Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 515
  • 6 116
  •   3
Отговори
# 3 585
DeVa, аз ходя при него, за да ми вземе МБ. Обикновено ми казва, че всичко изглежда чисто и според него няма проблем, а често се оказва, че има. Явно е много голям оптимист.

# 3 586
  • Пловдив
При хистероскопия и отстранявяане на полип или миомен възел, хистологията показва дали има проблем или не. Преди операцията се пускат туморни маркери, Roma index, He 4..... Операторът няма отношение, а патолога. Как са установили злокачествен процес? Не го познавам Борислав Иванов. Не бих отишла при него. Но нещо не ми се връзва логически.

# 3 587
Ами тя ходи точно заради висок туморен маркер. Не знам как е взел материал, имаше полип, но хистологията излезе ОК.
А маркера продължи да расте, после ходи на ПЕТ скенер и там се локализира в матката.

# 3 588
Аз ходя при него от както съм бременна,водя се рискова бременност и съм доволна от консултациите

# 3 589
мили мами интересува ме Д-р Климент Бабаков практикува ли все още в окръжна болница Пловдив

# 3 590
мили мами интересува ме Д-р Климент Бабаков практикува ли все още в окръжна болница Пловдив

вече е в Селена

# 3 591
  • Euskal Herria
Препоръчайте ми добър гинеколог. Искам да направя стандартен преглед, преглед с ехограф и цитонамазка (платен прием).

# 3 592
Др. Тотев, медицински център Хипоталамус и всички в Селена.

# 3 593
Д-р Амалиеви препоръчвам.

# 3 594
  • Euskal Herria
Благодаря ви! Полезно ми е всяко мнение.

# 3 595
Не знам за какво го ползвате този доктор....
Борислав Иванов е доктор по Фетална медицина и при него ходят предимно бременни за ЖК и фетална морфология. Мисля, че при съмнения за тумори е най-добре човек да се насочи към онкогинеколози или други тесни специалисти като Христамян например. Peace Биографиите на лекарите са вече общодостъпни в интернет.

# 3 596
Колко дни след закъснение се вижда сакче?

# 3 597
Герда, аз отидох на седми ден, за да изключим извънматочна, и на един дърт апарат в Торакс се видя само сакчето. Предполагам при по-модерен апарат и по-ранно имплантиране може и по-рано.

# 3 598
  • Пловдив
Колко дни след закъснение се вижда сакче?

При ЧХГ над 1000. Това е най-лесен ориентир.

# 3 599
Не смея да изследвам чгх, че съм с много ниско тсх.

Общи условия

Активация на акаунт