Уши, нос, гърло - гр. София

• 706 197
  • 792
  •   2
Отговори
# 210

Емили Адемова,препоръчвам ти д-р Златанов от ВМА,детенцето ми е оперирано там,но по друг проблем.Невероятен специалист...Пиши ми на лични ако те интересува за повече подробности и координати Peace

# 211
  • София
1. Моля за информация за Д-р Петров УНГ МВР б-ца какви са му смените. Звънях на телефона, но не вдигат, а на мобилния не искам да го притеснавям.

2. Също така ако има майки които са били с подобен проблем, моля да дадат малко инфо кой от тези лекари им е помогнал , ето за какво става въпрос:
от изброените в темата специалисти разбрах кои се заминават с хреми, сливици, уши, но не разбрах кой е добър в тази област: КАШЛИЦАТА.
Детето ми вече 5-та седмица кашля, като 1-та седмица е със суха, другата седмица с влажна кашлица, а няма червено гърло и възпалени сливици. Поне 10 пъти сме ходили при педиатърката, само сменя сиропите. Ходихме и във Вита, след което кашлицата му се влоши. Направиха му гърлен секрет и кръвна картина, показа Стафилококи ауреус на секрета, на кръвната някой нива са завишени, но педиатърката каза, че щом няма Т няма АБ или някакво лечение, да продължаваме сиропите. АМАН ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!! Една кашлица не могат да диагностицират и излекуват  newsm61

Моля Ви, ако има такива, които са имали подобен проблем,който е решен от някой от тези лекари, то пишето кой ви е помогнал.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 13:59 от Vesika

# 212
  • София
Vesika, кашлицата е симптом, който може да е причинен от много неща. Може да е причинена, както от хрема, така и от възпалени сливици, може да е и от вирус. Така както описваш нещата, особено след като положението не се оправя дълго време, възможно е да са възпалени сливици. Не съм лекар, но от личния ми опит покрай сина ми споделям това.
Писала съм в темата, че "нашият" лекар е д-р Александър Райнов от ИСУЛ.
Дано се оправи детенцето   bouquet !

# 213
  • София
1. Моля за информация за Д-р Петров УНГ МВР б-ца какви са му смените. Звънях на телефона, но не вдигат, а на мобилния не искам да го притеснавям.

2. Също така ако има майки които са били с подобен проблем, моля да дадат малко инфо кой от тези лекари им е помогнал , ето за какво става въпрос:
от изброените в темата специалисти разбрах кои се заминават с хреми, сливици, уши, но не разбрах кой е добър в тази област: КАШЛИЦАТА.
Детето ми вече 5-та седмица кашля, като 1-та седмица е със суха, другата седмица с влажна кашлица, а няма червено гърло и възпалени сливици. Поне 10 пъти сме ходили при педиатърката, само сменя сиропите. Ходихме и във Вита, след което кашлицата му се влоши. Направиха му гърлен секрет и кръвна картина, показа Стафилококи ауреус на секрета, на кръвната някой нива са завишени, но педиатърката каза, че щом няма Т няма АБ или някакво лечение, да продължаваме сиропите. АМАН ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!! Една кашлица не могат да диагностицират и излекуват  newsm61

Моля Ви, ако има такива, които са имали подобен проблем,който е решен от някой от тези лекари, то пишето кой ви е помогнал.

Колежкта ми тази седмица ми препоръча този лекар - каза,ч е работел всяка сутрин до към 15 ч. Работи по Зк и платено, без записване на час, но се чакало доста. Бил много внимателен към децата. Утре ще я питам и ще добавя повече инфо.

Иначе ние от юни сме пациенти на д-р Огнян Попов от ВМА, доволни сме. Работи само платено, обаче. Но една петък вечер, когато малкия внезапно го заболя ухото, той си вдигна телефона, каза какво да направим и да отидем във ВМА в събота сутринта. Там  ни прегледа, без да ни вземе и лев.

# 214
  • София
Някакви мнения за Д-р Липева от Правителствена ... ?

Преди малко ми я препоръча една приятелка, търсих информация за нея, няма нищо освен едно мнение: "Д-р Липева от Правителствена болница. 20 лв. е прегледът. Но ще провериш по телефона за информация коя смяна е. Сред най-добрите ушни, специално за деца! Тя ни лекува ушите и гърлото, махна ни и третата сливица. Препоръчаха ми я колеги и наистина е много добра"
Нищо друго няма за нея ...

# 215
Аз от 3 год си водя децата в  ИСУЛ при др.Камел и съм много доволна от него .На мен ми го препоръчаха и аз ви го препоръчнам

# 216
  • София
Допълвам инфото за д-р Петров от МВР болница (дано не е късно) - приема в кабинет 24 от 8 до 14 ч., служ. тел. 9821513.

# 217
Имам голям проблем-преди година и половина се разболях от........и аз не знам от какво, но гърлото ми беше много възпалено, от носа ми се стичат некви секрети по него и го възпаляват все повече и повече, като с това болката в главата ми на моменти става нетърпима, лимфните ми възли на шията се надуха доста,  ходих при почти всички по добри специалисти - д-р Орлинов от ИСУЛ, д-р Кънчева от ИСУЛ, проф.Едрев от транспортна болницаи единствено само проф.Едрев  ме диагностицира, но лечението което ми предписаха от там не само не ми помогна но и се влошавам с течение на времето- та молбата ми към вас е дали някой би ми препоръчал наистина добър специалист УНГ( без гореспоменатите) , защото вече съм на път наистина да се отчая!Пишете ми.......

Извинявай, че ще се направя и аз на доктор, но може би проблемите не са ти от сферата на УНГ - а ходи ли на ендокринолог или проверява ли се за синузит? /от собствен опит само/.

# 218
  • София
Допълвам инфото за д-р Петров от МВР болница (дано не е късно) - приема в кабинет 24 от 8 до 14 ч., служ. тел. 9821513.

Доколкото знам:
В момента д-р Найден Петров не прглежда.И не оперира,по здравословни причини.

# 219
  • София

Доколкото знам:
В момента д-р Найден Петров не прглежда.И не оперира,по здравословни причини.

Това е лоша новина Sad Тъкмо се канехме да го посетим, че детето хърка потресаващо от седмици Sad Дано се оправи бързо.

Ще посетим отново д-р Попов, но ми се щеше и д-р Петров да даде мнение.

# 220
Здравейте,може би не ми е тук мястото, защото съм на 51. От около година и половина имам проблем с ухото ,отначалото беше заглъхнало бях в болница  ,горе долу се оправи ,но веднага след това се появи шум та до днес .Бях при проф. Карапанчев в Исул  съдоразширяващи вземах нищо.Бях при д-рБ.фурнаджиев,който обеща ,че проклетия шум ще изчезне на всяка цена но и той не ми помогна.Много Ви моля ако някой може да ми каже при кой лекар да отида и има ли някой , който да се е излекувал, моля Ви пишете ?Предварително Благодаря!

# 221
  • София
bohka007, няма значение на колко години си. Това е свободен форум и всеки може да пише  Peace !
Нямам личен опит, който да споделя, но съм писала многократно в темата, че за УНГ проблеми "моят" лекар е един:
д-р Александър Райнов от ИСУЛ, работи с направления.
Дано се разреши твоят проблем   bouquet !

# 222
Благодаря Ви много ,аз имам направление,но с него ме гледат по друг начин а като си платиш по различен .Все пак ще отида  Благодаря !

# 223
  • София
Благодаря Ви много ,аз имам направление,но с него ме гледат по друг начин а като си платиш по различен .Все пак ще отида  Благодаря !

За този лекар ти гарантирам, че няма разлика дали си платила болничната такса или си с направление. Той пари на ръка НИКОГА не е взимал. За него пациентът е преди всичко ЧОВЕК.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт