Отговори
# 705
Кюбиииииит Weary не ми приема е-мейла ooooh! Твърди, че е невалиден Crazy

Хи-хи... линийката ми пак прави номерца, но вече знам, на какво се дължат Crazy Женски капризи Crazy

# 706
Ей, не знам вече какво да ви наричам в писането бре - направо сте файтуни в постовете. Я кажете ми само едно, кога работите, кога спите и кога кексите, пък тез геройски майки изобщо не разбирам кога успявате с цялото домочадие  newsm78.

Само да каже, преди да затворите темата (щото гледам днес ще е  Mr. Green), хиляди благодарности на Кюбит, но ще пробвам сайта и ще си поръчам подаръци утре когато не съм на работа  Grinning. Официялно честита мома на Квази   bouquet

Аз направо нямам време да се огледам, но утре е почивен ден. Само да не ми се наложи да го прекарам на легло, я стиснете едни палчета да се оправя днес, че вчера си повредих кръста на йогата, направо се сецнах и сега ходя като бабичка - затова Маргаритке пази се на твойте сеянси, че вчера като се сковах и веднага за теб се сетих.

Прекрасен ден ви желая, аз се затътрям към офиса!  Hug Hug Hug

# 707
Кюбит - ние тыкмо в холандската тема си се оплакахме от пазара за дрехи този сезон  Simple Smile......бели кахыри......  Peace

Квази -  Hug  , странното е , че и аз сынувах (преди амниото), един страшно истински сын с момиченце и ....после какво се оказа,,,момиченцето било..... stork-boy    Joy

# 708
Ставайте ееейййй  Mr. Green
Строй се, преброй се!Да пийнем кафето и кой от къде е....  Joy

Квазиии  Hug Heart Eyes Просълзи ме бе човек, с тоя разказ за съня ти.  Crazy Представям си, какво ти е било целия ден на душицата Hug Едно време и аз сънувах русо и синеоко момченце месец преди да родя. Е, родих момченце, ама беше с една черна голяма коса и черни очи  Mr. Green

Хайде хубав ден от мен на всички   bouquet

# 709
Добро утроoooo!

Лек ден на всички....

# 710
  • Стара Загора
Квази много хубав сън Hug
АЗ след като родих Слави съм сънувала няколко пъти един и същи сън /уф по грешка бях написала филм Mr. Green/ Раждам второ дете и питам мъжа ми как се казва а той само се смее. Казвам му - щом се смееш ще го кръстя Андреян Mr. Green Ама на...нито Андреян нито дявол Twisted Evil
Мерси за кафенцето.
Кюбит вече ще ти сложа титла - спамър на годината Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/ малко снимки на който му се гледат. квази ти съвсем заряза фотографията Crazy Я нащракай Пилето....как свири на китара...светлината приглушена...чудно.
Аз днес сутринта получих смс от едни приятел/който ме запали по фотографията/, че като отивал към работа видял чудесно дърво с червени листа на излизане от града.....а познайте дали не прибягах ей сега да го снимам Mr. Green

# 711
Здравейте, прекрасни!  Hug  Hug  Hug
Румиии, тенкс за кафенцето!  bouquet
Един ден ме нямаше и положението е критично! #Crazy Имам чувството, че ме е нямало месец... какво правите, бе пилета рошави?!? Не смогвам да ви изчета, а пък там където чета не вдявам нищо?!? Embarassed Rolling Eyes Stop
Страхотно се получи с джуджето и с атмосферата на Коледа и така желаните подаръци! До тук добре, ама после джуджето изчезна, Кюбит почна да праща нещо на лични. newsm78 Аз пък за беля се видях отговорник на наше село и сега съм притеснена, аджеба като не разбрах нищо, трябва ли да правя нещо?!?... Mr. Green newsm78
Кюбитчето ми е писала да си поизтрия съобщенията, ок, направих го. Sad Blush
А относно мистериозното джудже, това което ми направи впечатление е, че се обърна към нас с „крушки”, все ми се струва, че Маргаритка и Лени използват това обръщение, хъъм...трябва да се заловим за нещо, щом доброволно не иска да се разкрие. Crazy newsm78
Искам да гушна всички ви и да  знаете че си ви мисля и стискам палци на тези, които имат нужда! Heart Eyes
Квазиии, татко на кукла ще си ти! Hug Много ме развълнува разказа ти за съня и момиченцето, толкова е мило! Confused Heart Eyes Hug
Хубав ден и ще гледам да се включа днес отново.

# 712
Напомням Ви за сутрешната гимнастика ...

освен кафенцето разбира се.

# 713
Здравейте момичета и момче!!!
Аз да ви кажа любимият ми празник е Коледа...много му се радвам...даже у дома винаги му казваме "Весела Коледа " и аз не знам защо...но знам ,че наистина стават чудеса имах такова изживяване страшно тежко и несравнимо болезнено за душата ми , но на Коледа разбрах ,че нещата започват да се подреждат и заживях с мисълта ,че чудото става ...по Коледа..понякога пиша писма Embarassed даже скоро си намерих едно подобно в джоба на якето ...затова много му се радвам на Джоджко и изобщо не гадая ... важното е ,че се е сетило за нас и носи надежда и вълнения...
За сънищата и аз имах такъв ,когато бях бременна със  синът ми ...момченце сънувах и такова си имам ...последното , което сънувах свързано с дечица беше не много отдавна ....
Хера, възхитена съм от снимките .Моето момче си прави подобни неща на фото-шоп ,затова от скоро взех и аз да се заглеждам в снимки и за моя изненада ми носи голяма наслада да разглеждам подобни творения...Чудесни са ...ако не е снимано на дали ще се загледам в някое листенце заклещено в мрежата , но много ,много ми харесват...
Квази, честити ти розови гащурки...много се радвам за вас!!!

# 714
Квази, честито ви момиченце. А сънят ти е вълшебен, направо като приказка.

Лени, радвам се, че и твоите резултати са хубави.

А Кристмас ако не иска да си признае сега, поне на Коледа да го направи.

Кюбит, писах ти на ЛС за един пропуснат, за който се сетих.

# 715
  • София
Квазиииии, рева като магарица  newsm45.... толкова ме развълнува твоя сън. Добре че съм все още сама в офиса (е, само в нашта стая де)... и очилата съм си сложила за замаскиране на положението Sunglasses само дано не влезе някой от другите колеги. Ами честити ви панделки и корделки. Моля се след 3 месеца и 54 дни, както показва лентичката ти, да прегърнете едно прекрасно живо и здраво момиченце. Браво за хубавите резултати от вчера и дано занапред само такива да има. Амин  Praynig

Галка, радвам се, че настроението е тръгнало нагоре.  Hug

Марги, вчера забравих да те поздравя за билетите за мача. Страхотно ще си изкарате, знам, че даже и ви завиждам мъничко  newsm53 Видя ли в сайта, който Лени предлага, какъв екип за йога има? Ама ти вече си купи, пък този е по-летен.....

gala03, ще минат бързо тези три месеца и после в новата година - нов късмет  EFP

Йоси, виж в първото послание на джуджето, там има подробни инструкции за живеещите извън България как могат да си поръчат коледните подаръци.

За сега ви оставям, да посвърша малко работа и после пак. Абе Милето нещо ми се губи  newsm78 Миличка, как си?

# 716
Привет момичета и момче!
Да се запиша преди скорострелно да сте изписали и тази тема.
Квази, честита ти розови гащи. Сега ще видиш какво е малка "мартеничка" - дано не е  като моята - инат, инат и пак инат, а уж рибка.
Лени, радвам се за резултатите ти.
Гале03 и Галка,  Hug
Зазолинка, пък аз не разбрах къде да се порадвам на твоя "косматко" - много обичам кученца!
При мен - нищо ново. Освен дето и този месец неуспешен, т.е. оставам при вас без включване на първа страничка.
Малката ми е болна. Оказа се по-сериозно и вече е на антибиотик. Прави ни на маймуни докато я накараме да си го изпие.  ooooh!

# 717
Ей-й-й, ще го побъркате Джуджето. Кажи, та кажи кое си Crazy
Вярвайте бе, хора! Просто вярвайте!
Има ги Джуджетата. И Дядо Коледа го има! Както го има Доброто! Както го има Чудото!
Както го има прекрасния сън на Квази Hug(разрева ме рано сутринта, ей Heart Eyes)

Обичам ви! Днес ми е едно такова мно-о-ого обичащо  Heart Eyes

(Явно децата пак извадиха късмет- нЕма да ги мъча днес  Mr. Green)

Гуш и усмихнат ден Hug

# 718
Добро утро!

Илче благодаря за слънчевото кафенце, точно това ми липсва днес - слънчице.

Вики ти правиш ли я гимнастиката и коя по-точно?

Хера много красиви снимки, а и съня ще се сбъдне рано или късно!!!!

Квази ееееее, много красив сън.....

Мира гледай напред и детенцето ти да оздравява бързо!

Милички, да ви споделя, че тази щитовидна жлеза и хормонките ми много си играят с мен и това ужасно ме мъчи. Един ден - вчера, на пример бях напълно спокойна, щастлива. Днес обаче пак се чувствам притеснена, сърцебиене - за какво и аз нямам представа. Чувствам се сякаш някой си играе с мен и ме манипулира.......за това ви чета, че да се опитам с вашато  добро настроение да се почувствам по-добре...... Laughing

# 719
Хера, както винаги уникални неща ни показваш! Благодаря ти, че ги споделяш, много са зареждащи!  bouquet
Викторияна, мерси за напомнянето! Гимнастиката освен тонус, здраве помага и за пукане на фоликули! Peace
Дуденце, те твоите ученици са си късметлии по принцип! Еееех, не останаха такива като теб!
Мира, няма страшно, следващия месец ще е твоят! Сега е по-важно малката да се оправи! Praynig
Йоси, не знам какво да ти кажа по въпроса с хормонките, предполагам че другите ще се включат с по-компетентно мнение. По-възможност не се вглеждай толкова много и мисли положително, от там ще дойде и по-доброто настроение! Heart Eyes
Дани, Рослем, Зази и всички, които днес още не са се включили  Hug Hug Hug
п.п. Скоро ще имаме нова тема! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт