Уши, нос, гърло - гр. София

• 706 148
  • 792
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Днес сме при д-р Петров от МВР болница, ще споделя впечатления и инфо утре.

# 226
  • София
д-р Петров от МВР болница приема с работно време от 10-12 и след това май беше от 13 до 15.30. Не съм мнго сигурна обаче акк беше точно. Ние бяхме към 15.30 и след нас дойдоха още 2 семейства.

# 227
Извинете ме предварително за това, че ще напиша нещо тук, което знам че не му е мястото, но ми се изправи косата когато му видях името тук - доц. Тодоров от бившия ИСУЛ, той не само увреди сина ми, но и след това, въпреки че видя, че нещо не е наред и като специалист с толкова годишен стаж трябваше да се сети какво става, не се притесни нито за миг, несериозно се отнесе и се държеше така всякаш му досаждаме с проблем, който той създаде. Господ да го съди и наказва за това, че направи прекрасния ми малък син инвалид за цял живот и го накара на 11 месеца вместо да играе с връстниците си на детската площадка да се бори със смъртта. Вие решете дали ще отидете при него.

Аз съм на същото мнение ... какъвто бащата, такъв и сина. Такава безотговорност не бях срещала ... Тодоров - младши оперира сина ми (беше на 2 г и 7м.) от трета сливица. Не стига че нямаше резолтат от тази операция, ами дори не го погледна след нея. След 1 седмица направи гн. ангина, аз му се обадих, а той напълно незаинтересован ми каза, "ами ... завадете го при личната". Просто ... думи нямам. Майчета не опирайте до неговите услуги - е моя съвет.  Stop

# 228
НАЙДЕН ПЕТРОВ ОТ МВР БОЛНИЦА Peace

# 229
Здравейте,може би не ми е тук мястото, защото съм на 51. От около година и половина имам проблем с ухото ,отначалото беше заглъхнало бях в болница  ,горе долу се оправи ,но веднага след това се появи шум та до днес .Бях при проф. Карапанчев в Исул  съдоразширяващи вземах нищо.Бях при д-рБ.фурнаджиев,който обеща ,че проклетия шум ще изчезне на всяка цена но и той не ми помогна.Много Ви моля ако някой може да ми каже при кой лекар да отида и има ли някой , който да се е излекувал, моля Ви пишете ?Предварително Благодаря!
Би ли споделила за Фурнаджиев малко повече? Колко време те лекува? Нямаше ли ефект? Установихте ли точно каква е причината?

# 230
Валерия, Д-Р Фурнаджиев ми поиска иследвания на кръвта ,който си направих и му ги занесах нямаше нищо извън границата , въртя ме на стола и повече разговаряхме,но маи повече за него колко е успял и т. н. Изписа ми Preduktal ,Bellergamin,Melatonin,Triforce пих ги един месец ,нямах никакво подобрение.Той беше много убеден ,че едва ли на петия ден ще ми изчезне шума, но уви и сега го имам и най лошото е че започна и в другото ухо .За причина не ми каза от къде идва ,искаше пак да отида при него ,но аз реших ,че няма смисъл.В понеделник съм на невролог за да ми снимат врата за шипове аз имам и много ме болят , дори имам постоянно главоболие ,което понякой път е много силно .След това на същия ден съм при Д-Р Райнов.

# 231
 Здравейте. На мен преди години ми спукаха тъпанчето и аз ходих в София в ИСУЛ и Д-р Огнян Стоянов ме оперира. Много съм доволна, но сега трябва да отида на контролен преглед. Знаете ли колко пари ще ми струва?  newsm78

# 232
Валерия, Д-Р Фурнаджиев ми поиска иследвания на кръвта ,който си направих и му ги занесах нямаше нищо извън границата , въртя ме на стола и повече разговаряхме,но маи повече за него колко е успял и т. н. Изписа ми Preduktal ,Bellergamin,Melatonin,Triforce пих ги един месец ,нямах никакво подобрение.Той беше много убеден ,че едва ли на петия ден ще ми изчезне шума, но уви и сега го имам и най лошото е че започна и в другото ухо .За причина не ми каза от къде идва ,искаше пак да отида при него ,но аз реших ,че няма смисъл.В понеделник съм на невролог за да ми снимат врата за шипове аз имам и много ме болят , дори имам постоянно главоболие ,което понякой път е много силно .След това на същия ден съм при Д-Р Райнов.

Здравей,
водих мъжа си при Д-р Фурнаджиев. Лечението продължи около 8 месеца - той имаше шум в ушите. После до 1 година след началото на лечението продължихме да ходим 1 път месечно - и аз ходех, понеже моя мъж не е сериозен и ако не го бута някой няма да ходи никъде и да пие нищо. При него имаше ефект - лечението се коригираше понякога на 15-20 дни - в смисъл доктора дава някакво лечение, минават дните и ние ходехме, преглеждаше мъжа ми и ако преценеше сменяше някои от лекарствата. Винаги го разпитваше за много неща, дори и странични ... аз като страничен наблюдател да ти кажа по скоро си мислех, че иска да придобие представа как се справя с външния свят и какви промени са настъпили за него, ама не знам не съм лекар. Всеки път на тръгване ни казваше, че трябва да се следи терапията, да се натрупат лекарствата за да има ефект.
Беше трудно да накарам едно голямо дете да спазва всичко и да е по-търпелив, но при нас ефекта на лечението се прояви с времето. Според мен шума на мъжа ми дойде от претоварване в работата и странични грижи.

# 233
моля помогнете дъщеря ми от 3 месеца е със сополи и кашлица.ходих в пирогов при др ЧАПКЪНОВ 2 коларгол бактробан и нищо след 2 седмици прочетох  за др райнов и там я заведох .отново бактробан  олинт и ....какво да правя

# 234
Да си кажа мнението и тук - копирам си поста от друга тема - направо място не мога да си намеря от яд че си заведох детето при този комерсиализиран доктор който гледа само да си продаде капките и раздава диагнози на килограм.
НЕ ходете при Улевинов - този човек си изписва едно и също - направо съм възмутена. Отидохме днес с малката да я види - имаме сополи и кашлица от 2 седмици като вече е доста по-добре - но си бяхме записали час - и нали е светило видите ли реших да отидем все пак. Само да спомена че се лекуваме с хомеопатия - не е пила други лекарства освен хомеопатия - на 3 год. е. Та какво се случи - този "доктор" ми диагностицира детето за 5 мин преглед със синузит, алергия и рефлукс /като много надуто каза че имала ГЕР/ - ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА. След това ми даде предварително написана рецепта с неговите капки и някакъв сироп и каза да пием един месец ксизал /това без никаква доказана алергия/.  А и изсмука сополите на малката с една сонда без да сложи друг накрайник - което вече ме потресе - топна я в някакъв разтвор /ама да му имам стрелизиацията ако въобще беше за това/. Потресена съм - направо място не мога да си намеря как може това да е лекар. #Cussing out и аз защо се вързах да я водя въобще.

# 235
Усмивка,ние ходим в Исул при Доктор Ала Камел.МНого сме доволни.Синът ми е с алергичен ринит и си ходим редовно при него.Работи всеки ден от 14.00 до 18.00.Той е детски специалист УНГ.Дано да останете доволни,ако ходите при него.Аз знам,че в  Исул са най-добрите УНГ.

# 236
Усмивка,ние ходим в Исул при Доктор Ала Камел.МНого сме доволни.Синът ми е с алергичен ринит и си ходим редовно при него.Работи всеки ден от 14.00 до 18.00.Той е детски специалист УНГ.Дано да останете доволни,ако ходите при него.Аз знам,че в  Исул са най-добрите УНГ.
И аз мога да потвърдя, че Др Камел е добър специалист и с много добър подход. Много обеснява и при нас лечението имаше ефект, а друг доктор искаше да дупчим тъпанчето.
Доверете му се и няма да съжалявате.Надявам се да ви помогне и на вас!

# 237
Здравейте! Някой знае ли дали др.Иванка Кънчева има все още същите приемни часове в частния си кабинет?
Ще съм много благодарна, ако някой даде свежа информация!  Hug

# 238
Д-р Найден Петров - МВР болница. Страхотен специалист и невероятен човек. Има подхот към децата, а и кабинета му е много свеж и приятен.  bouquet

# 239
моля помогнете дъщеря ми от 3 месеца е със сополи и кашлица.ходих в пирогов при др ЧАПКЪНОВ 2 коларгол бактробан и нищо след 2 седмици прочетох  за др райнов и там я заведох .отново бактробан  олинт и ....какво да правя

И ние бяхме така. От септември до декември със подсмърчане и запушен нос. Където и да отивахме, все различни капки, всичко опитахме. Накрая спрях да слагам, защото реших, че може и да се е алергизирало нослето от толкова медикаменти и след няколко дни се оправи от самосебе си.

Общи условия

Активация на акаунт