Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 145 068
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 050
Редовно ме шамари по дупето, особено като му вдигна нервите, а често пъти го правя абсолютно нарочно, защото съм много проклет характер. ooooh! Като цяло е много търпелив човек, но когато му накипи, просто ме завлича в спалнята и си изкарва агресията чрез секс.  Blush

Въпросът не е за това кой как си проси секс.

# 1 051
  • Пловдив
Редовно ме шамари по дупето, особено като му вдигна нервите, а често пъти го правя абсолютно нарочно, защото съм много проклет характер.
Shocked Пак си навлякохме извратеняк. Защо всички кукувици в нета се считат за длъжни да се разпишат в бг-мамма? Ехооо, тук няма да ви връчат литературна награда за вашия вариант на "50 нюанса сиво".

# 1 052
Само не разбирам защо класифицираш хората по този начин - кефят си се,какво и защо правят в спалнята си е лично техен проблем. Ако нещо не те кефи и не отговаря на скрупулите ти - може да го подминеш,без да бучиш.

Мъжът ми не ме е удрял в спор или понеже го е яд за нещо,опитваме се да разрешим всичко с комуникация помежду си,липсата и е фактор на проблеми във всички семейства,според мен. Единствените шамари,които получавам са в спалнята,но те са по наша инициатива.И тук няма да навлизам в подробности,заради естеството на темата - просто ощипаните госпожици не са ми по вкуса. Хубава вечер. Simple Smile

# 1 053
Само не разбирам защо класифицираш хората по този начин - кефят си се,какво и защо правят в спалнята си е лично техен проблем. Ако нещо не те кефи и не отговаря на скрупулите ти - може да го подминеш,без да бучиш.

Мъжът ми не ме е удрял в спор или понеже го е яд за нещо,опитваме се да разрешим всичко с комуникация помежду си,липсата и е фактор на проблеми във всички семейства,според мен. Единствените шамари,които получавам са в спалнята,но те са по наша инициатива.И тук няма да навлизам в подробности,заради естеството на темата - просто ощипаните госпожици не са ми по вкуса. Хубава вечер. Simple Smile

А кой те пита какво правиш в спалнята? Нещо по същество имаш ли да кажеш?

# 1 054
Редовно ме шамари по дупето, особено като му вдигна нервите, а често пъти го правя абсолютно нарочно, защото съм много проклет характер. ooooh! Като цяло е много търпелив човек, но когато му накипи, просто ме завлича в спалнята и си изкарва агресията чрез секс......
Това са типични отношения "баща-дъщеря".Предполагам, че той е по-възрастен поне с 10 години от теб.....
Относно секс вместо бой.....     newsm78   дори не мога да си представя какъв секс би правил мъж, който в момента иска единствено "да раздава юмруци на ринга" и би предпочел да ми смаже главата от гняв.Най-вероятно близък до изнасилването....

# 1 055
  • Пловдив
Краси - прегледай 50-те нюанса, как не виждаш връзката бой и секс Laughing Laughing Laughing

# 1 056
Краси - прегледай 50-те нюанса, как не виждаш връзката бой и секс Laughing Laughing Laughing
Мерси, ама не си падам по мешаници и извратености.     Laughing
Или едното, или другото.Двете в комплект ми идват в повече. 

# 1 057
Не ме е удрял мъжа ми. Прочетох множеството уверени коментара на жени като мен, които са сигурни, че биха си тръгнали веднага не биха търпели. Аз вярвам за себе си, че е така, но не мога да съм сигурна. Едва ли всяка жена, жертва на домашно насилие преди това си е казвала, ако ме набият, ще остана.
Страшното на това е, че първо става модел на поведение на децата, защото те друго не виждат.
Второто е, че жената също започва да приема това за нормално. Оплаква се, но нищо не прави. Славо Богу, не всички жени са така. Имах колеги, които работеха на доброволни начала в една неправителствена организация за подпомагане на жени, жертви на насилие. Много от тях бяха отчаяни след работата си там, защото казваха, че е безнадеждно. Голям процент от жените се връщат при насилниците си или си намират нови насилници. Една колежка веднъж ми каза така: Последната година само десетина жени успяха да си стъпят на крака и да не се върнат при насилника си. Те са героите, но обществото ни не ги подкрепя. Някак неграсно се подкрепя ролята на жертва, защото тя предполага продължаване на този модел на поведение.

