Отговори
# 315
Пак съм аз  Laughing
Ще пека в тавичка пилешки бутчета със зеленчуци.
Да варя ли предварително бутчетата или няма нужда?
Да покрия ли с фолио в началото?
Мерси мацки!

# 316
Пак съм аз  Laughing
Мерси мацки!

За мен няма нужда от предварително варене на бутчетата....Особено ако са от магазина.......За фолиото - за мен лично е по желание, аз бих сложила и към края ще го махна за да се запекат бутчетата.....

# 317
  • Географският център на България-Габрово
Пак съм аз  Laughing
Мерси мацки!

Някои ги варят предварително,някои направо ги слагат в тавичката поръсени със съответните подправки.Ако ги печеш без варене необходимо е да сложиш фолио,така ще станат по бързо.Към края на печенето махни фолиото за да се получи хубава коричка.

# 318
Много благодаря!
Аз това имах предвид, в началото само с фолио, а после ще го махна, за да стане коричка.
И аз мисля, че няма нужда от предварително варене, а щом и вие така казахте - ей сега отивам да ги метна.
Пак мерси!

# 319
Аз пак имам въпрос за замразяване.
Искам да замразя нарязано прясно зеле (обърках купите и сложих малко сол в него  Confused). Успешен ли ще е тоя експеримент?  newsm78

аз съм съхранявала прясно зеле нарязано, но без сол...мисля, че със сол няма да стане

Моля за помощ, сместта за палачинки може ли да престои една вечер в хладилника, че сутрин ми е голяма кушия да ги бъркам.
Благодаря предварително  Simple Smile

да, може

Пак съм аз  Laughing
Мерси мацки!

аз не ги пека предварително, нито варя, готвя ги заедно със зеленчуците, пека докато се изпари водата...и фолио не ползвам

# 320
Имаше един кекс с круши и банани, който много хора правиха и го хвалиха. Ако може някой  да прати линк към рецептата. Не мога да я намеря.

# 321
# 322
Не, имаше  една рецепта качена във форума, за която много хора казаха, че е хубава. Помня че имаше круши и банани, ама друго не помня.

# 323
Момичета,помогнете Praynig
съпруга ми донесе един кашон от банани пълен с ябълки.Кажете как да ги запазя за по-дълго време Thinking?Ябълките са хубави и не са наранени.

# 324
  • Някъде в търсене ............
kalinikol, ако имаш място (таван) нареди ги върху кашон . Така се запазват поне до нова година.

# 325
Как да си направя сладко от ябълки?Благодаря ви!

# 326
  • София
Дайте ми съвет как да разпозная истинския мед от оцветената глюкоза (която обикновено продават по магазините  Close ). Ясно е, че нито на етикета мога да разчитам, нито ще мога да пробвам, какво друго остава?

# 327
  • Географският център на България-Габрово
Дайте ми съвет как да разпозная истинския мед от оцветената глюкоза (която обикновено продават по магазините  Close ). Ясно е, че нито на етикета мога да разчитам, нито ще мога да пробвам, какво друго остава?

Нещо интересно можеш да видиш от тук.

http://www.sibir.bg/blog/tasi13/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=35330

# 328
  • Plovdiv
Момичета, моля за помощ. Търся една пита, която е сладка, ако се не лъжа беше с орехи и мед или шоколад Embarassed, реже се на триъгълници, които се завиват. Леле как го обясних, дано сте ме разбрали за какво говоря  ooooh!
Предварително благодаря   bouquet

# 329
Момичета, моля за помощ. Търся една пита, която е сладка, ако се не лъжа беше с орехи и мед или шоколад Embarassed, реже се на триъгълници, които се завиват. Леле как го обясних, дано сте ме разбрали за какво говоря  ooooh!
Предварително благодаря   bouquet
Тази ли е - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=283.msg14205#msg14205

Общи условия

Активация на акаунт