Помпичка за нос Baby-Vac

• 96 322
  • 258
  •   1
Отговори
# 45
Аз също много се чудих и най-накрая си купих, много съм доволна, малката също-няма пищене, както с обокноенната и е абсолютно безопасна  Peace

# 46
  • София
Купих я и за щастие съм я ползвала само веднъж.
Доволна съм  Peace Докато се усети бебо какво става сме приключили  Peace

# 47
  • София
Родих се с нея, когато малката не можеше да си издуха нослето направо вършеше чудеса. Ползвах я преди сън.

# 48
  • Видин
Много съм доволна от нея! Единствения недостатък е, че не може да се ползва нощем - ще ви помислят за луди съседите  hahaha
Затова си купих електрически аспиратор за през нощта (е сега само него ползвам - по-бързо и лесно е)  Peace
Ето това - http://www.-spam283-/rw/items/BarbaBebeAspirator-elektricheski-a … rator-za-nos.html

# 49
На мен днес ще ми я доставят
После ще пиша какво ми е мнението Hug

Много съм доволна от нея! Единствения недостатък е, че не може да се ползва нощем - ще ви помислят за луди съседите  hahaha
Затова си купих електрически аспиратор за през нощта (е сега само него ползвам - по-бързо и лесно е)  Peace
Ето това - http://www.-spam283-/rw/items/BarbaBebeAspirator-elektricheski-a … rator-za-nos.html

Много благодаря за инфото Hug

# 50
  • София
Пожелавам ти много рядко да я ползваш. Успешна покупка е.

# 51
Имаме я, върши чудесна работа!  Peace

# 52
И ние я ползваме.Много съм доволна!

# 53
Преди десет дни я купик тази помпичка и мога да кажа, че е страхотна! С другата помпичка бебето плаче, а с тази докато заплаче и сме приключили! Вади чудесии от нослето! Съжалявам само, че от страх не я купих по-рано, а имахме нужда! Бебето само се мъчеше!

# 54
За помпата днес я получих и съм много доволна  smile3521
Изсмука всичко което имаше. А малката като ме е зяпнала една учудена
#Shocked

# 55
Аз мисля да си я поръчам Но
искам да рабера дали е ефикасна

И по важното дали е безопасна Hug  bouquet Hug

Ефикасна и безопасна е.

Peace

# 56
  • Варна
Аз поръчах тази помпичка с помощта на отзивите прочетени тук във форума, но с изненада прочетох на опаковката, че се ползва на прахосмукачки с мощност до 1500 вата, а нашата със сигурност е по-мощна - поне 2000 вата. Ако има някой, който я е ползвал на прахосмукачка с по-голяма мощност, моля да сподели впечатления. Благодаря

# 57
Моята е също с 2000W и нямаме проблем  bouquet Hug

# 58
  • Видин
Със сигурност сме над 1500 вата. Нали в самия аспиратор има някви джаджи,които си настроиват налягането и не би трябвало да има проблем  Peace

# 59
  • Варна
Със сигурност сме над 1500 вата. Нали в самия аспиратор има някви джаджи,които си настроиват налягането и не би трябвало да има проблем  Peace

Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт