Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 905
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
че се чудя как мъжете им не ги пляскат.

Добре,разкажи какви са тези случаи

# 781
  • София
Ами върнете се назад и прочетете кои шамари са заслужени - една мацка беше писала, че щяла да запали пиратка в устата си, вместо цигара, друга - че била пред истерия и мъжа й я шамаросал, за да я извади от това състояние... Може да не е точна формулировката "заслужени", но при всички случаи приемам това за адекватна реакция.

Че това са ситуации, в които шамара не е "заслужен", а е просто реакция, за да се върнат нещата на мястото. В първият случай - да й "избие" пиратката от устата, а във втория - така се постъпва понякога, когато човек е изпаднал в шок. Така че това не са заслужени, а здравословни шамари и изобщо не трябва да се смятат за шамари, а за реакция

# 782
  • Пловдив
С моя мъж сме като тийнейджъри и се караме, най-често аз раздавам "ударите", той отвръща, когато може със щипане, но не й това, за което се говори, още по-малко без повод. Той (въпреки физиката на биач) е далеч от това, прекалено е мекошав на моменти даже. Пък за детето, там вече ако случайно някой ден съм решила да я бия, ми е казал, че той мен ще бие.  Laughing

Елфита, ако това, което описваш ти е приятелка, а не позната - започвай да й говориш, че не е нормално, явно наистина има промит мозък и се поддава лесно, затова я "светни" за нормалната страна. Дано се оправят нещата в главата й.

Това, което е описала другата ми съгражданка поохито е наистина така и аз познавам такива хора, които си ритат децата в коремите публично, а са "известни" мутри из града, чукат навред и жените им не само го знаят, подкрепят ги за пред хората, с тях са винаги,имам чувството, че й суинг практикуват. Ужасно просто как материалното е най-важно и елементарни чувства за вина, любов, търпение липсват. А предположението, че селяните удрят - не само, че не удрят,а вече селянин не е обидна дума, то е символ на нещо по-истинско, нещо по-достойно. Тук в града са тая паплач от биячи.

# 783
С риск да ядосам всички които "Бих го напуснала ако ме удари" "Бих го пребила аз" "Бих му съсипала живота и после ще го напусна" и подобни - БРАВО момичета  Grinning Браво много сте смели ама май само на теория... Когато нещо подобно се случи, монетата има много страни. Дори не са две....Та не знам как 53 страници и толкова отговори никой не си признава фактите. Да, живееме с българи, а те повечето са си ..българи. Та мисля че това е ежедневие и че се случва всеки ден. И не мисля че е толкова лесно да имаш деца и ей така да си тръгнеш от баща им...В идеалния свят - да, би трябвало тези неща да не се случват или ако се случат, жените да напускат подобни неща...Но мъжете от филмите, които научиха Джулия Робъртс и Дженифър Лопез да се защитават не съществуват...Така че да си признаеме фактите. ДА, случвало ми се е. Не веднъж. Но съм жива и си гледам децата и семейството...Защото ...всички са еднакви

# 784
С риск да ядосам всички които "Бих го напуснала ако ме удари" "Бих го пребила аз" "Бих му съсипала живота и после ще го напусна" и подобни - БРАВО момичета  Grinning Браво много сте смели ама май само на теория... Когато нещо подобно се случи, монетата има много страни. Дори не са две....Та не знам как 53 страници и толкова отговори никой не си признава фактите. Да, живееме с българи, а те повечето са си ..българи. Та мисля че това е ежедневие и че се случва всеки ден. И не мисля че е толкова лесно да имаш деца и ей така да си тръгнеш от баща им...В идеалния свят - да, би трябвало тези неща да не се случват или ако се случат, жените да напускат подобни неща...Но мъжете от филмите, които научиха Джулия Робъртс и Дженифър Лопез да се защитават не съществуват...Така че да си признаеме фактите. ДА, случвало ми се е. Не веднъж. Но съм жива и си гледам децата и семейството...Защото ...всички са еднакви
Категорично не съм съгласна! ooooh!

# 785
   На мен ми е малко странен случая с пиратката - естестваната реакция е да я дръпнеш от устата на захапалия я по погрешка, а не да я избиеш със шамар - или направо кроше - но хайде да кажем, че е било от уплах.
 Прави ми впечатление, че доста мацки се самоописват с някаква гордост като нетърпими, скандалджийки, дразнят мъжете си до истерия и прочие... това също е вид тормоз, ако ме разбирате Grinning

Анонимка, на някои се случва всеки ден, а на други никога. Не е редно мъжът ти да те бие. Никой не бива да бъде бит,  и деца не бива да живеят в такава обстановка.  Разбира се, че е много трудно да развалиш семейство и дом, но човек не може да си прекара живота като служи за боксова круша. Хората се измъкват от такова нещо и после се чудят защо толкова години са търпяли, да знаеш.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 16:55 от Iris04

