Мамолози - гр. София

• 1 751 902
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 2 010
Здравейте!

По мнения от темата реших да отида на профилактичен преглед при д-р Полихронов(досега ходих при д-р Перчева).
Вчера ми беше прегледа,останах много доволна,много подробен преглед,много обяснения на разбираем език и определено няма нищо-общо с посещенията ми при Перчева.
Ако си ходила в частния му кабинет къде се намира той и има ли мамограф там?

# 2 011
  • София
Да,в частният кабинет ходих,намира се на Цар Асен 16,няма мамограф или поне аз не видях такъв,мен ме гледа на ехограф,първо преглед и после ехограф = 60 лв.

# 2 012
Съжалявам, но не можах да прегледам всички страници, та въпроса ми е? Има ли някоя от вас впечатление от мамолозите в МЦ "Хармония" в Младост 1? Близко ми е до работата и мисля там да си запиша час за профилактичен преглед. Но бих искала първо да събера малко отзиви.
Благодаря предварително.

# 2 013
Здравейте!
Искам да попитам някой ходил ли е скоро на мамолог при д-р Монева. В сайта на Полимед пише, че от юли временно спира работа поради здравословни причини.
Знам, че има и частен кабинет в 22 дкц, но ходил ли е скоро някой там, т.к нямам координати на докторката, а ми е важно.

# 2 014
Напоследък се говори много за рака на гърдата. Реших да споделя моята история и да предизвикам повече гласност.

Гледах едно предаване, в което беше засегната темата за реконструкция на гърда (поставяне на имплант) непосредствено след мастектомия. Всичко това се случва в една операция . Жената се събужда с гърда. По начина, по който се говореше, бях останала с впечатление, че това се случва в България, но се оказа, че става въпрос за лекари от Италия, които не работят тук.

Аз съм оперирана от рак на гърдата и ми е направена точно такава реконструкция - мастектомия с ЕДНОВРЕМЕННО поставяне на имплант.
И ДОБРАТА НОВИНА, КОЯТО ИСКАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ Е, ЧЕ ТОВА СЕ ИЗВЪРШИ ТУК, В СОФИЯ. Оперира ме д-р Младен Младенов- мамолог в специализирана клиника по хирургия на млечна жлеза, която се намира в Първа АГ болница „ Св. София ”.

Изминаха две години от тогава. Аз се чувствам прекрасно - пълна с вяра и надежда да продължа напред. Недопустимо е в 21. век една жена да се събуди без гърда. Пътят, който трябва да се извърви при такава диагноза, е дълъг и мъчителен. За да прескочиш ада и да продължиш да се бориш, е нужно първо от всичко да съхраниш психиката си. Тази РЕКОНСТРУКЦИЯ допринася толкова много за това - да се чувстваш пълноценен човек. Никаква терапия (химиотерапия или лъчетерапия) не може да те срине така, както това всеки ден да виждаш, че чудовището, наречено рак, е отнело част от тялото ти.

Радостна съм, че и в България има шанс животът да бъде прекрасен дори и да ни сполети болест като тази!

Трябва да се гордеем, че в НАШАТА страна, чрез НАШИ лекари-специалисти, можем да помагаме на НАШИТЕ жени с такава диагноза.

НЕКА ДА СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА ОПОВЕСТЯВАНЕТО НА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ!
Рени Блажева:
GSM: 0899 822 188
                     0895 577 638

Здравейте.Казвам се Люси и съм от Варна.Скоро ми откриха болестта на Пейджет.Направиха ми биопсия,която потвърди тази диагноза.Сега искат да ми проведат предоперативен курс химиотерапия с последваща операция за отстраняване на гърдата.След това ще има и пластика.Казаха ми,че не може да стане с една операция.Проучих и попаднах на д-р Младенов и д-р Василев от болница ВИТА в София.Говорих с д-р Василев и той не е съгласен с тази предварителна химиотерапия.Иска да се срещнем.Незнам как да постъпя.Може ли някой да ми помогне с мнение,съвет или каквото и да било.Благодаря предварително

