Споделете за PreSeed

• 43 258
  • 152
  •   1
Отговори
# 45
Ползвахме го 2 пъти и получих някакво възпаление  #Cussing out след което се наложи антибиотик Sick

Сигурно имаш непоносимост към някоя от съставките или алергия.

# 46
Ползвахме го 2 пъти и получих някакво възпаление  #Cussing out след което се наложи антибиотик Sick
Ти сигурнали си че от него го получи това възпаление   newsm78 ,защото до сега не бях чела за странични реакции при никой .Ние го ползваме вече 4 месеца ,ама без резултат дано поне този месец стане и видим  EFP макар ,че сега си изследвах хормона ТСХ та там имам малко отклонение ,та при мен може и да е поради друга причина ,а гелчето да си е супер и лесно да се забременява с него успех на всички ви  Hug

# 47
И аз много се надявам да стане бързо след спонтанния абопрт. Сега тамън е време да съм в ову и ще го ползваме. Преди го бях ползвала само два месеца и забременях на втория,но за кратко CryНямам  търпение вече, но знам, че Бог ще промисли, и скоро ще съм бременна!  Май е и до психонастройка.Аз съм много емоционална и много нетърпелива. Много рев имаше и притеснения като разбрах ,че съм бременна, страх ме беше да се зарадвам, но явно трябваше да повярвам, че се случва на мен, а не да се опасявам ама как, какво, кога и защо! Сега знам,че каквото има да се случи се случва! Спокойствие и подкрепа! Пожелавам с Пре-сийд или без, да сме бременни всички и да напуснем тази тема!  bouquet

# 48
  • Шумен
Здравейте момичета,офффф какво да кажа-на мен ми казаха че съм с обърната матка и много изкривена шийка на матката. Даже и за инсеминация нямало да стане, нямало да мине катетъра.Та се замислих за пресиида,дали ще помогне на сперматозоидчетата да минат по един остър завой  newsm78 Embarassed

# 49
Vilism, мисля, че е много подходящ за твоя случай, пробвай и дано Praynig се получи! Виждам, че си от Шумен, в града си имате много добър специалист по репродуктивни проблеми, който работи съвместно с д-р Стаменов. Надявам се, че ползваш именно неговите услуги. Желая ти  EFP

# 50
  • Видин
Нищо не се получи първия път ,ще пробвам пак ,но може би другия месец.Тук в нашия град няма и като ходя при зълва ми ще купя пак.Оптимист съм...

# 51
това лекарство ми казаха, че се купува само изписано с рецепта, вярно ли е?

# 52
  • София
не,няма проблем да си го купиш-това не е лекарство, а по-скоро лубрикант

# 53
Kolibka, струва ми се, че объркването е дошло от това, че съществува едно друго лекарство (presid), което се използва за лечение на стенокардия и хипертония и се отпуска само срещу рецепта. Следващия път те съветвам да уточниш, че става въпрос за лубриканта: Pre~seed.

# 54
Хайде, и аз да дам моето мнение въпреки "-" резултат, но ние не уцелихме овуто. Simple Smile
Та, лубриканта е хубав, лесен за ползване, приятно по време на секс, не чувствах никакво парене, или нещо от сорта.  Grinning
Да се надяваме, че следващия месец ще има резултат, хем да е приятно, но и резултатно Wink

# 55
Не знам дали е от това, че ползвахме Pre-seed или по-скоро си е чист късмет, но още на първият месец забременях.
Ние сме с мъжки фактор, и докато подготвяхме документи за Фонда решихме да се пробваме по естествен начин да забременея. Е, стана и то първия път!!!
Все още съм съвсем в началото на пътя, надявам се да имам същия късмет и по време на бременността си.
Успех!

# 56
Mary_Angel , ЧЕСТИТО!!!!!!!
Много се радвам за вас  Hug Hug Hug
Пожелавам ти безпроблемна бременност и леко раждане. И накрая едно пухкаво бебче  newsm30

# 57
Момичета, да ви кажа прочетох цялата тема и ми се струва, че това нещо работи. Като гледам момичета от началото на темата вече поне половината са бременни...т.е. са забременели в първите 2-3 месеца, някой дори още на първия месец!!...   Това е направо невероятно!!   Heart Eyes
Явно средата играе голяма роля за зачеването.... ще взема да си го запиша и да го потърся този гел!

Поздрави на всички и много положителни тестове!!

# 58
от друга тема са ми го препоръчали този лубрикант, четох в сайта описанието и тъй като имам проблем с овлажняването смятам да го взема
притесняваме само че толкова хора сте го ползвали, а скоро никой не е писал в темата
има ли някой, който го ползва и бързо е забременял, а е имал проблем преди това?
аз съм след лапароскопия и лечение с лукрин за ендометреоза?

# 59
И аз си го купих и го използвах само веднъж - приятен е. Сега лелката дойде, ще чакам следващия месец.
Дано скоро да има резулат и да се похвалим всички тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт