Парфюми Galeria

• 5 449
  • 5
  •   1
Отговори
Някой ползва ли, има ли отзиви?
Миналия ден се напръсках в един магзин с имитацията на Ангел и Демон на Живанши, само че с марката Галерия, но името отново е Ангел и Демон Simple Smile) До другия ден ми миришеше на ръкава, което даже ме очуди за цена 9.45 лв 50 мл.
 Ползвали ли сте, какви отзиви и впечатления имате?

# 1
 Само аз ли съм чувала и виждала тези парфюми...? newsm78

# 2
  • София
Ползвам от няколко години тези пафюми. Според мен са добри имитации.  За цената си са и трайни даже. Подариха ми преди няколко години имитация на Light Blue на Долче и Габана и една приятелка като ме помириса ми, каза че това е любимия и парфюм и въобще не разбра, че е ментето. А на мъжа ми му бях купувала някакъв имитация на Азаро - много добър беше, доста траен и пак беше с миризма като истинския. Какво друго те интересува?

# 3
Ползвам от няколко години тези пафюми. Според мен са добри имитации.  За цената си са и трайни даже. Подариха ми преди няколко години имитация на Light Blue на Долче и Габана и една приятелка като ме помириса ми, каза че това е любимия и парфюм и въобще не разбра, че е ментето. А на мъжа ми му бях купувала някакъв имитация на Азаро - много добър беше, доста траен и пак беше с миризма като истинския. Какво друго те интересува?
Ми това е Hug
Мислех обаче че се ползват или са познати на повече хора.
Мерси за мнението : Simple Smile Peace

# 4
Аз използвам имитация на  омния на Bvlgari.Като за неоригинален парфюм съм доволна. Peace

# 5
В момента използвам имитация на Хипноз,горе-долу смея да кажа,че съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт