Контрактубекс или Дерматикс?Кое Ви помогна за белег от секцио?

• 16 152
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте Дами! Моля, да споделите кой медикамент ви е помогнал да заличите белег от секцио. Срещам противоречиви отзиви и за двата.Цената на Дерматикса е доста сериозна 100 лева  Shocked,Значи ли това ,че  е по-добрият продукт?
Въобще, ще  се радвам на всяка полезна инфромация Simple Smile
Благодаря предварително на всички  bouquet

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 18:31 от *Jeny*

# 1
  • Mars Hotel
Аз лично ползвах Контрактубекс и съм доволна. В момента белегът ми е почти незабележим. Мъжът ми казва, че ако не знаеш, че е там, няма да го видиш. Peace

# 2
Нищо не съм ползвала при първото секцио, белегът сам се заличи за около година. Второто е почти по същият разрез и 4,5 месеца след това е доста заличен. Само кожата още е малко по-розова, но и това ще мине, пак не мазах с нищо.

# 3
  • София
...Цената на Дерматикса е доста сериозна 100 лева  Shocked,Значи ли това ,че  е по-добрият продукт?
Въобще, ще  се радвам на всяка полезна инфромация Simple Smile
Благодаря предварително на всички  bouquet
Двата продукта имат съвършено различен принцип на действие. Вземи си Зерадерм, цената му е почти наполовина на Дерматикса, а формулата е същата - силикон, който "притиска" белега механично.
Обикновено силиконовите мазила помагат много за белези, но има хора, на които нищо не помага.

# 4
  • сред маслини и портокалов цвят
С нищо не мазах, вече няма и следа.

# 5
Ако са те шили некъдърно нищо няма да ти помогне.Ако пък е професионално направено с по нови техники,за година почти изчезва сам.Аз с нищо не съм се мазала и е почти изчезнал. Имам познати които бяха закърпени като пълнено пиле ,мазаха с какво ли не и няма ефект. Peace

# 6
Белегът ми се заличи без да го мажа с нищо. Сега представлява една съвсем тънка бяла линия.
Ако операторът си е свършил работата добре, няма смисъл да мажеш. Ако си е "оставил ръцете" обаче, никакъв крем няма да помогне.

# 7
С нищо не го мазах.С времето сам се заличи.

# 8
  • София
Не съм мазала с нищо, разреза и лепенето си бяха перфектни, личеше си добрата работа още на другия ден /дадоха ми огледало да се видя/. Сега е тънка незабележима линия с цвета на кожата.

# 9
Мазах с Контрактубекс 1 опаковка само използвах и незнам от него или от времето сега е една тъничка като конец бяла линия  Rolling Eyes

# 10
# 11
  • Пловдив
Мазах се  около две седмици с Контратубекс. Сега като се погледна виждам къде е била операцията, но другите надали ще разберат.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 09:42 от Aнели

# 12
Мазах се около седмица или две с Контратубекс и се отказах. С годините сам избледня белега, в момента почти не се вижда.

# 13
Джени, миличка, честита рожбичка - чак сега виждам Hug Hug Hug

По темата - аз се излъгах да дам 86лв. за Дерматикс-а - не стига, че развих алергична реакция (зачерви се мястото, почна да ме пари силно), ами и ефект нулев. Освен това, белегът е толкова невидим, че се чудя за какво дадох пари...да не говорим, че е на мястом което ми се скрива от сланинките Embarassed супер ниско долу е, така че не виздам смисъл да се мажа...при теб не знам как е, но имай предвид тези факти.
целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 14
  • София
Мазах се около седмица или две с Контратубекс и се отказах. С годините сам избледня белега, в момента почти не се вижда.

И аз по същия начин. Почнах уж с Контратубекс, но после спрях. Сега 3 години след секциото вече не се вижда къде е бил разрезът.

Общи условия

Активация на акаунт