Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 970
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 675
Обобщенията от типа "всички правят така" са най-масовата емоционална патерица, за която писах в една съседна тема, в която също се засякохме, temida Wink

# 676
  • Брюксел / София
Никога не ми е посягал мъжът ми. Мисля, че един мъж така или иначе е по-силен физически от една жена (има и изключения де),  така че изобщо не виждам смисъл един мъж да посяга на една жена. Всеки знае себе си, но аз съм убедена за себе си, че дори само да се опита да ми посегне=това ще е краят. Предизвиквала съм го много пъти (с което не се гордея), до степен да стоя пред него и да си мисля "аз ако бях на негово място, ей сега щях да й шибна един шамар", ами не ми е посягал, никога не го е правил. Наранявал е себе си, удрайки с юмрук в стената и то далеч от мен, но на мен не ми е посягал. Не вярвам, че посягането и удрянето се случват просто така.

# 677
Глупости, мъжете не се чувстват ОК от факта - че жената изкарва повече пари. Никога.
Обобщенията са безмислено нещо. По-добре кажи, че това са твоите впечатления. Как се чувства мъжа в тази ситуация, зависи от начина, по който се държи жената. Обратното също е вярно. Peace

Но да не изместваме темата.

Е, посочи ми кой изпитва душевен оргазъм, че е по-ниско платен? Особено мъж?
Моят е така. Но си признава - не ми е гот, но в момента това е положението.
Това често създава комплекси. А шамарите са именно изява на таквиз...

# 678
Шамарите са израз на слабост Вилико!!!! ooooh!

# 679
  • Брюксел / София
Много интересно защо когато някой се чувства слаб/комлексиран и по какъвто и да е друг начин, не изяде една кофа с л*йна, а решава да посяга и удря друг, който така или иначе е по-слаб от него?! Подобно нещо не е в моите представи за нормално и никога няма да бъде.

# 680
Шамарите са израз на слабост Вилико!!!! ooooh!

Именно. Слабост. Комплекси. Лична неудовлетвореност и недоказаност. И т.н.
bat - разбира се, че е ненормално. Но аз казвам какво мисля и как си обяснявам нещата.

# 681
И какво ако жената е счетоводител, а мъжът - учител, или тя - адвокат, а той - лекар? Дали ще да е временно? По-вероятно ми се види ТЯ да печели винаги (в една или др.степен) повече от НЕГО. Или е осъзнат професионален и житейски избор, или вечна надпревара за титлата "по-по-най".

# 682
Това е малко по-разллично. Аз визирам разлики в степента на образование и развитие в кариерата. Например той селски учител, тя хирург с доказана практика. Имам такива случай пред погледа си, знам какво пиша. Това пречи.

# 683
Много интересно защо когато някой се чувства слаб/комлексиран и по какъвто и да е друг начин, не изяде една кофа с л*йна, а решава да посяга и удря друг, който така или иначе е по-слаб от него?! Подобно нещо не е в моите представи за нормално и никога няма да бъде.
На първо място са личностните характеристики. На второ - родителския "светъл" пример.

# 684
На първо място са личностните характеристики. На второ - родителския "светъл" пример.

Аааааааа, тук има точно двете противоположности: или детето става като насилника или става  негова противоположност, защото знае какво насилникът е причинявал  Naughty

# 685

Аааааааа, тук има точно двете противоположности: или детето става като насилника или става  негова противоположност, защото знае какво насилникът е причинявал  Naughty

От всички, които познавам (деца на пияници- побойници, тормозещи жените си) НЯМА такъв син, който да не посяга на жени, точно следвайки татковия пример.  Tired
Винаги съм се питала и до сега недоумявам - защо е така?!  Shocked
Нима им е харесвало това, което са преживявали години наред?
Нима според тях е правилно това, което се е случвало на собствените им майки, че го причиняват и на жените си?!
Наистина не си го обяснявам.
 Rolling Eyes

# 686
  • Пловдив
Аааааааа, тук има точно двете противоположности: или детето става като насилника или става  негова противоположност, защото знае какво насилникът е причинявал  Naughty

на мен ми предстои да разбера тепърва
смятам,че до 3-4 години ще стане ясно брат ми от кои е-надявам се от вторите  Praynig

# 687
Джуличка - не, не винаги е така - аз познавам обратния случаи и не говоря на изуст Peace
Елфи - брат ти и сега би трябвало да можеш да разбереш от кои е - това не е нещо, което и зведнъж изплува, то си е модел на поведение.

# 688
Говорим за отношения в семейството, не за това кой как се развява навън, там други фактори влияят.

Много е тъжно, че в тази тема доста хора виждат вината в битите ...

# 689
Глупости, това кой как се развява навън - зависи именно от семейството  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт