Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 770
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 180
Тук жената или мъжа обвинаваш?

# 181
  • Бургас
Немо, тук някои пишат, че не могат да заспят, ако мъжа им не захърка до тях, може твоя познат до толкова да е свикнал с мрънкането, че да не му прави впечатление и дори да му липсва, ако жена му замине в командировка например.
Да, мъж е, мъжете са издръжлива порода (не колкото жените де  Mr. Green).

# 182
  • Германия
Не. А ако го направи, сигурно ще ме залепи за стената - три пъти по-грамаден е от мен.
Това ще е истинско доказателство за слабост и комплексарщина. Мъжете, които посягат на жена са жалки.

Да ти дам един обратен пример: Имам познат - жена му е мрънла от класа. Не го слуша изобщо. Разговорите между тях са горе долу така"
Тя: Мрън врън мрън врън врън мрън врън мр.. (тук той казва нещо) ...ън мрън врън.

Има всичко, което е пожелала - той има възможност- иска още. Знам - той си я е избрал но само възпитанието и двете им деца го кара да я търпи. Никога,... никога не би я ударил, но лично аз- ми е идвало да я зашлевя защото виждам как му се кара за най-идиотски неща. Аз и жена ми не издържаме в нейната компания повече от час.  ooooh! А кажи ми това мъж ли е ?!  Peace
Ами щом си я е избрал такава, ще си я търпи, никой не го е карал на сила. Пък като не иска да я търпи, винаги може да си тръгне, но шамарите не са решение.

# 183
Оооооооо, това - като я е взел - да я търпи - е много изтъркано.
Хората се променят. Това е неизбежно. Решението се крие в диалога, разбирането и компромисите.

# 184
  • Германия
Оооооооо, това - като я е взел - да я търпи - е много изтъркано.
Хората се променят. Това е неизбежно. Решението се крие в диалога, разбирането и компромисите.
И така да е, винаги имаш избор дали да останеш или да си тръгнеш, като видиш, че нито разговорите, нито компромисите помагат.

# 185
  • София
Не. А ако го направи, сигурно ще ме залепи за стената - три пъти по-грамаден е от мен.
Това ще е истинско доказателство за слабост и комплексарщина. Мъжете, които посягат на жена са жалки.

Да ти дам един обратен пример: Имам познат - жена му е мрънла от класа. Не го слуша изобщо. Разговорите между тях са горе долу така"
Тя: Мрън врън мрън врън врън мрън врън мр.. (тук той казва нещо) ...ън мрън врън.

Има всичко, което е пожелала - той има възможност- иска още. Знам - той си я е избрал но само възпитанието и двете им деца го кара да я търпи. Никога,... никога не би я ударил, но лично аз- ми е идвало да я зашлевя защото виждам как му се кара за най-идиотски неща. Аз и жена ми не издържаме в нейната компания повече от час.  ooooh! А кажи ми това мъж ли е ?!  Peace

Точно това е мъж.
Да се владееш е в пъти по-трудно отколкото да раздаваш шамари. Шамарите всеки неандерталец ги може, виж да се овладееш е нужно малко повече.
Нищо на света не оправдава физическото насилие.

# 186

Точно това е мъж.
Да се владееш е в пъти по-трудно отколкото да раздаваш шамари. Шамарите всеки неандерталец ги може, виж да се овладееш е нужно малко повече.
Нищо на света не оправдава физическото насилие.

Това според мен не е мъж, а п***о, но както и да е.
В никакъв случай не оправдавам шамарите и побоя,
но този човек трябва да реагира по някакъв начин.
Не мога да си представя това мрънкало да не млъква,
а той да седи и да си трае...

# 187
  • Германия
F_Diamond , естествено, че трябва да реагира, но тук темата е за шамари, та за това казваме, че те в никакъв случай не биха били правилната реакция.

# 188
  • София
Ма ти що реши, че на човека му пречи?
Това, че Немо не се кефи не значи, че на мъжа й това му пречи.
Също така това, че не скача пред хората да се кара с жена си, не означава, че не си казва мнението насаме - напротив, прави му чест, че не прави селски истории пред хората.

# 189
последно с шамар ще си реши проблема   Peace

# 190
А децата пляскате ли - ама честно, понякога, когато наистина ви изкарат извън нерви?

# 191
  • Германия
А децата пляскате ли - ама честно, понякога, когато наистина ви изкарат извън нерви?
Аа много молим, аз съм бъдещ педагог, нямам намерение да си бия децата  Mr. Green

# 192
Аз съм настоящ - и какво  Laughing

# 193

Е зачекна интересна нишка - не че всички дето си събираха багажа, при първия шамар и си заминаваха, ще си признаят  Wink

пп - нямам дете и не мога да отговоря на горния казус, но пък съм пошляпвала котката, когато ме изкара извън кожата с някоя голяма беля (говорим за шляпване, не да пребивам милото животниче - да се отчете, да не ме пишат в зоополиците  Laughing).

# 194
  • Бургас
Истинските насилници винаги са много внимателни към жените си за пред хората. Цветя им носят, посрещат ги, изпращат ги и хората си казват - колко мило отношение, той много я обича, а в къщи насаме се раздават шамари. Винаги съм се въздържала от реплики като - толкова щастливи изглеждат, чудесна двойка, прекрасно семейство, просто защото не знам какво става зад вратата на дома им.
И аз съм педагог по образование, ама още нямам деца...
Каква била разликата между педофил и педагог - в това, че педофила поне обича децата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт