Мнение за др Красимира Чалова акушер-гинеколог

• 3 090
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм във втори месец , втора бременност. Искам да си сменя гинекологът . Спрях се на др Чалова , но не зням дали работи със здравна каса , за да ходя при нея на женска консултация , а за раждането знам , че изражда в АГ Селена и първото ми раждане беше там. Всяка информация относно нея ще ми бъде полезна -телефон , кабинет , цени , работно време и т.н. Благодаря предварително
!

# 1
Здравей, д-р Чалова е моя гениколог, не работи със здравната каса, но е уникален човек и лекар, очаквам с нетърпение всеки преглед при нея, поддържаме постоянна връзка по телефона, отговаря ми веднага по вайбър без значение в колко часа е, а съм и писала и в 7 сутринта.
Работи в медицинския център на Амалиеви, на този телефон си записваш час и казваш че искаш час при нея, прегледа е 40 лв. Това е адреса и телефона.
088 650 7075
Бул. Мария Луиза 60 ,гр. Пловдив
Малко не влизаш много навреме за часовете но се върожаваш с търпение и чакаш 😍 дано съм ти била полезна успех

# 2
Здравейте. Знаете ли дали д-р Чалова прави профилактични прегледи в АГ Селена, или тя прави такива само на частно, а в Селена само изражда?

# 3
Преглежда само на частно, по нагоре го има адреса, не преглежда в Селена, а само изражда там, сега е в майчинство и прегледите и на частно са малко намалени, но си работи.
Здравейте. Знаете ли дали д-р Чалова прави профилактични прегледи в АГ Селена, или тя прави такива само на частно, а в Селена само изражда?

# 4
Благодаря!

# 5
Здравейте, благодаря за мненията, споделени в коментарите, предстои ми да взема решение за консултация със специалист за ин витро процедура и имам препоръка за доктор Чалова, може ли да споделите впечатления в тази насока, има ли успели, обяснява ли подробно, всяка информация ще е полезна!

# 6
В никакъв случай Чалова!!!! Това е една машина за пари и дотам, срам за докторите. Съсипа ми здравето въпросната лекарка

# 7
Не ви знам историята и причината, поради която говорите така, но вашето мнение е единственото лошо за тази жена!!!! Само това ще кажа, нищо повече, никой никого не е накарал на сила да отиде при нея, колко повече недоволни пациенти като вас, толкова по-добре за нас, доволните, ще има повече свободни часове за нея. Всичко добро на вас, желая ви да си намерите добър специалист в Пловдив или където искате...

# 8
Здравейте,

И аз като Ивайла се интересувам дали някой дали може да сподели опит с доктор Красимира Чалова като репродуктивен специалист, успешни инвитро процедури и т.н.?

Благодаря предварително!

# 9
Здравейте! Може ли мамите раждали при др Чалова да споделят как е минало при тях? Доволни ли са?

# 10
Здравей, д-р Чалова е моя гениколог, не работи със здравната каса, но е уникален човек и лекар, очаквам с нетърпение всеки преглед при нея, поддържаме постоянна връзка по телефона, отговаря ми веднага по вайбър без значение в колко часа е, а съм и писала и в 7 сутринта.
Работи в медицинския център на Амалиеви, на този телефон си записваш час и казваш че искаш час при нея, прегледа е 40 лв. Това е адреса и телефона.
088 650 7075
Бул. Мария Луиза 60 ,гр. Пловдив
Малко не влизаш много навреме за часовете но се върожаваш с търпение и чакаш 😍 дано съм ти била полезна успех
Здравейте! Бихте ли описали как мина раждането при д-р Чалова! Бързо ли се възстановихте?

# 11
Здравейте, родих секцио по мое желание на 7.01 2021г при др. Чалова, възстанових се изключително бързо. Скоро дъщеря ми стана на 3г.Най-прекрасния лекар когото познавам. Сега от скоро знам че има собствен кабинет, не е на старото място, погледнете в интернет ако ви интересува, има и сайт.

# 12
Здравейте, има ли някоя дама със впечатления от д-р Чалова за проблемно забременяване, проследяване на хормони, хистероскопия и махане на полип? Много ли се чака за прегледи и изобщо какъв е вашият опит?

# 13
  • Пловдив
Повдигам темата.
След обикаляне по репродуктивни лекари реших към д-р Чалова да се насоча, да видя дали би могла да направи нещо за "събуждане" на яйчниците ми, без на всяка цена да ме убеждава за инвитро.
Ще следя, ако някой пише, в краен случай аз ще дам своя отзив след месец.

# 14
Здравейте! И аз се интересувам от нея за проблемно забременяване. Търси ли проблема, назначава ли изследвания, прави ли ин витро на естествен цикъл? Вече имам арт терапия, но не желая да правя повече процедури.

Общи условия

Активация на акаунт