Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 319 754
  • 6 082
  •   1
Отговори
# 3 840
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Имам нужда от препоръка за добър гинеколог по ЗК. Става въпрос за моя близка, която е на 40+ и има проблеми с цикъла. Съмнява се, че може и да е критическата, но иска да мине обстоен преглед при специалист, който да назначи нужните изследвания и да не поставя прибързано диагноза. Звънях на д-р Росен Петров, но се оказа, че няма свободни часове до 12.06, когато изтича направлението, така че трябва да потърся друг вариант, а и времето ни притиска. Благодаря предварително за съдействието!
Само да кажа да не ходи при тази д-р Елена Димитрова !!!
Грубиянка в пълния смисъл на думата !!!
Такъв преглед с толкова болки не са ми правили до сега !!!
Не ходете при нея !!!

# 3 841
Пробвайд-р Семра Халил.
Но болките при прегледа ?от какво са били при теб? Да не си с обърната матка

# 3 842
Здравейте, интересуват ме впечатления от д-р Стратев и д-р Ирмов (преглеждат в ДКЦ1, до Пон. пазара).
И още нещо - някой да е ходил скоро при Камен Ямаков - последно беше в Капана, още ли е там и работи ли със Здравната каса?
Аз лично от Стратев съм много доволна. Имам горчив опит с АГ ''специалистие'' в Пловдив #2gunfire
Ноо за него забележка нямам. Имам проблем със забременяването и от 2 години ходене по мъките чааак сега  виждам зелена светлина Praynig. Това е което мога да ти кажа за него  bouquet

# 3 843
  • Тра-ла-ла
При Ямаков записването е страшно. Преди 2 месеца се опитах да се свържа с него. Записване по телефона само на 28мо число. Към 12ч телефонът вече не работеше. Към 14ч часовете бяха заети. Не мога да си представя какво се случва, ако имаш 1 час, а се наложи да отидеш няколко пъти заради изследвания примерно...

За Стратев съм със смесени чувства. След като му казах по телефона симптомите ми ме нахока, че не можело да имам такива. Дори в скапания интернет пише какво значат тези симптоми...

# 3 844
 Пред каб. на д-р Ямаков винаги е спокойно, което ме навежда на мисълта, че часовете се спазват. Не съм ходила, наблюденията са ми от посещения с малката при съпругата му. Даже се е случвало да звънят пациентки на нея тя да им записва час за него.

# 3 845
Кабинетът на д-р Ямаков в бившата сграда на Агенцията по вписвания ли се намира?

# 3 846
  • Пловдив
Кабинетът на д-р Ямаков в бившата сграда на Агенцията по вписвания ли се намира?
Да

# 3 847
  • Пловдив
Зависи при Стратев за какво ще ходиш - ако е за профилактичен преглед, става. За друго не бих му се доверила. Раждах при него и единственият плюс е, че шие перфектно  Mr. Green.

# 3 848
Някой знае ли д-р. Амалиев дали работи по ЗК,ако не то поне къде се намира кабинета му.

# 3 849
Някой знае ли д-р. Амалиев дали работи по ЗК,ако не то поне къде се намира кабинета му.

Новият кабинет е на М.Луиза, срещу гробищата.

# 3 850
  • Пловдив
Зависи при Стратев за какво ще ходиш - ако е за профилактичен преглед, става. За друго не бих му се доверила. Раждах при него и единственият плюс е, че шие перфектно  Mr. Green.
Аз съм водила свекърва ми при един д-р Стратев, но той преглежда на ул.Ангиста. Изключително сме доволни. Ставаше въпрос за киста и полип.Може би зависи от проблема.

# 3 851
  • Пловдив
Аз съм водила свекърва ми при един д-р Стратев, но той преглежда на ул.Ангиста. Изключително сме доволни. Ставаше въпрос за киста и полип.Може би зависи от проблема.
Същият е. По-скоро имах предвид, че не е специалист по репродуктивни проблеми. Ама това беше преди 5-6 г., може пък да се усъвършенствал  Mr. Green

# 3 852
Доктор Коларов (АГ) дали все още работи в Хирургиите? Дали някой би могъл да ми даде телефон за връзка с него?  Rolling Eyes

# 3 853
При д-р Ямаков наистина има определен капацитет за направленията по ЗК.

# 3 854
  • Пловдив
Всички лекари подават график за работа по ЗК. Това са определени часове на ден. Следят се лимити. Ако ги надвишат, вероятно не им ги плащат. За повечето лекари, ако искаш преглед по каса се чака повече. Аз затова не ползвам направления......Тъпо е измислена системата.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт