ОКТОМВРИйски бебещоци-2009

• 1 625
  • 15
  •   1
Отговори
Бвх с термин 18-ти ноември,но нашата принцеска Дианка-калпазанка реши,че и е време и се роди на 5-ти октомври!Все още бебка ни е в кувиоз,но с татко и се надяваме скоро да я изпишат и да си я гушкаме!Ще се радвам да обменяме опит тук!

# 1
Здравей   bouquet

И ние си имаме едно сладко октомврийче, казва се Никола и се роди на 03 октомври. И той е в кувиоз защото му лепнаха някаква вътреболнична инфекция и сега е на системи. Надяваме се много скоро да си е в къщи!

Ти как си с кърмата? Аз се цедя през 2-3 часа за да не спре. Засега като количество е малко, но се надявам да се увеличи!

# 2
Здравей sladurana_83 радвам се,че не съм сама и ми е приятно да се запознаем! Hug
С кърмата мисля,че съм горе долу добре,цедя се и аз на около 3 часа,но за съжаление моята принцеска е още в болница и е в кувиоз!Там са я захранили с адаптирано мляко,казаха ми че можело после да си я кърмя,но малко ме съмнява!Така ми се искаше да си е при мен и да си и дам коластрата и да си я закърмя както трябваше,но се роди с месец и нещо по рано и за това сега е в болница!Тежи 2150гр в момента,роди се 2080гр,поне е започнала да наддава!Е такива работи около мен!Разкажи ти нещо повечко за вас! Heart Eyes

# 3
Ники е вече почти две седмици в кувиоз. Роди се 3000гр, а в момента е 2950. Захранват го с адаптирано мляко и като свикне с биберона не знам после дали ще иска да суче. Твърдо съм решена да не се отказвам, искам да го кърмя и ще направя всичко възможно! Но нека първо да си го приберем, да си го гушкам и да го пощипвам! Ти какво количество изцеждаш на едно цедене?

Няма ли други октомврийски мами  newsm78

# 4
честито и на двете ви,дано скоро бебчетата ви са при вас и ви донесат много щастие  Praynig Hug Hug Hug
нахълтвам в темата ви по въпроса с кърменето-ето историята на жена,която въпреки всичко си кърми бебето-цък
дано съм била полезна  Peace

# 5
sladurana_83,а вие защо сте в кувиоз,като не сте толкова малки??? newsm78
За изцеждането-цедя се на около 3-4 часа,до вчера по около 100 мл на изцеждане,а от днес гордо мога да заява,че цедя по толкова горе долу само от едната гърда! newsm44
Жалко,че моята малка принцеска не е с мен за да я кърмя! Sad
ани4ка,благодаря ти за темата!  bouquet Найстина е доста полезна,а и мисля,че ми даде куража да продължавам да се цедя и да се надявам,че сладката ми дъщеричка ще пожелае да суче от мен! Praynig

# 6
marieta8225, браво за добрият резултат от цеденето, 100 мл от всяка гърда си е направо постижение! Peace

Никола е в кувиоз защото има някаква инфекция и го лекуват с антибиотици. На вас какво ви казват, кога ще извадят бебка? Дано да е скоро! Дано скоро коментираме други неща свързани с кърмене, памперси и т.н.  Praynig Praynig Praynig

Аничка, благодаря за темата, както винаги си много полезна   bouquet

# 7
Тъкмо се похвалих за цеденето и дне съм много зле,около 100 мл и от джете гърди!Страх ме е да не би да ми намалява и да ми спре! Praynig Толкова много искам да кърмя,че направо нямам думи! Peace
И наща Дианка е имала някаква инфекция в предишното отделение и е била на антибиотици,а сега от петък е в Първа градска болница в Неонатологията!Там казаха че събота и неделя не давали сведения,а в петък казаха,че щяли да и правят изследвания и тогава ще решат дали ще и назначават лечение с антибиотик!Казаха май и че не е вече в кувиоз,но за повече информация ще питам утре!

# 8
  • Пловдив
Скъпи,момичета,в момента актуалната тема на ОКТОМВРИЙКИ 2009 е тази.Намира се в ''Очакващи септември-декември''.Тя е там,защото не всички момичета са родили ,а ние сме един отбор и искаме заедно да се преместим.

# 9
здравейте, аз съмсестрата на мама Kokonata_6 и пиша, за да ви кажа, че днес в 10,55 малкият Кристиан се роди. И двамата са добре,усмихнати и щастливи,  бебчо е 3,500 гр. и е 52см.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 10
Здравейте...моя термин беше на 2.11 а малката бубка се роди на 26.10. ще се радвам да си обменяме опит  Hug
Ние от вчера сме си вкъщи и малката така като гледам се чувства добре в нейната си къща  Heart Eyes за радост на мама

# 11
  • София
Здравейте и от мен.Нашето слънце Теодор се роди на 20 октомври след 6 дълги дена закъснение.Поздрави на всички щастливи мамчета,а по повод кърменето на двете бебенца в кувиоз има много хубав форум тук за кърмене и в библиотеката пише всичко.Мнооого полезни четива.Успех на всички бъдещи мами. Hug Hug

# 12
здравейте и от нас мама Ваня и малката надежда която се роди на 26.10.2009,малко избърза термина ни беше 12.11.2009.

# 13
здравейте и от нас мама Ваня и малката надежда която се роди на 26.10.2009,малко избърза термина ни беше 12.11.2009.
Здравей,нашите слънца са родени в един и същи ден  Heart Eyes и мойта кукла малко избърза термина ми беше за 2.11  ама нищо да ми е жива и здравичка  Hug

# 14
здравейте и от мен.аз си имам 2 октомврийчета.първото на 03/10/2003 а второто на 02/10/2209  с малката и ние бяхме в ковиоз -беше глътнала околоплодни води и и даваха два антибиотика.три дена беше в ковиоз а аз си изплаках очите-и никой не ти дава информация.много е гадно и искренно им съчувствам на мамчетата дето и техните сладурчета не са при тях.важното е  всичко да мине

Общи условия

Активация на акаунт