Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 252
  • 6 067
  •   2
Отговори
# 6 060
  • София
Д-р Ставрев си е баш претоварен. Страхотен лекар е, но ако бременността протича нормално и без усложнения, аз не бих си причинила следене при него. Часовете не се спазват именно, защото има страшно много пациенти и за всеки преглед се чака доста. Аз го избрах за израждащ лекар и при двете ми бременности, но започнах да го посещавам едва към 32 - 33г.с. Иначе само за проследяване на бременност силно препоръчвам д-р Георги Тотев.
Стратев, четете моля Simple Smile

# 6 061
Леле, да, извинявам се. 😂 Ами ако случайно се е зачудила жената и за СТАВРЕВ, мнението ми важи.

# 6 062
Д-р Костадин Георгиев също е чудесен избор, д-р Красимира Чалова е прекрасна, въпреки чакането и забавянето в часовете, следи си бременните с голямо внимание и професионализъм. При Георгиев е по-спокойно, работи и с касата. Лъчезарен, интелигентен, вдъхващ доверие.

# 6 063
  • Пловдив
Две бременности съм следяла при д-р Халил. Изражда, но не съм раждала при нея. За мен е плюс, че работи и в събота, така таткото през втората бременност присъстваше на прегледите.

# 6 064
Доктор Милен Карагеоргиев работи в Ню Лайф и Пълмед

Здравейте.
Търся си добър и човечен акушер-гинеколог в гр. Пловдив. Някой който да следи бременност и да изражда също. Интересува ме много да е човек, който се грижи за пациентките си, а не някой който те минава по конвейер, защото не сполучих на гинеколог в първата си бременност, а пак много търсех човек който да го е грижа, но уви бях поредната ходеща банка за него. Затова този път искам да направя правилния избор преди изобщо да предприема нещо, защото вече ме е страх.

# 6 065
  • Пловдив
Здравейте.
Търся си добър и човечен акушер-гинеколог в гр. Пловдив. Някой който да следи бременност и да изражда също. Интересува ме много да е човек, който се грижи за пациентките си, а не някой който те минава по конвейер, защото не сполучих на гинеколог в първата си бременност, а пак много търсех човек който да го е грижа, но уви бях поредната ходеща банка за него. Затова този път искам да направя правилния избор преди изобщо да предприема нещо, защото вече ме е страх.
д-р Чалова

Здравейте,
Д-р Чалова следи ли ЖК по здравна каса?!

# 6 066
Не, тя не работи с касата.

# 6 067
В Селана, дори и да са по каса си таксуват прегледа, както и повечето други.
Аз ходя на ЖК по каса и не плащам нищо, но и не очаквам нищо. Този втория при когото се преместих даже и изследвания не ми е пуснал, само болничен си взимам. Понеже в частните и това се плаща не малко пари.

Общи условия

Активация на акаунт