Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 770
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 240
Моя мъж също ме е удрял,но само когато му повиша тон.
Thinking
Като четох темичката ти,останах с впечатлението,че повишаването на тон се случва постоянно......
Добре де,трябва ли за всичко да си мълчим,че да не ни пердашат...    newsm78    

# 241
Еми не,но това са мъжете за съжаление Sad

# 242
Много бъркаш!Ти така си мислиш.Има мъже,за които е немислимо да ударят жена си.

Добре де,трябва ли за всичко да си мълчим,че да не ни пердашат...    newsm78   
Аз колко бой трябва да съм изяла... Laughing

# 243
Мъж да дигне ръка ;да посегне на жена.....това е слабост и безсилие!

# 244
  • София

Ами не, не са, точно това не са мъже.

# 245
Определено не са.

# 246

Ами не, не са, точно това не са мъже.

Kато сте прави - прави сте !!

# 247
Find_NEMO разсмя ме, Grinning Grinning

# 248
по темата - никога, макар че е бил доста сериозно предизвикван  hahaha

# 249
# 250
Е аз чух доста дами да се "похвалят" че са предизвиквали мъжете си...защо пък това?

# 251
Гагамага, въпросът е съзнателно или не ... горе-долу като това да удариш или не ... знаеш не трябва, но не можеш да спреш  Grinning
разбира се, имало е случаи и в които съм дразнела съвсем нарочно и с цел, но те уви са доста по-малко

# 252
Да питам нещо тези, дето приемат, че отнесените по някакъв повод шамари са били заслужени: когато вас ви предизвикат или ви повишат тон, биете ли мъжете си? Какво става, когато в работата някой повиши тон? Или в градския транспорт? Кой кога бие и за кое "предизвикателство" приемливата ответна реакция е един шамар? Не е чудно, че детската агресия честичко бива оправдавана от майките на биячите с "някой сигурно го е предизвикал/дразнил". Явно в повече семейства, отколкото ми е приятно да повярвам, шамарите се приемат за норамлна част от общуването, вкл. и от потърпевшата страна!?

# 253
E,не става на въпрос за системно шамарене,ами става въпрос за дадена ситуация в която мъжа проявява агресия.Що се отнася за нас жените ние не можем да набием един мъж нали?

# 254
  • София
Не, не ми е удрял, макар че сега като се замисля си е имало ситуации, в които съм си била за шамар  Joy Ако говорим за един шамар, а не за бой, предполагам, че някаква "регресивна" дискриминация ни е завладяла нас жените като цяло  Rolling Eyes Аз например съм много емоционална и за 4 години съм удряла веднъж шамар (не че се гордея, но не успях да се спра и реагирах първосигнално  Thinking ).
В този ред на мисли, ако аз направя някаква умопомрачителна глупост и мъжът ми някой път ми удари един шамар, едва ли ще го помисля за по-малко мъж или ще се свия някъде да ближа рани  Tired

Общи условия

Активация на акаунт