Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 146 768
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 345
Че кой би го толерирал  Joy
ЗнАМ ЛИ,явно има !Разбрахме се още преди да станем гаджета,че физическо насилие,не уважение и не зачитане на другия биха били края на отношенията ни!и така вече над 5 години нямаме разногласия по тези въпроси!
Не е заради разбирането ви помежду ви, а защото сте такива, така възпитани Peace
То и тия дето са се женили са вярвали, че ще са щастливи - ма има и разводи, и побои и тн.
физическото насилие въобще не е спорен въпрос, по дифолт би трябвало това да е ясно!

# 346
Че кой би го толерирал  Joy
ЗнАМ ЛИ,явно има !Разбрахме се още преди да станем гаджета,че физическо насилие,не уважение и не зачитане на другия биха били края на отношенията ни!и така вече над 5 години нямаме разногласия по тези въпроси!
Не е заради разбирането ви помежду ви, а защото сте такива, така възпитани Peace
То и тия дето са се женили са вярвали, че ще са щастливи - ма има и разводи, и побои и тн.
физическото насилие въобще не е спорен въпрос, по дифолт би трябвало това да е ясно!
е ТОЗИ ПЪТ НАПЪЛНО СЕ СЪГЛАСЯВАМ!

# 347
А, значи може ли да ме бият, но не пред децата?
С твърде много бити жени съм работила, за да се шегувам с това.

# 348
Aбе не ме е удрял и  ми е казвал, че на жена не би посегнал. Но все си мисля, че заради един шамар не бих се развела. Двама души след като са създали семейство би трябва да се уважават достатъчно, че да не налагат физически или психически тормоз над другия... но понякога проблемите идват в повече. И все си мисля, че за еднократно изпуснати нерви - един изтрезвителен шамар имам предвид, не побой с кървища и избити зъби - аз бих простила. Поне така си мисля, все пак семействата минават през трудни периоди, но пък да растат децата ми разделени с баща си заради една грешна=лоша постъпка ... Аз може би бих заминала с децата за известно време, или пък бих изгонила него за няколко дни - да премисли нещата и да ме убеди че съжалява и не би повторил; но за развод ще изчакам вторя шамар.

# 349
На мен ми е любопитно какво трябва да е направила една жена за да и посегне мъж?

# 350
На мен ми е любопитно какво трябва да е направила една жена за да и посегне мъж?

Че какво общо има жената в случая? Посягат не затова че жената им е направила нещо, а защото са мозъчно сбъркани уроди.

# 351
Просто така? Нещо не ми се вярва.

# 352
Просто така? Нещо не ми се вярва.

Повярвай! Няма нормален мъж който да е способен да посегне на жена каквото и да му е направила. Ако е посегнал, не е в ред с главата.

Имах колежка която редовноо идваше насинена и поводите всеки път бяха все по-глупави. До степен че еди-коя си вещ е поставила не тук, а ето там. Една приятелка гадже ( даже не и беше мъж свинята, че и си имаше жена и деца настрани), я беше насинил по лицето (беше като след бомбена травма) защото я видял да пуши (беше забранил категорично). Насинването и струваше 4 месеца без работа защото работата и пряко е свързана с външния вид.

Болни индивиди за психиатрия.

# 353
  • София

Не го ли знаеш вица за боксьора?

Сложила масата-салата с ракия, яденето перфектно, всичко е супер. Но за момент при поднасянето на десерта леко се открила от  ляво и....

# 354
Хубаво де, дайте всеки, който в състояние на бяс (и мъже и жени), чупят нещо - да ги пратим на доктор?
По тази логика - изтърването ми на нервите и шамаросването на хлапето (супер рядко се случва, но не давам гаранции че няма да повторя) - не е ли също за лечение?
Че то има ли тук някой дето да не го е правил?

Давам пример с реална ситуация - кацаме след15 ч полет в Париж и бързаме за връзката със София. Сдухани, уморени, гладни и яко изнервени, щото не понасяме климатиците ама въобще. Минаваме проверката.. Той е пред мен и носи ръчния багаж, в който има някви дрехи и покупките от предното летище, надлежно опаковани от там. Аз съм след него - минавам и детекторът пищи - разсъбличат ме и ме проверяват, пребъркват и тн. Когато се обръщам него го няма..Решавам, че е отишъл до гейта и тръгвам натам..
Не го намирам, но виждам други от групата и оставям багажа си при. Връщам се пак долу да го търся, но го няма. Реших че е до ВЦ и аз отивам..
Връщам се на гейта и и най-накрая го виждам в другия край..Тръгвам към него и още на втората крачка виждам  налята с кръв физиономия.. В следващия момент той ме хвана за рамото и ме разтърси яко, като междувременно питаше защо съм го изоставила, като са го били прибрали за проверка за наркотици.. Shocked  ooooh! #Crazy Замахна и да ме удари, но се спря и само ме перна с леко по бузата.. И изобщо не беше в състояние да чуе каквото и да било.. Аз също в шок и тн.. Тръгнах си и тн..
Е, а какво трябваше да е развитието според вас?
Че той си е "болен мозък" си го знам..Но за 5 г никога не си е изтървал така нервите пред мен - в други, работни ситуации доста често..Има и здравословни проблеми на нервна почва..
Уплаших се да получи инфаркт същевременно.. ooooh!

# 355
  • София
Магаренце, чакай малко, какво обясняваш?! Замхнал е да те зашлеви, щото е бил изнервен, милият, че го проверявали за наркотици!  Crazy  А ти си виновна, че си се загубила?!

Повярвай ми, не искаш да прочетеш мнението ми.  Peace Внимавай повече да не се разкриваш от ляво.  Wink

# 356

"Мъж се прибира в къщи леко пийнал...
-Жена,ела тук!
Жената идва...
Мъжът:
-Лай като куче!
-Ама ,защо сега...?
-Лай ,ти казвам!
Жената почва да лае...
Мъжът:
-Ти кого лаеш ,ма,твойта м......а!
И следва бой."

Това отговаря ли на въпроса ти ?

# 357
aunt Ogg, със сигурност и моето мнение е доста скептично оттук нататък..
Макар после в разговорите да разбрах притесненията му - не щото са го проверявали, а от евентуалният скандал, който можеше да последва (поради служебното положение)
Изобщо не  го извинявам..но не сложих окончателен край..
Може би е началото на края..

# 358
  • София
Винаги си ми изглеждала умна жена, сега също.  Hug
 За окончателния край-аз не мисля, че бих скъсала дълга връзка заради 1 шамар. Не ми се е налагало, не мисля и , че ще се наложи, но чисто теоретично-това ми е мнението. Виж, какви изводи ще си направя и как те ще се отразят на връзката по-късно-това е друг въпрос. Също както в твоя случай. Едно е да разбереш дадена реакция, друго е да я оправдаеш и трето-да я приемеш.

# 359
А, значи може ли да ме бият, но не пред децата?
С твърде много бити жени съм работила, за да се шегувам с това.
Не се шегувам, но коментарът - че това е лошо и че е пример за децата - на всички е ясно!

Общи условия

Активация на акаунт