# 786
Всъщност,колкото по-малтретирани са жените от родители,братя и сестри и т.н.,толкова по-склонни са да се примирят с насилието и от мъжете им...Има случаи ,в които властни и доминиращи родители така смачкват детето си,че го правят пълна развалина.Не може да се отстоява,не може да се релизира..не може да живее пълноценно.Попада на някой такъв хубостник ,защото не мисли ,че има друга алтернатива и търпи...Понеже досега е било така,защо да не продължи да бъде?
Замислете се,да докараш човек (собственото си дете) до състояние,в което да мисли,че не струва нищичко (ако струваше,нямаше да се отнасят така към него всички),да се откаже от живота си,само за да ви бъде "удобно" за...възпитание...Аз знам такъв случай,жената правеше всичко възможно да изпроси одобрението на техните,така и не го получи,само прехвърли тази си потребност към мъжете.И то към пълни отрепки,понеже е дълбоко убедена,че друг не би бил с нея и си вярва,че провалите в живота и са просто следствие от нейната малоценност.Изобщо не мисли за развод,а я бие,пие,удрял я е пред детето и,а за капак,като се напие,и говори за друга жена..сравнява ги и т.н...
Така че нещата са много комплексни,няма насилие там,където няма почва то да се реализира.В този ред на мисли ,да,жените имат вина...мислят си,че това е по-лесното,вместо да се преборят с усещанията си и да си докажат,че са хора и заслужават щастие....МИЛИ ЖЕНИ,НЕ Е ПРОЯВА НА СИЛА ДА ТЪРПИТЕ...животът е толкова страшен,колкото се страхуваш от него..ако просто го изживееш,не е...

# 787
 Flutter Hug
  На мен ми е малко странен случая с пиратката - естестваната реакция е да я дръпнеш от устата на захапалия я по погрешка, а не да я избиеш със шамар - или направо кроше - но хайде да кажем, че е било от уплах.
 Прави ми впечатление, че доста мацки се самоописват с някаква гордост като нетърпими, скандалджийки, дразнят мъжете си до истерия и прочие... това също е вид тормоз, ако ме разбирате Grinning

Анонимка, на някои се случва всеки ден, а на други никога. Не е редно мъжът ти да те бие. Никой не бива да бъде бит,  и деца не бива да живеят в такава обстановка.  Разбира се, че е много трудно да развалиш семейство и дом, но човек не може да си прекара живота като служи за боксова круша. Хората се измъкват от такова нещо и после се чудят защо толкова години са търпяли, да знаеш.

# 788
  • Насред хаоса
Фактите са, че докато има жени, които да търпят и да си вярват, че всички са еднакви и трябва да се примиряват с това, тоя тип българи ганьовци ще си останат българи ганьовци, които си мислят, че жена им се е взела от улицата и те трябва да й прилагат възпитателни похвати от средновековието, за да се чувстват велики.

# 789
абе момичета , давайте съвети на жените в нужда наистина ....

# 790
Моята жена, ако й завъртя шамар, ще се разведе с мен, ще подаде жалба в полицията, ще каже на всички мои приятели и роднини, ще каже на колегите и бизнес партньорите ми, ще каже на медиите, ще съсипе кариерата ми. Смятам, че всяка жена трябва да направи това. И така за 10-15 г. всички мъжкари ще разберат, че шамарената фабрика трябва да остане в миналите векове....
Проблем: повечето жени не реагират така, защото са малки и слаби и не ценят себе си достатъчно.
Никога не забравяйте, че няма как в една страна само мъжете да са комплексари. Мъжът комплексар най-често дърмони жена комплексарка. Те най-често и затова са се събрали двамата на принципа на гърнето и похлупака. Една жена с достойнство и самочувствие не може да търпи домашно насилие.

# 791
Моята жена, ако й завъртя шамар, ще се разведе с мен, ще подаде жалба в полицията, ще каже на всички мои приятели и роднини, ще каже на колегите и бизнес партньорите ми, ще каже на медиите, ще съсипе кариерата ми. Смятам, че всяка жена трябва да направи това. И така за 10-15 г. всички мъжкари ще разберат, че шамарената фабрика трябва да остане в миналите векове....
Проблем: повечето жени не реагират така, защото са малки и слаби и не ценят себе си достатъчно.
Никога не забравяйте, че няма как в една страна само мъжете да са комплексари. Мъжът комплексар най-често дърмони жена комплексарка. Те най-често и затова са се събрали двамата на принципа на гърнето и похлупака. Една жена с достойнство и самочувствие не може да търпи домашно насилие.
Браво и на теб, и на жена ти!!! Peace

# 792
Съгласна с нофелет...само да вмъкна,НЕ може да търпи домашно насилие завинаги..Има периоди,в които трябва да стиснеш зъби и да се добереш до по-добра работа,шанс,заплата и т.н.,защото жената преди всичко е майка,а после жена с достойнство и самочувствие.Но НЕ бива да забравя,че случило ли се е веднъж,ще се повтори и т.н. и трябва да си постави за цел да се освободи,без това да ощети децата и и когато е напълно готова...или когато не може да издържи поредното посегателство...
Относно психично-болните,има такива случаи....бягайте с всичка сила,това не се лекува /цикло-,шизо- и всякакви други френии,обсесии и разстройства/...Опасно е за живота...

# 793
  • Пловдив
Елфита, ако това, което описваш ти е приятелка, а не позната - започвай да й говориш, че не е нормално, явно наистина има промит мозък и се поддава лесно, затова я "светни" за нормалната страна. Дано се оправят нещата в главата й.

Обяснявахме,говорихме,успех няма.Не да се развежда,а да говори с него,че не иска да й бие шамари,че не е нормално.Тя смята,че в повечето семейства е така и тя няма от какво да се оплаква.Дете на баща насилник е.Нещата са много дълбоки.

Защото ...всички са еднакви

За щастие не са.Не си имала късмет.И,да,много е трудно да си тръгнеш с две деца на ръце.Когато на човек не му на главата,лесно говори гръмко,но като му се случи,нещата са съвсем други

# 794
Не, не ми е удрял шамар и определено не го смятам за нормално   Shocked
Чак са ми странни жени, които казват - ами, аз си го заслужих  Rolling Eyes сериозно ли?

Общи условия

Активация на акаунт