Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 936
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 705

Аха ... значи го спукват от бой и после му купуват я касетофон .. а RIFLE я OUTSIDER ...  Thinking ц.ц.ц.ц ...  ooooh!

Едното няма нищо общо с другото. Всъщност има, при някои големите покупки са израз на извинение, среща се и при мъжете към жените си. Понатупа, па на другия ден пръстенче с "Много та обичам".

Не се сърди, човече - като е Немо, само Немо - не обобщавай с това "продължавайте да си припявате, че битият е виновен ".

Няма да ровя близо 50 страници за да извадя "Ама аз си го заслужих", "Не ме удари, въпреки, че го заслужавах" и т.н. "Бий дупенце за да не биеш дупище" - това също. Дали ще биеш дете или възрастен, разлика няма, приемаш боят за решение на проблема.

# 706
Не се сърди, човече - като пишеш - пиши поне с минимална връзка. След последните страници изведнъж пльосваш обобщение - вие еди какво си правите. А то се оказва - че се отнасяло за другите 50 страници и постове от миналия месец.
И не е същото дали е дете или възрастен. Аз съм пляскала синът си, но въобще не очаквам той да ме спуква от бой един ден - като резултат  Stop

# 707
Темата е една, доколкото виждам.
Няма разлики в боя, по-силният бие по-слабия. Решенията ти и последствията от тях са си твои, лошото е, че добри или лоши, ще се отразят и на жена му и децата им в бъдеще, затова - дано донесат положителен резултат.

# 708
Е, като темата е една - пиши отговор на пост от 3та страница, ама започни с ВИЕ  Crazy
Дет се вика - изборът е твой.

За чии решения говориш сега - или и това не е важно...

# 709
Пиша отговор на цялата тема.

...
За чии решения говориш сега - или и това не е важно...

За решението да удариш човек.

# 710
Нямам жена. Сигурно за мъжът ми се отнася. Thinking Или не вярваш да има жени, които посягат на мъже?

# 711
За детето ти говоря.

... Няма разлики в боя, по-силният бие по-слабия ...

# 712
Е, аз съм отговорила на това вече. Няма да се повтарям.

# 713
  • София
Нямам жена. Сигурно за мъжът ми се отнася. Thinking Или не вярваш да има жени, които посягат на мъже?
Има, има... Прибира се мъжът на моя приятелка след запой. Още от вратата решил да се прави на велик и налетял да я шамароса (уточнявам - в нормално състояние въпросният господин е много хрисим и благ и не би посегнал). Тя обаче се окопитила доста бързо и като го фраснала, нокаутирала го е, той седнал на пода, но тя продължила да го налага здраво, тъй като била от бясна по-бясна  Joy След хубавия пердах, мъжът й хукнал по нощите да си вади медицинско, че даже се възмутил защо медицинските сестри му се смеели на разказа  Mr. Green

Така че не винаги силният бие по-слабият. Понякога по-разяреният и нахъсаният може да нанесе здрав пердах  Peace

# 714
  • Sofia
Nikol, упорита си Grinning и търпелива..Аз с нетърпение чакам да се отърва от темата в списъка си, щото спамо-чат има по-интересн Whistling

# 715
...
Така че не винаги силният бие по-слабият. Понякога по-разяреният и нахъсаният може да нанесе здрав пердах  Peace

Много пияният човек само се мисли за силен, но всъщност е слаб, сам си пада, не е и нужно да го бият  Laughing

elsi, тази функция с темите за следене така и не я разбрах, но гледам, че доста хора се оплакват от нея  Mr. Green

viliko, бий си го смело, боят възпитава добре.

# 716
...

Много пияният човек само се мисли за силен, но всъщност е слаб, сам си пада, не е и нужно да го бият  Laughing

elsi, тази функция с темите за следене така и не я разбрах, но гледам, че доста хора се оплакват от нея  Mr. Green

viliko, бий си го смело, боят възпитава добре.

Яко изпростяваш, наистина  Tired

# 717
Бой ли настана в темата?  Thinking

# 718
Немо, последният коментар е обиден, да не говорим, че двойният аршин в оценката на сексуалността на мъжете и женитее старомоден. Отделно, страхотен офтопик е. Ако желаеш, отвори отделна тема и го дискутирай.

С кое е обиден  Thinking значи побойниците копират бащите а леките жени ... не  Thinking

Казах го и преди - на всеки му пада пердето в един момент ... а вие сте способни да го предизвикате  Peace Ако аз изнервя до крайност друг мъж и той ме опуха - едва ли ще обвините него  Thinking
[/quote]

1. Леки жени няма. Има само назадничаво мислещи балканци, които считат, че жената трябва да се омъжи малко употребявана /или девствена/, а мъжете преди /често и след/ брака могат да имат множество сексуални контакти. Ако жената дръзне все пак да има повече от 0, 1 или 2ма партньори, се нарича "лека" или нещо още по-грозно, а мъжът - "вървежен", "Дон Жуан", "готин пич" и т.н.  Ето това е двоен аршин.
2. Падането на пердето, както го обясняваш ти, е много удобно извинение за насилие върху жената и/или децата. Истината е, че колкото и да е бесен един читав мъж, няма да посегне върху семейството си.

# 719
Че то по тая логика дайте да се трепем всеки път, когато ни пада пердето, като не забравяме, че има хора с доста ниски прагове на търпение ooooh! Ми то само побоища ще гледаме под път и над път.
Нали затова се нарича цивилизацовано общество, това в което живеем, какво значи паднало му пердето?!И тя си заслужава боя?!
Как пък никой неказа "той си заслужава боя"?!

Общи условия

Активация на акаунт