Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 582
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 3 495
Ако става въпрос за банална мб, Геника не е добър вариант защото работят с писиар метода, който може да засече днк на вече умрели неща, а те не налагат лечение.

# 3 496
Mystic, а лекаря, който ще ти взима секрета къде се намира?
До Полиграфията.
Писанец на Гранда са до 18 ч. Освен да опиташ да стигнеш до там или звънни в Торакс да кажат до колко са. Синево са до 17 ч.

# 3 497
Аз голямо доверие на Писанец нямам.
Звъннете на Синево в централата до колко работят, ако не на следващият ден минете го оставете рано сутринта.

# 3 498
Писанец и аз не ги хваля, още повече след като ми провалиха изследване, включващо обременяване с глюкоза поради некадърност на нова служителка, а накрая след като си потърсих правата се оказах нежелана за в бъдеще в тяхната лаборатория. Имам доверие на микробиологиите в Торакс. А откакто Хронолаб стана Синево забелязвам, че цените са променени. МБ с антибиограма 30 лв. Crazy

# 3 499
Антибиограмата винаги отделно  еструвала допълнително.
Но Синево ги признават и в Турция и в чужбина,като съмправила изследвания при тях.
Много са точни.
И аз имах проблем с Писанец, объркан резултат - тсх ми го бяха изкарали 8 и нещо

# 3 500
Аз се чудя за Зинвест, не съм ги ползвала никога, но имат ниски цени. Чувала съм добри отзиви за Бодимед.

# 3 501
  • Пловдив
Как разбирате, че са ви объркали изследванията?

Бодимед са ок, предпочитам ги пред Писанец.

# 3 502
Ендото каза,че този резултат е невъзможен и аз пуснах в друга.

# 3 503
Съвсем се обърках от разговора ви за лабораториите. Много генетични изследвания имам пуснати в Писанец, резултатите са в норма. Дали мога да им имам доверие? Предстои ми да изследвам Цитомегаловирус IgM, IgG; HSV /Херпес симплекс вирус/ IgG,М - тип 1;2... Към коя лаборатория да се насоча?

# 3 504
  • Пловдив
Съвсем се обърках от разговора ви за лабораториите. Много генетични изследвания имам пуснати в Писанец, резултатите са в норма. Дали мога да им имам доверие? Предстои ми да изследвам Цитомегаловирус IgM, IgG; HSV /Херпес симплекс вирус/ IgG,М - тип 1;2... Към коя лаборатория да се насоча?
Нали писахме по-горе...

# 3 505
Синево-Хронолаб ги правих аз тези същите.

# 3 506
Важно е да се знае, че неонатологичното отделение е сертифицирано за най-високото трето ниво на компетентност.

http://trafficnews.bg/news.php?id=60715

newsm78 обаче те нямаха до скоро денонощна лаборатория, дали са го променили това, някой знае ли?

# 3 507
  • Пловдив
Ако имаш предвид дали ако отидеш като външен пациент, през нощта, ще те обслужат, няма как да стане. Работят с дежурни на разположение. И винаги така са работили. Но това се отнася само за стационарно болни или при прием на пациент през нощта.

# 3 508
Ако те приемат по спешност през нощта нямаха лаборатория, дето да работи.
Сутринта пускаха изследвания.

# 3 509
Синево новото име на Хронолаб ли е?

Общи условия

Активация на акаунт