Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 046
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 630
Понякога имам такова желание. Удържам го успешно да момента, щото не е възпитателно.

# 631
Понякога имам такова желание. Удържам го успешно да момента, щото не е възпитателно.

и неразумно  Peace

# 632

и неразумно  Peace

Мда, не, че действията, пораждащи този порив у мен, са особено разумни...

# 633
Аз визирам последствията  Peace

# 634
Аз визирам последствията  Peace
Какви ще са според теб ?

# 635
Щом питаш значи не си заставала срещу разярен мъж  Peace

Не ти и трябва  Peace

# 636
А, това ли имаш предвид...
Удряла съм мъж доста сериозно и без никакви последствия за мен. Може би защото не можеше да се освести дълго време. Laughing

# 637
Даа да да .... разбира се  Peace

# 638
Немо, дай по-конкретно. /Ако може от първо лице единствено число/.Плийз.

# 639
Даа да да .... разбира се  Peace
Защо реагираш така? Да не би да ти е кофти да знаеш, че мъж може да бъде наритан от жена? Сигурно...

# 640
Защо трябва да се оспамва и тази сериозна и болезнена за много жени тема?! Майтап ли си правиш, Немо?! Има мъже, на които не им трябва повод за да ударят не само шамар Peace
И защо смяташ, че жените, които са били удряни си го заслужават?!Така излиза..Не че няма такива, които да предизвикват, но ако всички отвръщахме с на удара с удар, животът щеше да е едно голямо меле.
Пък и н емисля, че една жена може да удари мъж толкова силно, че да го докара до състояние, в което са били много жени, които пишат тук.

# 641
Пък и н емисля, че една жена може да удари мъж толкова силно, че да го докара до състояние, в което са били много жени, които пишат тук.
Счупения нос се постига само с един точен удар. И изкарва от релси за достатъчно дълго време.

# 642
Никакъв майтап не си правя Вагабонд Peace

Много пъти съм намеквал .. и натвърдвал че тук обстановката е доста по-различна . Живеете си в един свят който няма нищо общо с реалния - биете мъжете, зарязвате ги след което те ритуално лазят пред вас на колене с пръстен и букет цветя ... но това е само тук  Peace

Станете ли от комп-а , отидете ли до супера или до МОЛ-а - попадате в моя свят  Peace Там могат - най меко казано - да ви наритат задниците ....  Peace Аз знам от личен опит колко боли да те удари мъж - именно за това се учудвам на вашето самонадеяно държание понякога .. имайте в предвид обаче че на всеки му пада пердето  Peace и нито счупения нос нито нещо друго би му попречило да ви вкара в травматологията  Peace

Лошо е да живееш в заблуда ... и мисля че Ти Вагабонд си последния човек на който трябва да го обаснявам  Peace

# 643
Била съм в травматологията. Едно от нещата, които научаваш, когато те пратят там, е точно къде може да удариш човек, че да го заболи.
Защо се правиш на глупав, не мога да разбера? Или на по-умен, отколкото си? Или просто прекалено дълго си седял във форума и си мислиш, че всеки, непременно всеки, живее и изживява живота си само и единствено виртуално?

# 644
Ама разбира се, как не се сетих. Не трябва да сме самонадеяни, трябва да сме с чинно сведени глави, за да не ядосаме този, на който сме родили деца и чийто ризи гладим, да не би да вземе да се разяри и да ни нарита задниците...

Викаш, в "твоя свят", Немо, така стоят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт