Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 989
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 660
Да, сега те разбрах.
И някои допълнения относно "хищническия" характер. Била съм изключително садистична, да. Но не е надмощието над по-слабия това, което ми е харесвало, нито е било моя цел. Имам по-добро мнение за себе си, за да се радвам на такива победи.
В момента, в който усетя, че мъжа е по-слаб от мен го намразвам. Винаги съм търсела този, който е по-силен от мен. Имах късмета да го намеря.

Точно това Китана се превръща в проблем впоследствие за много жени.... показвайки слабостта си, се оставят да ги мачкат.... странното е че даже и го търпят... още по странното е че твърдят и че го обичат.... лично не разбирам... сигурно съм доста прост!!!! newsm78  Peace

# 661
Точно това Китана се превръща в проблем впоследствие за много жени.... показвайки слабостта си, се оставят да ги мачкат.... странното е че даже и го търпят... още по странното е че твърдят и че го обичат.... лично не разбирам... сигурно съм доста прост!!!! newsm78  Peace

Да те мачкат не е приятно .. но е по-лесно братко Соте  Peace

# 662
Защо бъркаш силата с надмощието и "мачкането" на другия?
Не знам дали и колко си прост, но този път ти си неразбралия, да.

# 663

Искрено вярвам, че тези жени, не са чак толкова много. Не си правя илюзии, но все пак... нека са все по-малко!!!

# 664

Ще ти се доверим като на човек с опит.

# 665
Напротив, наистина има жени, които просто се оставят да са водени, независимо под какъв вид и начин и не искат и не могат те да бъдат водещи...

# 666

Сарказма не е силната Ви страна Уважаема Китана  Peace

И за да не е спам да обясня позицията си .. защото и разбирането Ви куца.

Много по-лесно е да търпиш един мъж който те издържа отколкото да изземеш функциите му т.е. да се издържаш сама и да не го търпиш вече. В подобни случаи посестримите Ви обикновено търсят не реализация или по-доходоносна работа а друг мъж  Peace

Не знам дали Ви е направило впечатление но еманципираните жени реват само за правата ... не съм чул някоя еманципирана жена да реве че иска да поеме и задълженията на мъжете  Peace

Айде сега ми кажете че мъжете сме виновни за това - поне да спите спокойно  Peace

# 667
Ооо, пък ако нещата опитар до пари/жилище...съвсем друга тема.
Моя приятелка не се развежда - защото няма къде да отиде да живее, има дете, няма висока заплата. И затова просто изневерява.

# 668
Съгласна съм, че сарказма не е силната ми страна. За разбирането, обаче, можем да си поделим първото място...

Много по-лесно е да търпиш един мъж който те издържа отколкото да изземеш функциите му т.е. да се издържаш сама и да не го търпиш вече. В подобни случаи посестримите Ви обикновено търсят не реализация или по-доходоносна работа а друг мъж  Peace

Не знам дали Ви е направило впечатление но еманципираните жени реват само за правата ... не съм чул някоя еманципирана жена да реве че иска да поеме и задълженията на мъжете  Peace
И така да е... тяхна си работа. Теб какво те вълнува това?

# 669

Сарказма не е силната Ви страна Уважаема Китана  Peace

И за да не е спам да обясня позицията си .. защото и разбирането Ви куца.

Много по-лесно е да търпиш един мъж който те издържа отколкото да изземеш функциите му т.е. да се издържаш сама и да не го търпиш вече. В подобни случаи посестримите Ви обикновено търсят не реализация или по-доходоносна работа а друг мъж  Peace

Не знам дали Ви е направило впечатление но еманципираните жени реват само за правата ... не съм чул някоя еманципирана жена да реве че иска да поеме и задълженията на мъжете  Peace

Айде сега ми кажете че мъжете сме виновни за това - поне да спите спокойно  Peace

Немо, закъсня  hahaha Цял ден се чудя кога ще споменеш и парите, които тъпите жени ги мързи да изкарват...

# 670
Немо, закъсня  hahaha Цял ден се чудя кога ще споменеш и парите, които тъпите жени ги мързи да изкарват...

Покажете ми къде точно в цитирания от Вас пост си казах че сте тъпи и ще сам ще помоля Татти да ме банне  Peace

Започвате да губите съжалението което изпитвах към Вас  Peace .... не че е нещо но  Peace

# 671
Оставаше и да се вълнувам заради съжалението на някакъв сексист...

# 672

Един път да съм съгласна с теб, уважаеми Немо, па макар и наполовина /с болднатото/ Wink
Защото еманципация /за мен/ означава, че задължението да се печелят пари и домакинските задължения са общи за двамата. Мъжът не е длъжен априори да печели повече и да издържа семейството. Зависи от професиите на двамата. Не е нито обидно да печелиш по-малко от жена си, нито пък е трудно да живееш с мъж, който печели по-малко от теб.
Ама най е трудно като реши да се прави на мъж като /примерно/ скатава от домашните грижи в болднатата ситуация. Peace

# 673
Глупости, мъжете не се чувстват ОК от факта - че жената изкарва повече пари. Никога.

# 674
Глупости, мъжете не се чувстват ОК от факта - че жената изкарва повече пари. Никога.
Обобщенията са безмислено нещо. По-добре кажи, че това са твоите впечатления. Как се чувства мъжа в тази ситуация, зависи от начина, по който се държи жената. Обратното също е вярно. Peace

Но да не изместваме темата.

Общи условия

Активация на акаунт