Нова тема от поредицата: Как се задържа богат мъж?

• 3 817
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Че за какво ми е да го задържам? Омайвам го порядъчно, така че да забрави за новия СК, пък после - прав му път, ключовете от яхтата и поршето обаче да останат в пепелника, моля Crossing Arms

И като се събудих...краката ми развити Laughing

Марианка, честито, щом си рожденичка  bouquet Не се ли притесняваш, че утре в Старо село ще се изръси половината форум Laughing

# 16
  • Galaxy 13197853088
разказват че ако го направиш от милиардер на милионер, кандидатките за заместнички намалявали наполовина

# 17
Ами що да се хабите да ги задържате ,взимате им парите и да си ходят hahaha

За протокол моя мъж не е богат така ,че не готвя всеки ден и не ставам 2 часа преди него да се гримирам... Crazy

# 18
Със страхотен секс, с домашен уют, с перфектна визия, с кулинарни умения, с угаждане, и т.н.????

С акъл. Ако го нямаш, нищо от горепосочените няма да ти помогне.  Mr. Green

# 19
Е, питам аз, ако сте ''само" със 50 000, ще ви е лошо ли?

Лошо, я! Няма да е богат. С 50 000 и едно жилище за година не може да ми купи Crossing Arms И със 100 000 дори трудно. А трябва за месец - къща, втория - кола, третия - козметичен салон. След туй да си ходи. За кво да го задържам, като сигурно очите няма да съм му видяла за тези 3 месеца Naughty Прав му път, крива му пътечка. После ще се изруся и ще си намеря лошо момче, безпарично Mr. Green

# 20
Мога ли ей така, за протокола да попитам защо изведнъж се нароиха тези теми за богати мъже?! ...Кризата ви тресна и вас ли?

# 21
  • София
Ааа, не! Просто целият ти профил/ разбирай аватар+постове/ е толкова обаятелен, че ни се прищя и на нас нещо по-така Flutter

Днес рекорд по постове в ДиС ли ще поставяш?

# 22
Мога ли ей така, за протокола да попитам защо изведнъж се нароиха тези теми за богати мъже?! ...Кризата ви тресна и вас ли?
Темите за богати мъже са следствие от темите за силикона. Whistling

# 23
  • София
Еее, Лабрадор ме е изпреварил! И аз знам,че действа безотказно. Като му отмъкнеш парите и няма нужда да го пазиш.  Party

# 24
Ами богат мъж се задържа с комплекс от качества, но зависи как е натрупано богатството му.
Ако е от онези мутроподобните се задържа с визия- задължително силикон, чужда косица, дълги нокти /ноктопластика без съмнение/..... абе с думи ала фолк певачка.
Ако е интелигентен, тогава определено само тунинга няма да помогне. За такъв мъж трябва и акъл.

Супер тема!  Joy

# 25
Цитат
Как се задържа богат мъж?

Хрумна ми от съседна тема - със силиконов бюст Wink

# 26
..с класа.. Sunglasses

# 27
  • Galaxy 13197853088
и как ще го задържите със силикон, като около него всички кандидат съпруги са с перфектни сиси ....

# 28
За душевно богат мъж ли става въпрос? Или за пачкосан? Или за симбиоза между богаство на ума, интелекта и материалното?

# 29
Хехе, и богатия може да обеднее.... А бедния да се замогне.... Абе хора какви са тия въпросииииииииииииииииииииииииииииии ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт