Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 949
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 690
Джуличка, децата на насилници правят същото, защото когато майката прощава, те смятат, че това е очакваното от една жена поведение. Когато майката И околните се правят, че всичко е нормално и нищо нередно не се случва, тогава децата на насилниците получават повторно потвърждение, че побоят над жената и децата е в реда на нещата.
Немо, последният коментар е обиден, да не говорим, че двойният аршин в оценката на сексуалността на мъжете и женитее старомоден. Отделно, страхотен офтопик е. Ако желаеш, отвори отделна тема и го дискутирай.

# 691
Глупости, това кой как се развява навън - зависи именно от семейството  Naughty

Всеки си има мнение, аз съм се нагледала на деца, които вкъщи бяха най-примерните деца, след което излизаха, преобличаха се в някой храст и не можеш да ги познаеш, иначе всичко, в което са ги възпитавали за пред родителите беше на 6, никога не им противоречаха, всичко супер, умееха да се прикриват. Когато има външен израз - бунтарско поведение, проблеми, тогава е лесно, родителите взимат мерки, но когато всичко е скрито покрито, докато излезе, вече нещата са загрубели. Ние може да се правим на велики и да викаме, ние ще усетим, но не винаги става като в книжките, дано не ни идва до главата. Отклонихме се от темата, извинете, продължавайте да си припявате, че битият е виновен ...

# 692
Немо, имаш право, но пусни отделна тема, ще има доста интересна дискусия, сигурна съм.

Давала съм ви примера със съседката си, нали. Е, има случаи, когато два шамара действат добре.

# 693

Всеки си има мнение, аз съм се нагледала на деца, които вкъщи бяха най-примерните деца, след което излизаха, преобличаха се в някой храст и не можеш да ги познаеш, иначе всичко, в което са ги възпитавали за пред родителите беше на 6, никога не им противоречаха, всичко супер, умееха да се прикриват. Когато има външен израз - бунтарско поведение, проблеми, тогава е лесно, родителите взимат мерки, но когато всичко е скрито покрито, докато излезе, вече нещата са загрубели. Ние може да се правим на велики и да викаме, ние ще усетим, но не винаги става като в книжките, дано не ни идва до главата. Отклонихме се от темата, извинете, продължавайте да си припявате, че битият е виновен ...
Да,  Човече, ама от това което пишеш оставам с впечатление, че е липсвала нормална комуникация в семейството. Никога да не се противоречи, някак го оприличавам на "не смее да противоречи".

# 694
Глупости, това кой как се развява навън - зависи именно от семейството  Naughty

Никой никъде не припява. Още по-малко - че би тият е виновен. Странни заключения си правиш...

А това, че ПРЕД родителите всичко било на 6, а се преобличали в храстите - е достатъчно доказателство, че родителите не са си свършили работата.

# 695
Немо, последният коментар е обиден, да не говорим, че двойният аршин в оценката на сексуалността на мъжете и женитее старомоден. Отделно, страхотен офтопик е. Ако желаеш, отвори отделна тема и го дискутирай.

С кое е обиден  Thinking значи побойниците копират бащите а леките жени ... не  Thinking

продължавайте да си припявате, че битият е виновен ...

Казах го и преди - на всеки му пада пердето в един момент ... а вие сте способни да го предизвикате  Peace Ако аз изнервя до крайност друг мъж и той ме опуха - едва ли ще обвините него  Thinking

Тема няма да пускам  Naughty а ако има няма и да пиша в нея  Naughty

п.п. Познавам семейство в което момчето - мой набор - беше презадоволено и като порасна взе де бие майка си и баща си .. интересно от кого е гледал защото и двамата му родители бяха душа хора  Thinking

# 696
Джуличка - не, не винаги е така - аз познавам обратния случаи и не говоря на изуст Peace

Не знам, може, аз само казах, че нямам такива познати.

От всички, които познавам (деца на пияници- побойници, тормозещи жените си) НЯМА такъв син, който да не посяга на жени, точно следвайки татковия пример.  Tired

Не завивайте в тази посока че да не Ви попитам младите ку*вета от кой са гледали и са се учили  Peace

Сега остава да кажеш, че са "се научили" от майка си.  Tired

Джуличка, децата на насилници правят същото, защото когато майката прощава, те смятат, че това е очакваното от една жена поведение. Когато майката И околните се правят, че всичко е нормално и нищо нередно не се случва, тогава децата на насилниците получават повторно потвърждение, че побоят над жената и децата е в реда на нещата.

Чакай сега, аз не мисля, че поведението на жената е определящото в случая.
Говорим за поведението на мъжа.
Според тях това хубаво ли е?
Нормално ли е?  Rolling Eyes
Не мога да си го обясня, честна дума.

# 697
Немо - за примера, който даваш - да, грешка на родителите е!
Джули - отново грешка на родителите, подхода, комуникацията, мъзпитанието.
Просто всичко тръгва от там...

# 698
Немо - за примера, който даваш - да, грешка на родителите е!

Бий дупенце за да не биеш дупище Peace

# 699
Джули - отново грешка на родителите, подхода, комуникацията, мъзпитанието.
Просто всичко тръгва от там...

Сигурно си права, но защо децата не правят разлика между доброто и лошото?  Rolling Eyes
Защо не се стараят всячески да избегнат това, което им се е случвало на тях, а го "пренасят" и в своя живот, и върху половинките си?
 Thinking

# 700
Всеки е различен. Децата на пияниците обикновено не близват алкохол  Wink

# 701
Да,  Човече, ама от това което пишеш оставам с впечатление, че е липсвала нормална комуникация в семейството. Никога да не се противоречи, някак го оприличавам на "не смее да противоречи".

Ами то нямаше за какво да противоречи Laughing отделна тема, няма смисъл да разводняваме тук.

Никой никъде не припява. Още по-малко - че би тият е виновен. Странни заключения си правиш...

Никой, Немо най-вече въобще не го прави Grinning

Find_NEMO, ти знаеш ликакво се е случвало зад вратите им вечер? 99% съм убедена, че това дете е спуквано от бой. Естествено едва ли е споделило с някой, от срам.

Казах го и преди - на всеки му пада пердето в един момент ... а вие сте способни да го предизвикате  Peace ...

Така е, когато някой ни предизвика - бой, това е правилното поведение на всеки нормален човек.
Лежи си жената, той се прибира пиян и му е зле, кой е виновен? Жената разбира се, уморен е от работа, а не може да си почине, бой, за да му олекне, евала. Радвам се, че не познавам мъже, които мислят така, въпреки, че може и умело се прикриват, кой знае ...

# 702

Точно обратното исках да кажа, като писах за тези, които познавам.
Всичките пият и всичките посягат на жените/приятелките си.

# 703

Точно обратното исках да кажа, като писах за тези, които познавам.
Всичките пият и всичките посягат на жените/приятелките си.

Ами има и първа част в поста ми  Peace
Няма универсални формули.

Не се сърди, човече - като е Немо, само Немо - не обобщавай с това "продължавайте да си припявате, че битият е виновен ".

# 704
Find_NEMO, ти знаеш ликакво се е случвало зад вратите им вечер? 99% съм убедена, че това дете е спуквано от бой. Естествено едва ли е споделило с някой, от срам.

Аха ... значи го спукват от бой и после му купуват я касетофон .. а RIFLE я OUTSIDER ...  Thinking ц.ц.ц.ц ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт