Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 208
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 540
Та тя НЕ заслужава да се грижи за детето сама без контрол, щом е така безотговорна ...  Shocked

# 541
В случая посочен от Мафани боя на въпросната ... й  е малко според мен.

Аха! Направо като си помисля какви неща могат да се случат на детето докато тя си чеши крастата някъде и ме избива мен на агресия, а за мъжа й не знам.

# 542
  • Vienna
Първият ми приятел единствен ме е бил. останах с него 5 години. Ако мъжът ми ми посегна (в каквато и да е ситуация),ще се ра3деля с него веднага, бе3 оглед на нищо друго... Никой няма правото да удря друг. Или със сила да налага мнението или волята си.

# 543
Не, надявам се и никога да не го направи. ooooh!

# 544
  • Linz
Боят няма да направи безотговорният родител по-отговорен. Има по-цивилизовани начини за справяне с всеки един проблем.
Аз пак питам защо винаги слабите "заслужават" агресия. Защо все още в някои държави наказват жените за прелюбодеяние с убийство с камъни, а мъжете- не?!

# 545
От 7 години сме заедно и не ме е удрял. Вярвам и че няма да го направи. Преди около 5 години успях да го изнервя до толкова, че да вдигне ръка да ме удари, но удари касата на вратата, от която излезе пушилка  Whistling . Ако този удар се беше стоварил върху мен и часовникари нямаше да могат да ме сглобят  Confused .

# 546
Iris04, има 9876543210 причини да се размаже мутрата на една жена.
Даже понякога съм била твърдо ЗА.
Причини- мъжът е нощна смяна, а жената оставя двегодишното си дете само, заключено в апартамента, за да ходи да се е*е с любовника си.
Не, бе, не не заслужавай шамар.  Stop

Мафани,блещиш ме за пореден път  в последно време.  Shocked

Хората, които твърдат, че някой заслужава да бъде бит, насилван и пр. са или уникално прости парчета, или със съответни здравословни проблеми. 

Съжалявам, че те блещя или там каквото и друго да предизвиквам на очния ти нерв.
Но въпросната хм "майка" лично на мен ми е идело да й отскубна тупирания перчем.
Може и да съм уникално тъпо парче, може и да имам здравословни проблеми, но децата си не съм оставя посред нощите, за да ходя да се е*а някъде, докато те се съдират от рев, а комшиите се чудят как да отстранят металната врата на апартамента ми от касата.

# 547
Първият ми приятел единствен ме е бил. останах с него 5 години. Ако мъжът ми ми посегна (в каквато и да е ситуация),ще се ра3деля с него веднага, бе3 оглед на нищо друго... Никой няма правото да удря друг. Или със сила да налага мнението или волята си.
А, защо е този двоен стандарт? Защо търпя 5 години?!

# 548
  Отговарям на Юлиан, защото си е дал труд да напише смислен пост.
  Който е попадал в сходна ситуация ме е разбрал. Оказва се , че една жена може да бъде ударена и извън тези среди, в които виреят мъже, за които боят е нормално средство за комуникация. Когато на една жена и се случи подобно нещо, макар и да е смятала, че е абсолютно невъзможно тя обикновено е склонна да реагира по два начина - търси вината в себе си, тоест това, с което е предизвикала гневния изблик и второ, предполага, че по някаква причина е такава жена, която не буди достатъчно уважение и затова мъжът си е позволил да я удари. И двете неща не са верни - проблемът е в дълбоките вътрешни проблеми на мъжа - в случая, макар и изключително интелигентен и забележителен човек, но с избухлив и невъздържан характер.
  Случаи, в които семейства използват боя помежду си за превъзпитание, надмощие, отмъщение, щипят се, хапят се, и там каквото беше още дадено за пример изобщо не ме интересуват. Нито пък такива хора. Както и случая за лошата майка. И в нашия вход имаме такива - жената се носи пияна-заляна, мъжът и я шамари всеки ден. И двамата са еднакви боклуци.
  Подобни отношения са обект на социалните служби, или на който иска да ги обмисля, оправдава, или обсъжда.
  Също ще се въздържа и от обмислянето дали е по- лошо обидна дума, или шамар в отношенията в семейството. Повярвай ми, че едното е отвратително и може би травмиращо, но другото е недопустимо.
  Който обаче го кефи, и смята, че това е правилно - бийте се на воля. Аз не позволявам да ме удря никой, каквото и да направя.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 10:12 от Iris04

# 549
Офффф, двоен стандарт... Мисля, че момичето искаше да каже, че си извадило изводите, взело поуките, научило урока, сложило си е обеца на ухото. Винаги ли трябва с 3 кила думи да се каже нещо, та да не последва "затапващият" въпрос?

# 550
  • Vienna
То4но така, 3ащото бях млада и глупава, мислех си, 4е той е единственият, 4е никой друг няма така да ме оби4а, 4е а3 сама съм си виновна, 4е съм го преди3викала  и т.н.......
Е, пове4е няма да ми се слу4и!

# 551
  • Насред хаоса
Интересно, тези, които смятат, че жените си заслужават боя, какво биха казали, че си заслужава мъж, който пребива бременната си жена само защото не искала да измие чиниите посреднощ? Какво заслужава подобен "мъж" и как да си го получи?

# 552
Интересно, тези, които смятат, че жените си заслужават боя, какво биха казали, че си заслужава мъж, който пребива бременната си жена само защото не искала да измие чиниите посреднощ? Какво заслужава подобен "мъж" и как да си го получи?

не збравяйте че този мъж е бил избран съвсем съзнателно и доброволно от въпросната жена измежду десетки кандидати  Peace

# 553

Амиии, мога да ти го напиша на лични, че ще ме баннат за обиди и описание на издевателства.

Боят може и да не оправя отношенията между нормални и разсъдливи люде, но има един тип хора, които от дума не разбират. Тях често буквално и преносно животът ги отрезвява с някои и друг шамар.

На "майката", която описах отдавна й взеха детето. Сега то си има нова такава, а родилата го куп гаджета. Нея и шамарът не я оправи. Жалко. Думите пък изобщо не й влияят.

Аре, аре Немо, сега искаш да ми кажеш, че жените сами си търсят биячите? А той що си е избрал мързелива булка?  Whistling

# 554
  • Насред хаоса

не збравяйте че този мъж е бил избран съвсем съзнателно и доброволно от въпросната жена измежду десетки кандидати  Peace
Ахъм. И това оправдава зверщините, които върши? И тя трябва да го търпи, щот такъв го е избрала? Аре нема нужда, па ако ще и гладна да седи.

Общи условия

Активация на акаунт