Мамолози - гр. София

• 1 761 072
  • 6 324
  •   2
Отговори
# 6 150
Добро утро. Досега само ви четях, но сега имам нужда от съвет/ мнение. Имах мамография с мнение за ехограф. От прочетеното тук си записах час при д-р Йорданов в Сити клиник. След прегледа ми препоръча мамография с контрастно вещество, която направих на момента там. След нея се вижда нещо в дясната гърда и си записах час пак там за кор-биопсия. Естествено, че сега съм притеснена. Моля да ми кажете къде сте си правили и цена. В Сити клиник кор-биопсия и хистология е 430 лв. Ще ги платя, естествено. Но искам да съм ориентирана как е на други места? Има ли значение при кого ще я правя и т.н. Благодаря ви.

# 6 151
Преди няколко дни си направих, в онкологията в Дървеица, преглед + кор биопсия - 180 лв

# 6 152
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
А как записвате час за д-р Йорданов в Сити клиник? На регистратура ли звъните?

# 6 153
Да,трябва да звъннете на 20-то число и записвате час за следващия месец.

# 6 154
А как записвате час за д-р Йорданов в Сити клиник? На регистратура ли звъните?
Да, на регистратурата. Едната седмица е първа смяна, едната втора.

# 6 155
Някой чувал ли е нещо за този доктор Лавчев в Токуда? Препоръчаха го от самата регистратура. Бил хирург мамолог.
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/lekari/detaili/d-r-slavimir-lavchev

# 6 156
Момичета как успявате да си запишете час, когато изпитвате дискомфорт и ви е необходимо да се случи спешно ?

Бях на преглед февруари след подуване на лимфни възли, видя се нещо, назначиха ми ЯМР с контраст, което излезе уж чисто. Д-р ми препоръча преглед след 3-4 месеца, вече 4ти месец мина.. просто защото бях две седмици болна, а след това се наложи да ми правят абразио заради не спиращ цикъл.

Сега се опитвам да запазя час, в същото време едната гърда започна да ме боли в зоната на зърното. Ами няма никъде нищо свободно 🙄 А не искам при кого и да е.. Има ли група, в която дами пишат преди да освободят час ?

# 6 157
Тези болки и дискомфорт са в основната си част хормонални и не налагат спешен преглед.
Дори при най-известните имена часовете се записват за месец напред, не за година.

# 6 158
Преди месец, за Гаврилов записваха за ноември.
Наистина става все по трудно за записване, не само за мамолози, особено ако на някой му се разнесе славата в интернет.

# 6 159
В Онкото ли?
Преди известно време ме записаха след около 3 седмици при него, но после отказах часа. На ехо минах на същия ден в образната диагностика.

# 6 160
Д-р Йордан Спирдонов приема без записан час. Отивате в посоченото време (на сайта му на частния кабинет) преди или след обед-зависи кога е на смяна, и чакате като минат тези със записан час да ви прегледа. Няма да ви върне. Частния кабинет му е близо до ИСУЛ.

# 6 161
В Онкото ли?
Преди известно време ме записаха след около 3 седмици при него, но после отказах часа. На ехо минах на същия ден в образната диагностика.

В частният кабинет.

# 6 162
Аз по спешност (или повече от страх) съм ходила от днес за утре на ехо в Токуда, или в Онкото в Дървеница при когото и да е на смяна. Иначе нали няма да спя и да живея нормално. После съм си чакала преглед при някое от “известните” имена.

# 6 163
Момичета, предстои ми PET скенер във вторник. Може ли, ако някоя е била, да ми каже продължителност, усещане и други подробности. Благодаря.

# 6 164
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам дали е едно и също във всички б-ци, аз два пъти в Токуда минавах ПЕТ скенер. И двата пъти различно време отне. Първия път към 3-4ч (чакане повече не друго), втория за няма и 2ч приключих. Попълваш документи, разговор с лекар, кантар, слагане на абокат. Отиваш там, където е скенера, вливат ти изотопа, лежиш 1/2ч на стол без да говориш, ходиш до тоалетна, пиеш гадния ....забравих го как се казваше и те извикват за скенера. Скенер като скенер, 10-15мин продължава. Накрая те "гонят" от задния вход. Туй то.

Общи условия

Активация на акаунт