ПЛЕТЕМ плетеници на блузи, рокли, ръкавици

• 150 686
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
katiABV, не че имам нещо против теб и не се засягай, ама винаги ми е чудно, защо си пишеш постовете един след друг, а не пишеш в един...така на места има например три поста твои един след друг....А сега си цитирала две мнения и толкоз - без да кажеш нещо...
Според мен това е безсмислено, след като може да се пише в един пост...или при грешка си има бутон за редакция или корекция Peace

и ми прави впечатление, че някои не четат както трябва, един и същ въпрос се задава три пъти на една и съща страница... Sick
оф, днес ми е кофти ден... Peace

# 106
  • Варна
Наистина е лъскава преждата и не е пресукан конец, а е като плоските връзки за обувки.За съжаление не знам каква марка и вид е, защото една съфорумка ми даде торбичка с малки кълбенца  разни останали прежди и тази е една от тях.

Мерси все пак. Hug

# 107
# 108
  • София
katiABV, не че имам нещо против теб и не се засягай, ама винаги ми е чудно, защо си пишеш постовете един след друг, а не пишеш в един...така на места има например три поста твои един след друг....А сега си цитирала две мнения и толкоз - без да кажеш нещо...
Според мен това е безсмислено, след като може да се пише в един пост...или при грешка си има бутон за редакция или корекция Peace

и ми прави впечатление, че някои не четат както трябва, един и същ въпрос се задава три пъти на една и съща страница... Sick
оф, днес ми е кофти ден... Peace

Не е мнение - това беше разяснение на Драги ми Господине за ентерлака, което ми беше пратила като ЛС и разрешава да бъде публикувано. На мен лично ми беше много полезно - всъщност, благодарение на нейната помощ се научих. Цитирам го заедно с нейното име / ник, понеже не са мои думи, не е мое знание, нейно е. Иначе като... форма прилича на цитирано мнение - вярно е, не си личи... ами... този път просто съм пробляла и не съм пояснила, че е от лична кореспонденция. Сори, пропуск...  Embarassed

# 109
Привет и от мен!
Не мога да смогна аз с изчитането на темите. Браво на всички творящи! Много полезни линкове видях! Благодаря!
Влизам да покажа над какво се трудих напоследък - http://www.facebook.com/album.php?aid=39474&id=1406034928&l=8ef0bf43be.

# 110
# 111
Привет и от мен!
Не мога да смогна аз с изчитането на темите. Браво на всички творящи! Много полезни линкове видях! Благодаря!
Влизам да покажа над какво се трудих напоследък - http://www.facebook.com/album.php?aid=39474&id=1406034928&l=8ef0bf43be.
много са сладки, харесват ми newsm10

# 112
  • Soon London :)
Момичета, искам да направя подарък на мъж и ми се ще да изплета шапка.
Да предупредя, че не съм от много напредналите.
Гледах в библиотеката видях една, ама не ми хареса много.
Другото, което ме притеснява е как ще я направя така кръгла - на две парчета ли се шие? Не ми много ясно нещо. И ако е на две парчета как ще ги направя тези като триъгълници?
Благодаря много на tane  за обяснението за пуловера снежинка Hug

# 113
Здравейте!
Като се прибера ще покажа пончото. Сега плета шал на сестра ми и бебешка жилетка, дано да я направя точна наразмер  Simple Smile
juju, кръглостта се постига с обрач

# 114
  • Варна
juju, кръглостта се постига с обрач

И с 5 куки става. Hug

# 115
  • София
Привет!
Влизам да изкажа благодарности на Пуфето за полезния Russian Join за свързване на два конеца, което го приложих на практика!   bouquet
=^._.^= много сладко комплектче!
Много ми харесаха и играчките, които показаха някои момичета в темата - уникални са, мисля някой ден и аз да се захвана....като напредна де и стана малко по-бърза също Laughing

# 116
Коте - много е сладка шапката, пончото също ми хареса, въпреки, че не съм фенка на косматата прежда по принцип Laughing Така стои много нежно.
Хареса ми и едно детско болеро. Май го показа dani t. И банана и зайчето, чанта и шал..... и въобще всичко  Wink

# 117
момичета два дни ме няма а вие сте на 8-ма страница
утре ще покажа шал  и пуловер
докато ви чета ще намеря кой д аме снима

# 118
КатиАБВ, Котке, Пилито  Heart Eyes

Аз съм на коланчето на жилетката. Вижда се края. Мегилонце, май ще показваме заедно сним.  Party

# 119
Снимах нещата, които направих наскоро - първи опит да плета една кука и комбинирам с ластик на две, първи опит с реглана, благодарение на вашите съвети - мисля, че стана добър, и едно каскетче, съчинено от мен   Mr. Green

моят елек с цветето

първият ми реглан

шапка с мотива с цветето

Общи условия

Активация на акаунт