Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 912
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 45
Не, не ме е удрял нито бившият ми, нито настоящият ми мъж....но имаше едно лайно между двамата, което на пияно не ме удри - преби ме името му е Бойко Георгиев от Банишора, най тъпото е, че в болницата лекари и сестри искаха да викат полиция и да приберат пълзящия и извиняващ се плужек, а аз не им позволих. Колко тъпо....Момичета не правете, като мен !!!И зная защо го защитавах...беше ме срем, че се е случило.....Сега след време съм сигурна, че не аз съм тази, която трябва да се срамува....

# 46
Ами никой мъж не ми е удрял шамар,а тези дето са ми посягали не са стигали да ме ударят и са съжалявали,че въобще са си го помислили.Но аз лично небих имала доверие на мъж.който ме е ударил.Децата се пляскат когато неслучат и то не със сила и за да ги нараниш,а за да ги укротиш.Възрастните хора се предполага,че са достатъчно разумни,за да се разберат с думи не със шамари,Та си мисля ако мъж си решава проблемите с шамари явно или той е изостанал с развитието или е в грешка,че вместо с жена си има работа с 5 годи6но инато дете.

# 47
Настоящият-никога. Бившият - редовно. Ама не шамари - откровен побой си беше. Горе-долу като при олимпия...

# 48
Не, не ми е посягъл, но аз съм го удряла веднъж Embarassed Ако ми беше върнал шамара щеше да ме остави като фототапет на стената Mr. Green ( баш си е здравичък)

# 49
Бившият ми приятел ме смилаше.Само да му писне нещо и бях яко натупана. ooooh! Изкарвала съм го извън кожата и т.н.Това му са оправданията.Сега  не бих позволила такова отношение.

# 50
  • област Софийска
Съпруга ми-не.
Но мъже са ми удряли шамари(двама са,не повече Crazy ).Втория се размина с разбит нос.

Това все едно аз съм го писала. Не разбих носа на единия, но такива ритници отнесе (носех едни тежки кубинки тогава, 90-те години бяха)  ooooh!

# 51
Да. И аз на него. По няколко пъти  Mr. Green

# 52
  • Brokenpromiseland
Приказката е, че "Когато човек направи нещо, не е съвсемсигурно дали това ще се повтори.Направи ли го два пъти обаче, със сигурност ще има и трети"

# 53
  • Германия
Удряло ме е бившо гадже. Разделихме се по други причини, тогава с хлапешкия ми акъл хич и не се и замислях да го разкарам за дето ме потупва  Crazy
Иначе това зависи много  от обстоятелствата, ако се е случило само веднъж, не е задължително да се повтори. Иначе това същото бившо гадже веднъж и аз го бях ударила, защото една вечер буквално ме беше  докарал до безумие. Вярвайте ми не съм изобщо агресивен човек, но сега ако можех да върна времето назад пак щях да го ударя... ама щях да залегна после, че кретенът взе че отвърна на удара с два юмрука в главата ми Twisted Evil

Angel^wings махни моля ти се този IQ тест, сума ти време си загубих с него, пък накрая пари ми иска Tired...

# 54
  • Бургас
И аз съм на мнение, че винаги повтарят, колкото и да твърдят, че съжаляват!
Никой мъж с когото съм била не ми е удрял шамар, но всички са предупреждавани, че такова поведение не се толерира и ще е опасно за собственото им здраве  Mr. Green#2gunfire Mr. Green! Това в рамките на шегата, но със сигурност, ако се стигне до шамари отвръщам без да се замисля и изчезвам с дреб завинаги!
Искренно съжалявам за момичетата, на които се е случило такова нещо! Няма място за срам! Hug Hug Hug Мъжете ви трябва да се срамуват от себе си!

# 55
Никога не ме е удрял.
Смятам, че веднъж посегнат ли ти (говоря за бой), със сигурност юе има и втори, и трети и n-ти път  Stop

# 56
Удрял ме е веднъж, само че толкова си го изпросих, че нямаше накъде повече - ако си мислите, че няма жена, която си го проси - то аз го направих. Накратко - Вечерта щяхме да излизаме с него, защото имахме повод. Но заради хора, които не поемат отговорност, аз трябваше да остана в къщи, за да завърша един проект. Трябваше да работя, казах, че няма да излизаме, ама така се изнервих! Той каза добре и отиде да легне. Аз хем, работех, хем се самонавивах и до такава степен се нервирах, че истерясах - скарах се с едната приятелка зверски, а истерията така ме завладя, че отидох в стаята, в която той спеше, крещях, ритнах го  ooooh! Той се събуди хвана ми ръцете, аз се изтръгнах и почнах да го удрям където сваря, крещейки истерично и като не можа да ме укроти по никакъв начин, ми удари шамар...

Никога не съм го обвинявала за това, изобщо не знам как минах с това само - толкова ме е срам от себе си, че допуснах да полудея за момент, нито виждах, нито чувах исках само да ударя някой - такава агресия  ooooh! Никога повече не съм стигала до такова състояние  Stop

# 57
Удрял ме е, преди 6 години, но никога не се повтори.

# 58
  • Най-красивата страна
Никой никога не ме е удрял
Ако мъжът ми ми удари шамар ще го изхвърля веднага  #2gunfire
Бих простила всичко друго но не и това Twisted Evil
Като посегне веднъж ще посегне и втори и трети път  Twisted Evil

# 59
Първо, остави всички неудряни, които обясняват как ще зарежат мъжа си на секундата след шамар. Статистиката показва съвсем друго.

Второ, по принцип, еднократното събитие, каквото и да е то, има по-голяма вероятност да не се повтори повече никога, затова на твое място бих му направила живота черен, да разбере, че е минал всички граници. Но здраво му го покажи, накарай го да се влачи, за да му се набие в главата.

Трето, ако се случи и втори път, бъди сигурна, че ще има поредица. Тогава е време да се махаш. Внимание - още след втория!!!

И, да, от личен опит го твърдя.

Общи условия

Активация на акаунт