Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 042
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 105
Да.
Не ми беше съпруг, но живеехме заедно. Не остана инцидентен случай Naughty
Това, което и днес ме озадачава е фактът, че винаги след това твърдеше, че не ми е посягал...

# 106
  • София
А и съм го пробвала докъде може да стигне (просто е мн.добър) , излез на от вкъщи и като му мина се върна да говорим.

Моля те, ако не е много интимно, кажи ми как го пробва??? Това е много добър начин да се "подсигуриш"...или поне да опиташ  Rolling Eyes
Ами пак трябва да знаеш ,какво го ядосва и изкарва извън кожа целенасочено разбира се ,но никой не знае  newsm78 какво го очаква ,когато се мине определената граница.  HugТака че това си е нож с две остриета. Mr. Green Аз си имах късмет в случая!

Не мога да повярвам, че въобще обсъждате такъв вариант. ooooh! Ще изкарват извън нерви мъжете си, за да видят докъде ще стигне и дали ще им удари шамар. Вие друга работа нямате ли си  newsm78 Я си гледайте семействата и го давайте по- кротко. Ще ви бъде ли приятно някой да ви прави на маймуна за един експеримент. Ама съвсем изтрещя тоя народ  ooooh!

# 107
това ,че споделих с вас какво съм направила не означава ,че и вие трябва да го правите.Просто си казах мнението!
abet тук е права , ако не предизвиквате дявола няма за какво да се притеснявате. Hug Peace

# 108
да бе, не говоря да му изневеря например, за да експериментирам, просто се замислих за нещо безобидно за проба; е гледаме си семействата, нали точно за тях е въпроса?!
при моя мъж няма да мине обаче този номер, той е много търпелив и трябва да го ядосвам с месеци, за да стане ситуация изобщо  Crossing Arms даже не мога да измисля как  newsm78

а после призна ли му, че е било "проба"  Simple Smile?

# 109
никога  а за изневяра изобщо не говорим  Crazy  ,но си мисля ,че се досети сам като се успокой разбира се. Mr. Green

# 110
# 111
Никога не го е правил иси мисля,че не би го и помислил.
Но преди имах връзка с момче, което посягаше. Не ми е удрял шамар, но правеше стаяна на неузнаваема и на прачета.
Стискал ме е здраво за ръцете и вярвайте, когато го направи веднъж-спиране няма.
На другия ден е лягал в краката ми, но това не променя нещата и него.

# 112
  • София
15 години заедно,от които 8 брак-засега се разбираме словесно.
Въпреки  всичко ми се струват много пресилени доста мнения,че за един шамар и се разделят.

# 113
А какъв беше поводът за шамара? Като ви чета оставам с впечатлението, че всички сте готови след 1 шамар да напуснете мъжете си. Браво на вас.
В отговор на питането - да. Поводът беше два шамара от моя страна преди това. Но при нас не се стигна до раздели, обиди и т.н. драми, а до смях и от двете страни (все пак от първи клас сме заедно). Не се е повтаряло, но като помня как се смяхме и двамата и колко бързо мина афектът породил размяната, май шамара има оздравителна роля.

# 114
  • София
Не мога да разбера изказване от типа "Удари ме, но аз си го заслужавах". Няма случай, в който някой, незвисимо мъж или жена, да заслужава бой (пък било и "само" един шамар).
Според мен до физическо насилие се стига, когато насилникът не е особено силен с думите.
И да, казвам го от опит.
Удряна съм от мъж. И се разделих с него. Но бях достатъчно млада и достатъчно неопитна да приема безкрайните извинения и да дам втори шанс няколко месеца по-късно. Все пак се оказа, че в моя случай твърдението "ако веднъж го  направи, ще го направи отново" се оказа вярно. Затова следващия път си тръгнах завинаги.
И ако евентуално се случи отново някой да ме удари, не бих чакала втория път...

# 115
Не мога да разбера изказване от типа "Удари ме, но аз си го заслужавах".
Премазах му нарочно пръстите на вратата.. За конкретния случай..

И да.. заслужавах си го...

И заради един шамар не бих се развела.. Не съм такава фръцла  Crazy

# 116
Не мога да разбера изказване от типа "Удари ме, но аз си го заслужавах".
Премазах му нарочно пръстите на вратата.. За конкретния случай..

И да.. заслужавах си го...

И заради един шамар не бих се развела.. Не съм такава фръцла  Crazy
Вие ще се утрепете ,бе. Joy

# 117
мхм  Crazy Редовно  bash box tooth
Ама да не описвам и други случки, че ще ме приберат за домашно насилие  Rolling Eyes

Но винаги започвам аз.. и яко минавам границата..
Той никога не ми е посягал и не би! от нищото..

# 118
Дори да ме пребие зверски, не бих го зарязала за нищо на света.Битият бит.Има много по-важни неща за партньорите.

# 119
Отговора е НЕ- не ме е удрял,той и на децата неможе да се скара а само говори-говори-говори.....Не е путьо а просто прекалено загрижен  и внимателен към нас тримата че понякога ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт