Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 768
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 375
  • Пазете Гор
Законите и полицаите - тогава, когато  жената/мъжа ха-ха/ обаче реши да се оплаче и да признае. Иначе - няма как.

Боят (насилието) е углавно престъпление и не е нужно да се чака да бъде подадена жалба. Друг е въпросът, че често правоохранителните органи имат чиновнически подход.

# 376
това когато е нарочно, така може, така прави

а понякога не е нарочно, но е трудно да се спреш, както писах по-горе

Сигурно по същият начин някои мъже не могат да се спрат и удрят. Катерицата се казва Скрат.

# 377
това когато е нарочно, така може, така прави

а понякога не е нарочно, но е трудно да се спреш, както писах по-горе

Сигурно по същият начин някои мъже не могат да се спрат и удрят. Катерицата се казва Скрат.

Ами, така излиза...

# 378
Обидата, думите са едно - шамарът - друго.

# 379
Да, има разлика между психологически и физически тормоз, но кое е по-лошо не мога да определя.

# 380
Ееееее, недей така, сега ме изкара , че упражнявам тормоз над моя, само щото му изливам нервите си понякога...  Joy

# 381
Ееееее, недей така, сега ме изкара , че упражнявам тормоз над моя, само щото му изливам нервите си понякога...  Joy

Взимай се в ръце овреме  Laughing

# 382
Сещам се за една приказка за мечката и човекът който я обидил, после я наранил и с брадвата.
За мен психическия тормоз убива бавно една връзка, докато при физическия повечето жени се ,досещат'' да си тръгнат.

# 383
Ееееее, недей така, сега ме изкара , че упражнявам тормоз над моя, само щото му изливам нервите си понякога...  Joy

Като му опънеш нервите, виждаш ли в погледа му желание да те удари?

# 384
Всеки мъж си има граница на търпимост  Peace

# 385
И жените имат граници на търпимост . Моя не съм го била още  newsm78

# 386

Ама не бе, не му опъвам на него нервите, а освобождавам моите. Той понякога дори не реагира, друг път се дразни просто...но желание да ме удари - не, няма, определено. Явно си представяте някакви грандиозни истерии от моя страна, аз за друго говорех  Laughing

# 387
Ееееее, недей така, сега ме изкара , че упражнявам тормоз над моя, само щото му изливам нервите си понякога...  Joy

Ама не бе, не му опъвам на него нервите, а освобождавам моите. Той понякога дори не реагира, друг път се дразни просто...но желание да ме удари - не, няма, определено. Явно си представяте някакви грандиозни истерии от моя страна, аз за друго говорех  Laughing

Аз те разбрах, шегувам се, но и той е човек и той душа носи Laughing

# 388
Винаги си ми изглеждала умна жена, сега също.  Hug
 За окончателния край-аз не мисля, че бих скъсала дълга връзка заради 1 шамар. Не ми се е налагало, не мисля и , че ще се наложи, но чисто теоретично-това ми е мнението. Виж, какви изводи ще си направя и как те ще се отразят на връзката по-късно-това е друг въпрос. Също както в твоя случай. Едно е да разбереш дадена реакция, друго е да я оправдаеш и трето-да я приемеш.

Hug  bouquet

Ще ми е интересно да чуя все пак и мнението на останалите..

# 389
Всеки мъж си има граница на търпимост  Peace
Така е,не може една жена да удря мъж и да очаква той да не и отвърне или един мъж да удря жена и да си мисли ,че е ок и тя няма да реагира!Отвратително  е просто!Никой няма надмощие над друго човешко същество и е време нашите мачовци да го разберат това!

Общи условия

Активация на акаунт