Педиатри, вътрешни болести, GP-та - гр. Пловдив

• 140 168
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
Разбрах, че д-р Велева вече не практикува, ако някой друг се интересува.

# 151
Много моля за добър педиатър - джи-пи в Първа поликлиника (Понеделник пазара).
Оставаме без личен лекар от 1 юни...
Предварително благодаря!  bouquet

# 152
Здравейте ... има ли някой инфо дали във 2-ра градска в Кичука има спациалисти педиатри.
Търся си такъв и събирам мнение, ако някой има информация ще съм благодарна да сподели  Heart Eyes

# 153
  • Пловдив
Много моля за добър педиатър - джи-пи в Първа поликлиника (Понеделник пазара).
Оставаме без личен лекар от 1 юни...
Предварително благодаря!  bouquet
Аз мога да ти препоръчам д-р Заимова ,тя е много добър педиатър Peace

# 154
Здравейте ... има ли някой инфо дали във 2-ра градска в Кичука има спациалисти педиатри.
Търся си такъв и събирам мнение, ако някой има информация ще съм благодарна да сподели  Heart Eyes

В Кичука препоръчвам д-р Таня Дипчикова. Много добър специалист - педиатър, с много опит. Кабинета и се намира на Кичево 46. Има и още един в кършяка ако някой се интересува ще ви дам адреса. Работи със здравната каса. Лекува сина ми от 3 месечен. Вече сме почти на 7 години - лоша дума не мога да кажа за нея. За сметка на това ако някой се е засилил да си води детето при доста изнесният д-р МИЛЕНКОВ - да не го прави. Това не е лекар, а  психопат!

Та така....с две ръце за д-р Таня!!

# 155

В Кичука препоръчвам д-р Таня Дипчикова. Много добър специалист - педиатър, с много опит. Кабинета и се намира на Кичево 46. Има и още един в кършяка ако някой се интересува ще ви дам адреса. Работи със здравната каса. Лекува сина ми от 3 месечен. Вече сме почти на 7 години - лоша дума не мога да кажа за нея. За сметка на това ако някой се е засилил да си води детето при доста изнесният д-р МИЛЕНКОВ - да не го прави. Това не е лекар, а  психопат!

Та така....с две ръце за д-р Таня!!

Мерси много Hug А иначе къде практикува, ако например не е в кабинета до къде трябва да водя детето  Flutter И нали работи със ЗК?

# 156
  • Пловдив
Фейт,кабинета и е на Кичево,а иначе преглежда и някъде из Кършака в поликлиника.Да,работи с касата.

Ето координатите на д-р Таня Васева - Дипчикова - педиатър       
0887 532 766
ул."Кичево" 64 тел.76 77 23
прием:
вторник и четвъртък от 15 до 17 часа
събота от 9 до 12 часа
/апартамента в който е кабинета е на 6-тия етаж,качва се с асансьора,има чакалня и детска стая-в която обикновенно изчакват майките с дечица/

А за д-р Миленков напълно подкрепям казаното от Илиана Stop Не се давайте парите напразно!!!Тоя изрод ще ви накара да се чувствате виновни,че детето е болно и се опитва всячески да се изтъкне,че видиш ли той е най-великия лекар #2gunfire #2gunfire Sick Машина за пари е той!!!От вратата почва с това,че бил написал справочник за лекарствата и т.н....

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 19:29 от tandonova

# 157
Фейт,кабинета и е на Кичево,а иначе преглежда и някъде из Кършака в поликлиника.Да,работи с касата.

Мерси много  Hug

# 158

0887 532 766
прием:
събота от 9 до 12 часа
/апартамента в който е кабинета е на 6-тия етаж,качва се с асансьора,има чакалня и детска стая-в която обикновенно изчакват майките с дечица/

А за д-р Миленков напълно подкрепям казаното от Илиана Stop Не се давайте парите напразно!!!Тоя изрод ще ви накара да се чувствате виновни,че детето е болно и се опитва всячески да се изтъкне,че видиш ли той е най-великия лекар #2gunfire #2gunfire Sick Машина за пари е той!!!От вратата почва с това,че бил написал справочник за лекарствата и т.н....

За чувството за вина - много хубаво обяснява - " Еми да, нова инфекция. Пак си го водила някъде.... Хайде, ново антибиотиче, 30 кинта прегледче.... ". А, и  книжка с афоризми е издал! И нея ми набута - 25 кинта струваше. Май вече са му три. Но наистина е машина за пари.

# 159
Здравейте,мами! Бих искала да попитам какво е мнението ви за доктор Гинчо Кътев? Кабинетът му е в Кючук Париж и бих искала да запиша детето ми при него, понеже ми е наблизо....

# 160
Здравейте!Виждам,че темата е изоставена,но все пак ще помоля за помощ.Търся добър педиатър в Кючука.Бебето ми е недоносено и това допълнително затруднява избора ми.Ако някой знае нека пише. Praynig

# 161

0887 532 766
прием:
събота от 9 до 12 часа

Milenkov e unikalen ako 4oveka koito vinagi e uspiaval da izlekuva deteto mi e izrud to az obojavam izrudite i sa mola na gospod da sazdava pove4e takiva izrudi.Pri djipito dadoh 70lv za bokluci lekarstva i deteto mi be6e edna sedmica s 40gradusa temperatura.Pri milenkov platih 30lv i20za antibiotik pravilno doziran i sina mi se podobri svetkavi4no.Blagodaria ti dr.Izrud ti vinagi uspiava6.-maikata na  NIKOLA

# 162
Миленков   Peace,да опровергая ,днес бяхме на преглед не ни изписа антибиотик Shocked,даже се зачудих  Shocked,направо го попитах няма ли нужда от антибиотик,отговора му беше,че не е нужно да се натоварва организма,нямало нужда,останах втрещена,тъй като си му знам славата,явно се е променил и попрочел нещо ,както и да е,искам да го похваля че даде точна ,ясна диагноза,обясни хубаво,прегледа детето както трябва,предписа нужното,за Дактакорта с който мажех безуспешно,се изказа че е кортикостероиден и ми обясни защо не трябва да ползвам такива,също питах за Витамини,-каза че не е нужно на децата да се дават витамини! Та засега почвам да я водя при него при нужда,-да изписвал ни е винаги АБ но днес не изписа,въпреки че бях с антибиограма на която пише нужните Аб,той не изписа  Rolling Eyes #Crazy newsm78,счете че не е
Ne znam zashto tolkova go  pluiat Milenkov razberete ne vsi4ko se lekuva s 4ai i med antibiotika poniakoga e nujen i bez nego niama kak da se provede efikasno le4enie  Embarassed .Mai horata ne mogat da si prejalat triisete leva Mr. Green

# 163
  • Пловдив
Виж какво...първо тук се пише на кирилица,щото сме Българи!
Второ не,че не можем да си прежалим 30-те левчета изкарани с труд,а не като тоя печалбар,докато си стои на стола и се хвали какви книги е написал Mr. Green а всъщност да ти изпише същото лекарство каквото и ЛЛ.

Не знам лични приятели ако сте-разбираемо е защо го боготвориш...ама съм водила детето и в кабинета и в болница като сме били пак ни е преглеждал-файда никаква.Или каквато е ползата от всеки лекар,не по различна.
Лично мнение,така че да не спорим...Но май има и други мами споделящи моето Wink

# 164
Виж какво...първо тук се пише на кирилица,щото сме Българи!
Второ не,че не можем да си прежалим 30-те левчета изкарани с труд,а не като тоя печалбар,докато си стои на стола и се хвали какви книги е написал Mr. Green а всъщност да ти изпише същото лекарство каквото и ЛЛ.

Не знам лични приятели ако сте-разбираемо е защо го боготвориш...ама съм водила детето и в кабинета и в болница като сме били пак ни е преглеждал-файда никаква.Или каквато е ползата от всеки лекар,не по различна.
Лично мнение,така че да не спорим...Но май има и други мами споделящи моето Wink
Milenkov ne mi e li4en priiatel no e ppediatara koito predpo4itam pe4eli dokato si stoi na stila da moje bi za tova e u4il 4oveka .ISTINATA  e 4e sled 8 dena temperatura i neadekvatno le4enie pak stignahme do Milenkov i toy pak go izlekuva. Kakvo lo6o da kaja za nego kak da go opluia na bazata na kakvo ? da pla6tam si no vijdam rezultat i toi e polojitelen .Znae6 li kolko pari sam hvarlila za glupavi lekarstva ot li4nata izliza mi po skapo a deteto mi ne ozdraviava

Общи условия

Активация на акаунт