Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 016
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 645
Немо, не си мисли, че аз съм няква депресирана домакиня и че съм стояла, когато мъжът ми ми е посягал Peace Или че съм заслужила да ме обижда или да ми посяга, щото съм му казала някакви истини в очите или защото съм посмяла да се виждам и с други хора освен с него и неговите приятели.
Просто се учудвам на своето си търпение и даване на шансове от немай къде. И това не е заради някакви комплекси или заради слабост.
В реалния живот, ако ме познаваше наистина нямаше да намериш почти никакви разлики с образа ми тук. Аз съм силна, борбена и амбициозна и не мисля, че това е претекст, за да бъда обиждана и удряна, защото някой си мъж се комплексирал от мен.
Не съм си създала виртуален образ, за да ме спасява от реалния свят, не се бъркай. Поне лично аз.
Може би има много такива, които го правят тук...Те са си те...

# 646
Уважаеми Дами  Peace

Морето е дълбоко  Peace Предупредени сте официално - ако за Вас е до коленете - Няма да Ви убеждавам в обратното  Peace

Вагабонд - никога не съм казал че специално за теб имам в предвид насислието  Peace Доколкото помня беше живяла в заблуда 8 години ... или се лъжа  Thinking

п.п. И не мислете че битите жени не подават жалби в полицията от любов  Peace

# 647
Добре, че нямам сред познатите си такъв "мъж" като теб, Немо. Само слабак би използвал нещо от миналото на някой друг срещу него като аргумент за защита.

# 648
Не са 8, а 4 - ри  Naughty
И не са били побои, а 4- 5 шамара за целия период, като само преди сегашната ни раздяла имаше опити за рутници и блъскане, което не е по-маловажно де.
Немо, напоследък оставам с уеждението, че избиваш някаква скрита агресия във форума Whistling Много ли те бие жена ти? Thinking Сигурно хем парите ти харчи, хем те бие, затова толкова ожесточено защитаваш някои други тези в други теми. Нищо лично, разбира се, възможно е да греша в преценката си Whistling

# 649
Ти някога предполагала ли си, че мъжът ти може да ти посегне? Агресивен ли е принципно, нервен, излизал ли е извън нервилесно, като цяло - не ми се вярва ей така изведнъж да ти разбие носа, тоест сто на сто има някакви предни заченки... Thinking

# 650
Ти някога предполагала ли си, че мъжът ти може да ти посегне? Агресивен ли е принципно, нервен, излизал ли е извън нервилесно, като цяло - не ми се вярва ей така изведнъж да ти разбие носа, тоест сто на сто има някакви предни заченки... Thinking
Мислех си, че питаш Вагабонд, но само аз май споменах за счупен нос. И така: кой питаш, последно?

# 651
Няма значение, въпросът ми е принципен - усещали ли сте по някакъв начин, че проявява агресия, която може да премине в нещо друго...

# 652
Аз бях малка тогава - на 18 - 19. Не съм и предполагала, че може да се стигне до физическо насилие.

# 653
Аз бях малка тогава - на 18 - 19. Не съм и предполагала, че може да се стигне до физическо насилие.
Живота е странно нещо..от крехкото котенце, става истински тигър... но хищника винаги се нуждае от храна!!!! Wink

# 654
Живота е странно нещо..от крехкото котенце, става истински тигър... но хищника винаги се нуждае от храна!!!! Wink
Напоследък не те разбирам. Може и причината да е в мен, но това не променя този факт... Та, не разбрах това за хищника. За другото - това, което не те убива, те прави по-силен.

# 655

Peace

# 656
Значи за да стана от силния пол - първо трябва да ме пребият  newsm78

# 657
Мъжа ми каза веднъж, когато си дрънкахме за разни случки от миналото, че за да се научиш да се биеш, трябва и да понесеш доста удари. И в буквалния, и в преносния смисъл.

# 658
Напоследък не те разбирам. Може и причината да е в мен, но това не променя този факт... Та, не разбрах това за хищника. За другото - това, което не те убива, те прави по-силен.
Да явно кофти съм се изразил... за мен лично самото посегателство над жена, ми е някак под достойнството... дори когато излизам на ринга с някоя дама... само се пазя, щото плесна ли я, тежко и!!!! Peace
Хищническия нрав на някои мъже се изразява в последствие... или съчетание от цяла купчина фактори... някои са си насилници от деца... но никога не забравят да си покажат гордостта... юмруците.... там се крие и най слабото място на дадени мъже.... факта че не намират подходящ начин да решат проблемите си, ги карат да ползват силата си... аз лично не ги разбирам... не мисли че не ми е идвало да удуша противника... демек жената... но знам последствията, затуй въдичката и у гьола!!!! Peace
Имам приятел дето постоянно повтаря че жената и да не е виновна... от време на време трябва да се набие... е, аз не го приемам за нормално... затуй принизявам жена си, като вместо да я бия, я водя на екстремен излет по водоемите... така хем се разнообразява... хем се ужасява... но пък се прибира доволна и изтощена... но не и бита!!!! Peace
Относно хищническия характер.. той си е вроден, както при някои мъже, така и при доста жени... просто методите са различни... но смисъла е еднакъв.. целта е да се покаже надмощието над по слабия!!!! Laughing
Дано ме разбрахте!!!! Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 15:48 от sote-full

# 659
Да, сега те разбрах.
И някои допълнения относно "хищническия" характер. Била съм изключително садистична, да. Но не е надмощието над по-слабия това, което ми е харесвало, нито е било моя цел. Имам по-добро мнение за себе си, за да се радвам на такива победи.
В момента, в който усетя, че мъжа е по-слаб от мен го намразвам. Винаги съм търсела този, който е по-силен от мен. Имах късмета да го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт