SportsDirect.com - 4

• 49 562
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
Никой ли няма впечатления? Моля ви кажете ми, че съм готова да се включвам

Купи на Lonsdale, няма да сбъркаш.

Зависи за какво ги взимаш!
Брат ми взимаха 2 пъти на племенникът ми от магазина им в Бирмингам и за 1 месец им виждаше сметката.Но все пак е момче на 12 години и нон-стоп рита. Той ме предупреди да не взимам за моите, защото са им много тънки подметките.
за Lonsdale ли говориш? на капа по добри ли са?

# 691
Момичета имам място за още 100лири,някой желаещ  bouquet

# 692
 w28, 10 какво точно значи, дънки са номер 28 или?

# 693
Аз взех едни маратонки Капа на големия ми син. Скъса ги за 1 седмица. По-точно ги отлепи.
Вече не искам да тествам.
Маратонките на Umbro и Adidas  в този сайт са съвсем малко по-скъпи от другите марки. Особено по време на намаление.
Така, че купувам от известните марки.

# 694
момичета здравейте не съм влизала във този форум относно пазаруването в SportsDirect ,но понеже разгледах сайта и си харесах обувки за мен ,децата  и мъжът ми,не мога да се ориентирам кои точно размери да приема за вярни от посочените в темата сайтове с размери.Тези в сайта които са посочени по коя номерация са по UK или US,за да се ориентирам кои номера има то даден модел?Много ще съм ви благодарна да ми кажете къде да погледна.

# 695
Зависи и от материала не са ли естественна кожа се късат бързо. Бях купила на мъжът ми Умбро за 12 лири и се накъсаха за една зима. Кожата е като хартия на места. Сега съм му харесала едни на Лонсдейл пише , че са целите от висококачествнна кожа естественна . Някой има ли от тях?
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-115012?colcode=11501240

# 696
Като сте заговорили за Лонсдейл,да похваля тези http://www.sportsdirect.com/lonsdale-ealing-velcro-infant-020027?colcode=02002737,от средата на Август ги носим почти всеки ден и не са мръднали SunglassesМного съм доволна и за пролетта ще взема пак подобни,на същата марка Peace

# 697
Момичета, чудя се как върви номерацията на женските маратонките lonsdale  newsm78 Харесах си модел, нося 39ти номер, кой да взема по UK  newsm78 Гледам по UK съм 6 ама от този модел който искам няма 6 има 5 и след това 5.5  newsm78

Моля някой ако знае да каже   bouquet

# 698
  • София
Ето снимки на нещата от първата ми поръчка  Grinning Почти на всичко съм нацелила размерите,само мъжките къси панталонки съм ги надценила,също и балеринките на Скечърс са ми големички с 1 см.Но като за първа проба съм доволна  Grinning
ЧуШлИвО ЛюТеbouquet

# 699
Момичета, чудя се как върви номерацията на женските маратонките lonsdale  newsm78 Харесах си модел, нося 39ти номер, кой да взема по UK  newsm78 Гледам по UK съм 6 ама от този модел който искам няма 6 има 5 и след това 5.5  newsm78

Моля някой ако знае да каже   bouquet
Аз имам 6  от тези http://aazz.snimka.bg/other/sportsdir.355725.11471155 .Надписани са колко см.са.Прецени сама  Simple Smile,но според мен не си взимай 5,5.Дано съм в ти помощ.
И да се включа в защита на ЛонсДайла.Имам 2 чифта,само тях нося,и не са мръднали.Аз предпочитам ЛонсДайла.По ми харесват,по добре ми стоят на крака.Лично мнение.

# 700
Добър вечер на всички! За пръв път ще поръчвам от този сайт  , изчетох им условията и забелязах , че не поемат разходи за митата на дрехите и се чудех с колко се оскъпяват. Харесал съм си стока за около 70паунда+30доставка , забелязах , че си правите партия и си делите разходите. Аз съм от Сопот , ако някой желае да поръчаме заедно , моля да се свърже с мен на майл: lokotron_lokotron@abv.bg или на скайп: thedarkisgod , за да се уговорим , не съм много осветен за процедурата  newsm78 , но ще се разберем  Rolling Eyes

# 701
Мартин ,този сайт/магазин е в Англия.Тяе в ЕС и не се дължи мито.

# 702
Мерси  Simple Smile Изглежда имаш опит с поръчките , г/д колко време им отнема да го доставят до България? А и забелязах ваучерите , намерих си 1 за безплатна доставка , но не знам как да го активирам , като цъкна на него ме мята в сайта , но пак ми иска 30 паунда за доставката?

# 703
Ето снимки на нещата от първата ми поръчка  Grinning Почти на всичко съм нацелила размерите,само мъжките къси панталонки съм ги надценила,също и балеринките на Скечърс са ми големички с 1 см.Но като за първа проба съм доволна  Grinning
ЧуШлИвО ЛюТеbouquet

Маратонките на Рийбок не съм виждала в сайта, аз купих същите от и-бей предната зима, наистина са много симпатични.

Мартин, няма безплатна доставка до тук, веднъж се бяха излъгали Mr. Green

# 704
  • Варна
веднъж се бяха излъгали Mr. Green

Два пъти. Laughing

Другата седмица, в сряда или в четвъртък, ще пускам поръчка, който иска да се включи, да ми пише ЛС. Peace

Общи условия

Активация на акаунт