Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 768
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 360
Това отговаря ли на въпроса ти ?

Това са глупости. Недопустимо е да се удря жена, но знам за жени, които умишлено дрязнят и тестват границата на търпение на мъжете. И се чудя защо го правят?

# 361

Това са глупости. Недопустимо е да се удря жена, но знам за жени, които умишлено дрязнят и тестват границата на търпение на мъжете. И се чудя защо го правят?
Това е виц!   Peace
Но е много показателен защо големия процент мъже бият жените си!
А защо жените дразнят мъжете и как точно го правят,не знам.
Макар че ...бих пробвала   Mr. Green   моя мъж за 21 години нито веднъж не е повишил тон дори.

# 362
Ооо, аз пък го дразня  Crossing Arms
Особено ако не съм на кеф - мога да го накарам да полудее от нерви. Не се гордея, такава съм просто и си го признавам.

# 363

Недопустимо е да се удря жена, но знам за жени, които умишлено дрязнят и тестват границата на търпение на мъжете. И се чудя защо го правят?

Гледал ли си Ледена епоха? Питам , за да ми е по-лесно да обясня за една от причините Mr. Green

# 364
Аз пък не мога да разбера защо някои си дразнят мъжете нарочно, "изпитват ги" все едно докъде могат да стигнат. ooooh!
Много тъпо е според мен, все едно връзката е да се надцакваме, да си правим мръсно, нарочно... ooooh!

# 365
Не, не си разбрала.
Не го дразня нарочно и целенасочено, но когато ми е криво - така си изкарвам негативната енергия - върху най-близкия и този дето ми е пред очите. Инстинктивно някак.

# 366
Интересна логика?! Laughing Laughing Аз пък точно близките си пазя от такива емоции, да не са виновни те, че примерно колежката ми е тъпа и проста и ме нерви по цял ден? Crazy

# 367

Недопустимо е да се удря жена, но знам за жени, които умишлено дрязнят и тестват границата на търпение на мъжете. И се чудя защо го правят?

Гледал ли си Ледена епоха? Питам , за да ми е по-лесно да обясня за една от причините Mr. Green
в ледена епоха има една животинката, която гони лешник, драпа, драпа с ноктенца и с цялото си същество се стреми да вземе и задържи този лешник.

Е, понякого се проявява едно вътрешно чувство, когато искаш нещо или нещо те дразни и което те гложди и ако не успееш да сложиш границата става мнооого дразнещо за другия:mrgreen: Към мъжа си успявам да се спра, но с детето все още тренирам да слагам границите Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:26 от MIK

# 368
Интересна логика?! Laughing Laughing Аз пък точно близките си пазя от такива емоции, да не са виновни те, че примерно колежката ми е тъпа и проста и ме нерви по цял ден? Crazy

Не, не са ти виновни близките.
Нито на мен.
Но не знам защо спориш за нещо, което се опитвам да обясня, че ми се случва, без да го правя нарочно  Tired

# 369

Гледал съм само първата, но не помня много. Ако трябва мога да я изгледам. Аз имам едно бивше гадже, която ми е споделяла, че когато някой мъж я ядоса тя изпитва неистово желание да го дразни. Описа ми го по следният начин - Знам кое му е слабото място, бъркам с пръст в раната и го въртя за да го побъркам. При мен го правеше с чалгата. Знаеше, че мразя чалга и нарочно надуваше до дупка и започваше да пее. Направо полудявах. Обаче аз съм спокойна натура и имам силен самоконтрол, но не всички мъже са така.

# 370

когато някой мъж я ядоса тя изпитва неистово желание да го дразни. Описа ми го по следният начин - Знам кое му е слабото място, бъркам с пръст в раната и го въртя за да го побъркам. При мен го правеше с чалгата. Знаеше, че мразя чалга и нарочно надуваше до дупка и започваше да пее. Направо полудявах. Обаче аз съм спокойна натура и имам силен самоконтрол, но не всички мъже са така.

това когато е нарочно, така може, така прави

а понякога не е нарочно, но е трудно да се спреш, както писах по-горе

# 371
Няма причини заради които мъж или жена да си позволяват да удрят другиго!ако ни бяха по-свестни законите и полицаите да се намесваха повече, и да затваряха провинените в такова поведение,щеше да е излишно да се питаме тука това!

# 372
Трети, както писах по-рано в темата, когато бях ученичка, гаджето ми ме удари, защото пътувах два пъти с едно и също такси- един и същ шофьор. Не исках да си призная, че имаше нещо между нас  ooooh!

Не му дадох шанс да повтори. Болни от ревност и агресивни мъже нямат място в моето обкръжение!
Моите родители не са ме отгледали, за да ставам боксова круша на някого си!

# 373
Законите и полицаите - тогава, когато  жената/мъжа ха-ха/ обаче реши да се оплаче и да признае. Иначе - няма как.

# 374
  • София

Това е виц!   Peace

И аз така си мислех, обаче лично съм чувала такива истории, разказани гордо-гордо от жената и ей богу, акъла ми не го побира.

Общи условия

Активация на акаунт