Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 939
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 735
Като начало не го оставят с детето, когато е пиян.
И потърси помощ, ако не спре да пие.

# 736
Разбрах, че ако ми удари шамар жена, която е по-слаба от мен, не трябва да отвръщам? Изникна ми въпрос:

Ако ме удари жена, по-силна от мен, да отвърна ли?

# 737
Зависи, ако смяташ, че си заплашен - да, това е самозащита.

Ако дете ти плесне шамар, ще го удариш ли? Ама така, че да го насиниш хубаво?

# 738
абе с мен мръхлю да прави каквото иска ама на мен един път ми е било кофти не съм била в състояние да се погрижа за детето бог ми е свидетел че за 7 месеца му е сменил един път памперса и никога не еставал вечер да му прави млякото аз за това дете съм като орлица пазя го  с очите си въпроса е такъв че той утре ше идари детето щото му е досаждало за това се чудя да не му ли дам нам направление докато не е късно щото времето ще се извърти и все ще  го испусна някой ден като знам средата му от авери дет един читав няма въпроса е дали да си губя времето щото за него това е нормална реакцич след като аз съм го блъснала и одрала той да ме завърти на 360 и да ми фрасне два бързи вув врата
Слагай поне по някоя точка някъде....То бива неграмотно написано, ама чак не се чете...

Какво пък не ти е ясно, аз всичко разбрах - разкарвай го тоя, докато не ти е докарал по-сериозни неприятности.

# 739
При такова отношение бих си събрала багажа на секундата! Даже не моят, а неговият багаж ще събера! Не виждам защо който и да е трябва да търпи някой да го малтретира и унижава!!!

# 740
  • София
Не намирам за нормално някой да ме удря и аз да седя и да го гледам. Посегне ли ми - и аз удрям. И да съм мъж пак същото ще мисля.

Ей това е единствения път, в който мъжът ми ме е плескал.
Даже нещо на майтап беше, аз пляс и той пляс. И аз се спрях просто.
С детето също правим така - то ме пляска, и аз го пляскам леко.

# 741
  • Пловдив
С детето също правим така - то ме пляска, и аз го пляскам леко.

С децата ОК,но ние не сме деца на мъжете си все пак.Не намирам за редно мъж да отвърне на жена,освен ако не е застрашен животът му.Съмнява ме,че някоя от нас е застрашавала живота на мъж.Моят мъж никога не ми е отвръщал.С думи се опитва да ме вразуми.
Въпреки това съм против насилието.Не подкрепям такова дори да е над мъж  Laughing

# 742
  • out of space
1. Не се грижи за собственото си дете
2. Не му пука, че жена му е болна
3. Не само не му пука, ами я удря- това някакво ново лекарство ли е?
4. Не чувства никаква вина

ПИЧ!  Hug

# 743
бебето както лежеше до него ревеше и го човъркаше,понеже му излизат зъбки.Го блъсна върху мен незнам и аз дали го удари,но душичката ми взе да плаче още повече
Къде спа като се събра с него?  ooooh!

# 744
  • Бургас
Един единствен път.Причина-вместо да лапна цигарата,лапнах пиратка,която държах в другата ръка.Че и запалка извадих.Такъв шамар ми изплющя,че пиратката хвръкна през терасата.
Още съм му благодарна за шамара.

# 745
бебето както лежеше до него ревеше и го човъркаше,понеже му излизат зъбки.Го блъсна върху мен незнам и аз дали го удари,но душичката ми взе да плаче още повече
Душичката е било уплашено. Бебета, деца, всичко усещат и разбират. Не мислете, че като не говорят не усещат настроенията на хората около себе си, негативизма и скандалното отношение между родителите.
Това дали да се разделиш с този човек или не, трябва сама да вземеш като решение. Никой не е на твое място от тук разписващите. Ако искаш съвет от мен бих го дала по различен начин. Бих ти казала три неща.
1. Курволъка е до време, пиянството до гроб.
2. Мъж удари ли, ще повтори.
3. Детето е най-важно.  А да расте в такава обстановка, до агресивен пияница, не знам дали би нормално да си го позволиш... При положение, че сама определяш себе си като орлица, над него.
Държа да подчертая, че под пияница разбирам човек, който прекалява с алкохола и го избива на простотия/агресия в различни измерения. И това прекаляване е повече от веднъж месечно. А не човек, който се е събрал на година веднъж с приятели и е изпил 500 гр., веселил се е и е отишъл и си е легнал да спи.  Peace

# 746
Биел ме е само баща ми, един бивш се опита да ме души, простих им, но ако някой посегне на детето   ми , ще се изправи срещу 45 килограмовата ми мощ и ще съжалява, ама много!!!

# 747
Шамари само от майка ми съм получавала,и е имало за какво.
Никога мъж,не мога да си и представя даже такава ситуация.

# 748
Е какво очаквате? Вземате си мъже, които едно мляко на детето си не искат да стоплят, после ревете по форумите от тях. Значи лично аз, като видя пиянска мутра, пък било то и от 2 чаши вино, направо на мен ми се повръща.

Много правилно! Все пак сама си си го избрала, още когато не сте имали дете и те е ударил, пиянствал си е, тогава е трябвало да се замислиш.

Не ме е удрял мъж, а ако ме удари, няма да ми е такъв след това.

# 749
Е какво очаквате? Вземате си мъже, които едно мляко на детето си не искат да стоплят, после ревете по форумите от тях. Значи лично аз, като видя пиянска мутра, пък било то и от 2 чаши вино, направо на мен ми се повръща.
Много правилно! Все пак сама си си го избрала, още когато не сте имали дете и те е ударил, пиянствал си е, тогава е трябвало да се замислиш.
Т.е. грешката си е нейна и да си сърба попарата, като продължава да си го търпи? И да не се оплаква изобщо. Да не търси съвет как да се справи със ситуацията. Надявам се, че не това е идеята ви.
Даниела, мисля, че твоите постове са за друг раздел и точно там е мястото да получиш адекватни съвети.
http://www.bg-mamma.com/?board=33.0

Общи условия

Активация на акаунт