Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 770
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 165
Аз още си нямам мъжле Simple Smile но ми се случи с последния и вече бивш .. да ми посегне на няколко пъти .След 3тия път просто теглих майни и го шутирах яко!

# 166
Абе един път ако си преживял ужаса да те удари мъжът ти, дори и никога повече да не го стори - страха си остава за винаги. Както се казва - счупената ваза и лепена, пак си оства чупена. Не може да се живее в страх.

Вие съвсем се отплеснахте в тия обобщения  Stop Аз не живея в страх, нямам задръжки да се скараме, не ме е шубе, че ше ме дрънне пак  Laughing

# 167
значи искаш отговори само с ДА и НЕ?
можеше да го отбележиш в първото съобщение на темата, естествено е всеки да иска да се изкаже, темата е доста емоционална, поне за мен, може би за теб не е нищо особено  Peace

# 168
значи искаш отговори само с ДА и НЕ?
можеше да го отбележиш в първото съобщение на темата, естествено е всеки да иска да се изкаже, темата е доста емоционална, поне за мен, може би за теб не е нищо особено  Peace

Напротив  Wink

# 169
не ме е шубе, че ше ме дрънне пак  Laughing

тогава това как да се тълкува  newsm78

# 170
тук всичко между нас ли си остава newsm78 smile3506 newsm03

# 171
Разбира се - давай пикантерии  Mr. Green

# 172
  • някъде другаде
Не не ме е удрял никога.

# 173
 не , не ме удрял.
А и е от типажа - кротки
по вероятно аз да посегна  Twisted Evil

# 174
Не и не мисля,че някога ще го направи,въпреки,че така го вбесявам понякога. Embarassed

# 175
не ме е шубе, че ше ме дрънне пак  Laughing

тогава това как да се тълкува  newsm78

Тълкува се така - както и да се скараме, както и да го изкарам извън нерви не ми минава през акъла, че ще ме удари, дори не се сещам за такова нещо - разбираш ли? Случило се е веднъж, както си разбрала от по-преден пост и това по никакъв начин не ми е оставило някакво чувство на страх или нещо подобно  ooooh! Не мисля, че като се скараме е сега ше изям шамара - абсурд. За мене това е абсурд и за това ми е непонятно обобщаването ви и категоризирането на ситуации.

# 176
Преди мнооого много години имах едно бясно гадже, което малко преди да се разделим от ревност ми беше ударило шамар - безпричинно при това. Много малко след това се разделихме - беше ми трудно, първа при това ученическа любов - но и през малкото време винаги  когато го виждах, се опасявах че ще повтори агресията. Никога няма да забравя шамара.

# 177
Не. Не мога даже и да си помисля, че би го направил. Не знам как бих реагирала  Confused  
Иначе и аз като ГагаМага имах едно ученическо приключение от този род и момчето ми е отвратително и до днес.  Close

# 178
  • Бургас
Не. А ако го направи, сигурно ще ме залепи за стената - три пъти по-грамаден е от мен.
Това ще е истинско доказателство за слабост и комплексарщина. Мъжете, които посягат на жена са жалки.

# 179
Не. А ако го направи, сигурно ще ме залепи за стената - три пъти по-грамаден е от мен.
Това ще е истинско доказателство за слабост и комплексарщина. Мъжете, които посягат на жена са жалки.

Да ти дам един обратен пример: Имам познат - жена му е мрънла от класа. Не го слуша изобщо. Разговорите между тях са горе долу така"
Тя: Мрън врън мрън врън врън мрън врън мр.. (тук той казва нещо) ...ън мрън врън.

Има всичко, което е пожелала - той има възможност- иска още. Знам - той си я е избрал но само възпитанието и двете им деца го кара да я търпи. Никога,... никога не би я ударил, но лично аз- ми е идвало да я зашлевя защото виждам как му се кара за най-идиотски неща. Аз и жена ми не издържаме в нейната компания повече от час.  ooooh! А кажи ми това мъж ли е ?!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт