Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 908
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 15
Не ме е удрял.Но ако някога го направи вземам детето и повече няма да ни види.

# 16
казах му да се маха, не му говоря вече седмица, но не предприемам действия по реално изгонване, защото какво да кажа на децата...
ами истината! в смекчени нюанси де, не с нападение над таткото и да се изкарва злия изрод, но да се обясни, че татко е сгрешил и ще си поеме отговорността, докато мама му прости. точно както искаш и от тях да си я поемат като ги наказваш за нещо. аз поне така бих направила, но разбира се ти си знаеш най-добре, твоето семейство е все пак  Peace

# 17
Не ме е удрял и съм казвала, че ако го направи, това ще е последното нещо, което е направил с мен.

# 18
  • sf
Един шамар не е побой. Нещата никога не са чиста монета.
За протокола- удрял ми е шамар. както и аз на него. Сега да не си помислите,че се трепем у нас като за световно. за 10години се случи само веднъж. Но ако аз бях на неговото място, нямаше да се отърве само с шамар  Mr. Green

# 19
Donista съгласна съм с теб

# 20
# 21
# 22
Да.Случи се един път в началото на брака.Казах му,че каквато и да е вината ,това не е начин за разрешение.И до днес му го натяквам,а той все още се срамува.Един шамар може и да е нищо,но за мен е обида.Против насилието във всички форми съм.

# 23
Съпруга ми-не.
Но мъже са ми удряли шамари(двама са,не повече Crazy ).Втория се размина с разбит нос.

# 24
  • на брега на морето
Ще го изчакам да заспи, ще му пръсна вазата или някоя саксия в кратуната и после ще му кажа, че съжалявам.

Ах, Ерика, та той ще е гушнал розите след такива действия. Joy

По темата - никога не съм удряна от мъжа ми. Признавам, че поводи е имал бол...
Но здраво ми къса нервите.

# 25
мъжа ми не ме е удрял, дори и тон не ми повишава. навремето оба4е се разправях с един малоумник, първия път му простих, 4е съм си устата и може би имах вина и аз за станалото, вторият път като посегна без да съм го провокирала, кротко си стегнах багажа и си тръгнах. година ме търсеше след това, но не му дадох друг шанс и не съжалявам.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 21:41 от benson10

# 26
не, не ме е удрял.

# 27
Бяхме още гаджета и не даваше да ходя на дискотека, но не беше шамар, а поскоро и двамата се сбихме. На сутринта бях със синьо око, но не помня да ме  е удрял, а по скоро да ме е удраскал и аз незнам. Но му казах, че ако пак се повтори ще му отрежа ръцете докато спи. Та десетина години минаха, а даже не ми е  посягал.

# 28
Не,за 13 год.никога не ми е посягал.

# 29
Не ме е удрял и едва ли някога ще го направи.
Всеки мъж, който е бил с мен е знаел, че това ще е най-голямата му грешка. )

Общи условия

Активация на акаунт