Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 928
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 720
Че то по тая логика дайте да се трепем всеки път, когато ни пада пердето, като не забравяме, че има хора с доста ниски прагове на търпение ooooh! Ми то само побоища ще гледаме под път и над път.
Нали затова се нарича цивилизацовано общество, това в което живеем, какво значи паднало му пердето?!И тя си заслужава боя?!
Как пък никой неказа "той си заслужава боя"?!
Естествено, че няма да го кажат... Мъжка солидарност му се вика на това. Peace

# 721
една вечер преди 2 години ме удари под въздействието на алкохола беше пил аз го накарах да направи нещо скарахме се и ми удари един шамар от тогава нямахме проблеми(след 2 години) ,но онзи ден пак под въздействието на алкохола и пак като го накарах да иде да стопли на бебето млякото понеже аз се бях разболяла и не ми беше много добре го накарах а той пиян естествено отказа скарахме се предизвиках го демек и аз му фраснах един и тои ме удари отново сега се чудя какво да го правя понеже живее при мен гоня го казах му че вече нищо няма да е същото аз няма да забравя това казах му един път го преглътнах но втори път не мога проблемът е че той не е от най големите пиячи а му се иска и от 2 чаши вино испада в делириум а на третата ще драйфа цяла нощ казах му да спре да пие за да нямаме проблеми но той казва как да спра като мъж да пия та утре можело друго да сам му забранила щял да се подаде и темподобни глупости за това сега от 2 дни не го снимам хич избягвам го и се чудя какво да го правя обеща че ще спре да пие ама знам че това няма да върне посъпката му и аз самата не съм сигурна дали ще му простя а и за втори път ме удря

# 722
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Ти си го ударила първа. Какво очакваш - да стои и да го биеш?!?

# 723
Joy Joy Joy Ти си го ударила първа. Какво очакваш - да стои и да го биеш?!?

Когато физически по-слаб удари такъв, който може да се защити (е, не с брадва или нещо подобно), не се води насилие. И (колкото и да е неправилно), не би следвало да има насрещен удар.

# 724
  • Пловдив
Какво очакваш - да стои и да го биеш?!?

Едва ли е нормално мъжът да отвърне.Една жена не може да го пребие така или иначе.Аз не очаквам мъжът да отвърне,за щастие не ми се е и случвало  Laughing

Daniela Georgieva,не мога да те посъветвам.Ти трябва да решиш.При първия шамар не сте имали дете и не е било толкова сериозно.Предполагам тогава е било по-лесно.И това пиене.Нищо че са две чаши вино,щом се напива е кофти

# 725
Е какво очаквате? Вземате си мъже, които едно мляко на детето си не искат да стоплят, после ревете по форумите от тях. Значи лично аз, като видя пиянска мутра, пък било то и от 2 чаши вино, направо на мен ми се повръща. Постави му ултиматум, щом не може да пие, да не го прави въобще, ако иска да сте заедно. Явно не му понася и върши глупости под въздействието на алкохола. Ако ли не иска, рано или късно нещата ще се повторят.

# 726
Познавам мъж, който удари жена си под въздействие на алкохола. Много ми е близка и съм наясно с всички подробности. След като изтрезня се взе в ръце и отказа пиенето. Не смятам, че е бил алкохолик, но определено не му влияеше добре. Минаха вече 20 и няколко години и никога повече не е имало подобни изпълнения, но и не се напива.
Според мен, ако даде някакъв подобен знак, че иска да положи усилия в посока промяна, може и да има надежда.

# 727
  • Пловдив
След като изтрезня се взе в ръце и отказа пиенето.

Ето такъв мъж показва,че съжалява и не иска да се повтаря случката

# 728
  Той явно пиенето го възприема като мъжкарство някакво. Единия вариант е така да продължавате да си се биете от време на време, другият да го подхванеш сериозно - щом живее при тебе имаш силен коз Grinning и да не му даваш да пие изобщо. Сигурно аверчетата ще му се смеят, но те вероятно знаят че като се напие от две чаши става пълен тъпак.

# 729
След като изтрезня се взе в ръце и отказа пиенето.

Ето такъв мъж показва,че съжалява и не иска да се повтаря случката
И аз познавам един такъв човек, преди сигурно 25 години направил нещо подобно, ударил приятелката си под въздействието на алкохола, но се осъзнал и никога повече не вкусил нито капка. Но това са малцина на фона на пияните ни, български мъже. Добре, че повечето поне умеят да пият и да не се излагат от две чаши.

# 730
абе с мен мръхлю да прави каквото иска ама на мен един път ми е било кофти не съм била в състояние да се погрижа за детето.Бог ми е свидетел че за 7 месеца му е сменил един път памперса и никога не еставал вечер да му прави млякото.Аз за това дете съм като орлица пазя го  с очите,си въпроса е такъв че той утре ше Удари детето щото му е досаждало за това се чудя да не му ли дам нам направление докато не е късн.Времето ще се извърти и все ще  го испусна някой ден като знам средата му от авери дет един читав няма....Въпроса е дали да си губя времето щото за него това е нормална реакция след като аз съм го блъснала и одрала той да ме завърти на 360 и да ми фрасне два бързи във врата

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 14:31 от Daniela Georgieva

# 731
абе с мен мръхлю да прави каквото иска ама на мен един път ми е било кофти не съм била в състояние да се погрижа за детето бог ми е свидетел че за 7 месеца му е сменил един път памперса и никога не еставал вечер да му прави млякото аз за това дете съм като орлица пазя го  с очите си въпроса е такъв че той утре ше идари детето щото му е досаждало за това се чудя да не му ли дам нам направление докато не е късно щото времето ще се извърти и все ще  го испусна някой ден като знам средата му от авери дет един читав няма въпроса е дали да си губя времето щото за него това е нормална реакцич след като аз съм го блъснала и одрала той да ме завърти на 360 и да ми фрасне два бързи вув врата
Слагай поне по някоя точка някъде....То бива неграмотно написано, ама чак не се чете...

# 732
  • Пловдив
Не намирам за нормално някой да ме удря и аз да седя и да го гледам. Посегне ли ми - и аз удрям. И да съм мъж пак същото ще мисля.

# 733
Ако ме удари по-слаб от мен физически никога не бих го ударила.
За бебето не разбрах - май го е ударил или го е ударил?

# 734
бебето както лежеше до него ревеше и го човъркаше,понеже му излизат зъбки.Го блъсна върху мен незнам и аз дали го удари,но душичката ми взе да плаче още повече

Общи условия

Активация на акаунт