# 2 015
  • На земята, която е всъщност звезда.
Здравейте.Казвам се Люси и съм от Варна.Скоро ми откриха болестта на Пейджет.Направиха ми биопсия,която потвърди тази диагноза.Сега искат да ми проведат предоперативен курс химиотерапия с последваща операция за отстраняване на гърдата.След това ще има и пластика.Казаха ми,че не може да стане с една операция.Проучих и попаднах на д-р Младенов и д-р Василев от болница ВИТА в София.Говорих с д-р Василев и той не е съгласен с тази предварителна химиотерапия.Иска да се срещнем.Незнам как да постъпя.Може ли някой да ми помогне с мнение,съвет или каквото и да било.Благодаря предварително

При положение, че Василев е един от водещите мамолози в страната, просто се срещни с него и чуй и неговото мнение. Разпитай обстойно, ако знаеш английски порови в чуждите сайтове и после вземи решение на базата на цялата събрана информация.

# 2 016
Според мен ти трябва мнение на онко-хирург, а не мамолог.

# 2 017
Василев и Младенов са точно онкохирузи, отделението се води онкохирургия на млечната жлеза - http://www.1agb.com/vtoraginekologia.html

# 2 018
  • Карлово/ Пловдив
Василев и Младенов са точно онкохирузи, отделението се води онкохирургия на млечната жлеза - http://www.1agb.com/vtoraginekologia.html
Д-р Младенов и д-р Василев са по специалност Акушер-гинеколози и имат допълнителна квалификация по мамология.
Не са онкохирурзи - независимо как се казва отделението - за да го има се изисква да има определен брой хирурзи - които наистина са специалист хирурзи,а покрай тях в дейностите могат да участват и акушер-гинеколози.
  bouquet

# 2 019
Докси, сигурно си по-информиран от мен. Но все пак отделението наистина е по онкохирургия на МЖ. Аз съм оперирана от рак точно в това отделение от Младенов и предварително бях прегледала проф. биография - http://www.vita.bg/spec.php?sp=18&d=10 не че много разбирам, но бях впечатлена.

# 2 020
Незнам как да постъпя.Може ли някой да ми помогне с мнение,съвет или каквото и да било.Благодаря предварително
Мисля, че само с разговори няма как да стане, трябва и преглед.
Аз бих си направила консултация и с Василев и с Гаврилов.  Peace

# 2 021
http://www.vita.bg/spec.php?sp=17&k=63 - тук пише какво е завършил Василев.

# 2 022
Здравейте, снощи късно вечерта видях от зърното много тъмно кафяво петънце. Първоначално реших, че е нещо изцапано, но като натиснах, видях, че е секрет. На същата тази гърда имам киста от 2009 г., която не расте и не съм я наблюдавала в последната година.
Виждам, че тук има доста момичета с кисти и искам да попитам на някоя случвало ли й се е такова нещо. По принцип не съм имала необичайни болки в гърдите. Но след като видях това нещо снощи, съм с усещането, че днес гърдата ме боли - тъпа болка като отминаваща мускулна треска, на която по принцип не бих обърнала внимание.

Тази сутрин ходих в Тина Киркова, но нямаше дежурен лекар. Акушерката ме посъветва да отида утре сутрин. Предполагам, че на който и лекар да попадна там е добър, но имате ли препоръка за конкретен в този случай?

# 2 023
Който и да  е на смяна не се притеснявай, всички са добри специалисти. Много добри отзиви съм чела за Младенов. Моите впечатления са от Василев.

# 2 024
  • SF
Колко струва преглед там? Как става прегледът без предварително записан час? Ако можем да носим направление, кой номер трябва да е то? Без направление приемат ли в тази болница за преглед само?

Общи условия

Активация на акаунт