Мамолози - гр. София

• 1 760 371
  • 6 323
  •   1
Отговори
# 6 315
О, милата, направо Ви жаля, защото и майка ми е с чашка Е. Между другото при Вас са поне 2 фактора, които изискват опитен специалист - кърмене + голям бюст. И във Вашия, и във всеки друг случай, моят съвет е да не правите компромис със специалиста. Мисля, че в тази или в темата за фиброаденоми една дама беше писала за лекарка по каса (нещо като д-р Боева ми се върти), която не я диагностицирала правилно.
Аз съм с неправилната диагноза, която Д-р Боева постави. След като в продължение на две години редовно ходих при нея и ме следеше... Се стигна до трети стадий...
Знам, че парите са проблем за много, но един път в годината мисля че всеки може да си позволи да отдели за добър специалист.

# 6 316
Съжалявам да го чуя и искрено се надявам нещата при вас да се развиват по най-добрия начин!
Иначе си е за съчувствие, защото изглеждам направо гротескно с тези гърди при 55 кг...бях се замисляла за редукция на бюста, но се отказах, има още да спадат след кърменето. Бях чашка C/D преди и се надявам да добутам до там след време. Иначе несгодите са освен болки във врата, кръста, гърба, постоянно подсичане между и под гърдите, неудобство при спане...ще видим дали ще отшумят.

П.С. Сега погледнах коя е др Боева и бях много впечатлена от опита й и отзивите за нея, като разучавах лекарите в тази област ми изглеждаше ок, но явно това не е гаранция... Благодаря за съвета!

# 6 317
eyeswideopen, точно Вашия случай имах предвид. Но понеже някъде пак така цитирах случай и бях запомнила, че се касае за д-р Малденов, а после прочетох, че случаят е с някакъв доктор Шопов май (само пак да не бъркам!) и гледам по-внимателно с изказванията. Да сте добре и всичко да е наред!
S_Sev, няма как да Ви разбера напълно, защото съм с чашка Б към А 😆, но заради опита на мама реагирах. Важното е да са ни здрави гърдите и ние! Препоръчвам Ви д-р Евгени Стоянов, много обстоен преглед. Първо запазвате час, после взимате направление.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 20:50 от anmasu

# 6 318
Съжалявам да го чуя и искрено се надявам нещата при вас да се развиват по най-добрия начин!
Иначе си е за съчувствие, защото изглеждам направо гротескно с тези гърди при 55 кг...бях се замисляла за редукция на бюста, но се отказах, има още да спадат след кърменето. Бях чашка C/D преди и се надявам да добутам до там след време. Иначе несгодите са освен болки във врата, кръста, гърба, постоянно подсичане между и под гърдите, неудобство при спане...ще видим дали ще отшумят.

П.С. Сега погледнах коя е др Боева и бях много впечатлена от опита й и отзивите за нея, като разучавах лекарите в тази област ми изглеждаше ок, но явно това не е гаранция... Благодаря за съвета!
Бягайте от Д-р Боева! Имам пет прегледа при нея за две години и всеки път ми казваше, че това което няблюдава е доброкачесвено и че ще прецени кога да ме прати за биопсия ако се наложи... Е прати ме... Като образуването от едно станах три и видя и лимфни възли... И вместо да ме прати за кор - биопсия ме прати да ми правят операция за премахване. Добре че не я послушах, защото в моя случай беше важно, спешно и ключово да започна химиотерапия,след това операция (с двойна мастектомия съм вече) и премахване на всички лимфни възли, и в момента съм на лъчетерапия... Абе доста сериозна работа, заради нейната некомпетентност и лоша преценка...
Препоръчвам обаче Д-р Виктор Йорданов, д-р Спиридонов, д-р Гергов... Страхотни специалисти... Най-добрите за образна диагностика на гърди!

# 6 319
Здравейте, ходила съм преди години при др. Спиридонов, доволна бях, но малко странен ми се стори.
Мисля да посетя сега Д-р Виктор Йорданов. Знаете ли каква е цената за прегледа и как се записва час? Благодаря!

# 6 320
Преглед се записва на 20-то число за следващия месец.Прегледа е 156 лв , плюс още 52 за това,че избираш д-р Йорданов.

# 6 321
Спиридонов е супер странен и си е заградил феодално владение в ИСУЛ, но като образен диагностик е един от най-добрите.

# 6 322
  • София
Скоро ми се наложи да се консултирам с д-р Спиридонов по друг повод. Звънна ми в 20.00 ч. вечерта, за да коментираме резултатите. Изобщо не ми се стори странен, даже много при сърце прие случая ми и ме изненада много приятно.

# 6 323
  • В царството на игрите:)
Искам да ви кажа,дами, че няма лекар,който в практиката си да не е допуснал грешка. Те са човешки същества, ане компютри. Казвам го,защото ако някой е направил грешка, това не го прави автоматично лош лекар.

Общи условия

Активация на акаунт