до сега само четях но  като не видях никъде поставена тема за агнозийте реших да пиша Имам детенце с ДЦП в лека форма , преди 2 години (сега е на почти 7)може и 3 да са забелязахме че детето често пада спъва се не гледа детски не обича да рисува но залитането и спъването го отдавахме на това че с едното краче стъпва на пръсти, по миналата годна направихме операция за удължаване на ахилеса и след като мина известно време  от операцията спъването и падането не отшумя а се влоши не знам как да го обясня но точно ката слепец които вижда в предучилищната група не успя да усвои писането на знаци и ние решихме че има проблем тръгнахме по психолози не че до сега не бяхме ходили но не в тази насока и от лекар на лекар стигнахме до поставена диагноза зрителна агнозия отложихме 1 клас с идеята тази година да успеем да наваксаме поне малко,в най общи линии е това е има и още доста но отгоре отгоре за обща представа,исках да попитам има ли други родители сблъскали се с този проблем и как се справяте защото аз не зная какво точно става ,обяснено ни е какво точно да правим в къщи но никои не казва това състояние компенсира ли се и изобщо моля ако някои сее сблъсквал с този проблем да пише ,четох много в Интернет но това не помага друго е някои да ти каже някои които сее  сблъсквал проблема,