# 1 058
Не и не мога да си представя, ако го направи не бих търпяла. Удряло ме е бивше гадже и в момента в който го направи го напуснах #Cussing out

# 1 059
Удрял ли ме е мъжът ми?
Бившият - да. Не веднъж или два пъти. Настоящият - не.
Има една много хубава мисъл: "Ако нещо се случи веднъж, може никога повече да не се повтори, но повтори ли се - със сигурност ще се потрети."  Peace

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 19:05 от pudding

# 1 060
За 4 години мога да кажа, че аз съм го ударила 2-3 пъти и то с причина. Той само един единствен път ми посегна и то беше между шамар и бутане. Удара не беше силен, но пък метър откат имаше. Не го е повторил и едва ли ще го направи. Той само на думи е силен, на действия не (говоря за агресия).

# 1 061
И още седиш?
Нали знаеш, веднъж като се е случило, ще има и друг път, тогава отката може да е 2м вече  Tired

# 1 062
  • София
Няма никакво значение по какъв ръб се ходи. Боят няма нищо общо с раздаване на справедливост, както и няма нищо общо между "удрям" и "прав/а съм". Дай мъжът ми като ме подразни да му тегля ножа, защото ми ходел по ръба на нервите. Внимавайте как разбирате нещата, за да не видите разбиранията си в действие някой ден. А и въпросният мъж още си стои там, нали? Защо жена му да го държи, той сам се държи там.
Доста жени по стар навик доброволно си приписват много повече отговорности и вини, отколкото реално имат (и не само, ами се опитват да ги припишат и на цялото женско човечество - не, мерси), с което сами си уреждат ситуации от типа "тя си го изпроси, защото ме дразнеше". Глупаво до трагикомичност.

Не се и опита да схванеш какво имам предвид, а то е просто.
Не прави на другия това, което не искаш да ти направи на теб.

# 1 063
Няма никакво значение по какъв ръб се ходи. Боят няма нищо общо с раздаване на справедливост, както и няма нищо общо между "удрям" и "прав/а съм". Дай мъжът ми като ме подразни да му тегля ножа, защото ми ходел по ръба на нервите. Внимавайте как разбирате нещата, за да не видите разбиранията си в действие някой ден. А и въпросният мъж още си стои там, нали? Защо жена му да го държи, той сам се държи там.
Доста жени по стар навик доброволно си приписват много повече отговорности и вини, отколкото реално имат (и не само, ами се опитват да ги припишат и на цялото женско човечество - не, мерси), с което сами си уреждат ситуации от типа "тя си го изпроси, защото ме дразнеше". Глупаво до трагикомичност.

О, аз съм достатъчно схванат човек Grinning, разбирам какво имаш предвид, но изключвам физическата саморазправа независимо какво е накривило шапката на някого, и която принципно не е адекватна на предизвикателството. Мен лично някой може да ме предизвика да го ударя единствено, ако той е решил, че ще "комуникира" по този начин с мен - за да покажа, че няма да са така нещата. Но само защото ми ходел по ръба на нервите и правел нещо, което не искал да му правят на него, и си просел шамара - това не ми е сред фаворитите за справяне с проблема, имам и други начини. Дано и ти ме разбра.

Не се и опита да схванеш какво имам предвид, а то е просто.
Не прави на другия това, което не искаш да ти направи на теб.

# 1 064
  • Пловдив
Уж всички тук са за равенство между половете -
и двамата да работят,
и двамата да участват в гледането на децата,
и двамата да си поделят домакинството...
Само при шамарите равенство няма Laughing
Жената може да посяга, мъжът - не. Интересно  Mr. Green

По темата - никога не ми е посягал мъж. Но пък аз будя в тях по-скоро желание да ме защитават, отколкото да ме нападат   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт