Отговори
# 675
Записах се записах се... тра ла ла... тра ла ла....  Joy
Всички от Пазарджик могат да бъдат спокойни  hahaha Joy

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:05 от rumix

# 676
  • Манчестер
Ей тая Мили бе, колко е чевръста! Така, така, то бременността на някои така им действа - изпълва ги с енергия, освен кекса с ягоди....  Joy
 Пфуууу  Whistling мани ама ги преядох, и сега  Sick ...Пити седи от няколко дена, и лиги му текът за кексче с ягодки  Mr. Green Къде ми изчезна апетита  Rolling Eyes ...е то само за кексчето де  Blush Иначе апетит имам за всички взети заедно тук  Heart Eyes Втори ден ръчкам за Хот-дог  hahaha някой го спомена, и гледай чудо Питър от 2 часа го нема Thinking ...търси Хот-Дог  hahaha

Аз съм на една крачка да постна пълния адрес  Crazy Чакам доставчика на Хот-доци да дойде да метне едно око, че да няма грешка  Mr. Green

# 677
Свърши тоз работен ден!
Хей, здравейте пак от мен!

Цял ден си припявам песничката на Дони и со. за "слънчевия живот'. Марги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лени много се радвам, че всичко е о.к. с изследването ти Hug
Квази надявам се всичко е наред с феталната морфология и "смахнатия професор" ли беше или доцент.  Laughing
Поздрави на всички и стиснати палци до посиняване за който се налага !!!
Кюбит, сега ще вляза да видя ще се справя ли с указанията ти за "оня списък", че аз малко съм на Вие с компютрите.  newsm78

По-късно пак ще се включа!
 Hug Hug Hug

# 678
Здравейте, слънчица  Hug
Ама вЕрно сте като на световно по писане днес- не мога да ви изчета Crazy

Джудженце-е-е, къде си-и-и newsm45 newsm45 newsm45
Толкова беше хубаво  Hug Ако знаеш колко пъти се усмихвах днес заради теб- щом си помислех и ми ставаше то-о-олкова хубаво Heart Eyes Ех, жалко, че правилата са такива Sad
Но е прекрасно, че добрата фея Кюбит веднага спаси прекрасното вълшебство на Джудженцето.
Аз пък не знам кое е то  newsm78 Ама ми е по-хубаво да не знам. Макар че искам да го нагушкам много, много, много за усмивките, мечтата и вярата във вълшебството, която ни дава Hug

Така-а-а, сега да си кажа, че без значение, че не съм от Стара Загора (а както някои вече се досетиха съм от прекрасния град на розите) хич не се отказвам от ролята си на помощник на джуджето и търпеливо попълвам списъчето със желания.
Херка, Пипи...кой още е от Стара Загора  newsm78

Кюбитче, аз получих ЛС с инструктаж. Сега какво да правя, моля  newsm78

Гуш и до по-късничко  Hug

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:13 от dudence

# 679
 newsm47 Ето ме newsm47
Подред:
- Наистина има малко изоставане във възрастта, но ще видим пак след известно време;
- Околоплодните води са ОК. Плацентата също като големина и структура. Заблудата от предния преглед най-вероятно се дължи на факта, че цитирам "Плацентата е на предната стена" Shocked Това "плацента превия" ли трябва да означава?!?
- Сърце, мозък и други дреболии ОК;
- Мъжките майки да започват веднага да ми правят четки Crossing Arms Веднага, казах Crazy
 newsm53 Живот и здраве Praynig Praynig Praynig Ще си имаме момиченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Доста нежничко ще е щом не му се расте още от сега, да знаете Mr. Green И ако  стане красиво и умно, като майка си, грешка няма да има Heart Eyes
Очаквам предложения Crossing Arms И без такива от рода на "2км жица" или "Абе ще се разберем" Naughty
Момиченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Praynig
Това е  Mr. Green Човекът този път ми хареса Hug  Crazy

Оххх... излизаме да се раходим  smile3535 smile3535 smile3535
Благодаря ви за палчетата Heart Eyes

# 680
  • София
Кюбитче, аз получих ЛС с инструктаж. Сега какво да правя, моля  newsm78

Щурче, ей това ме изкефи страшно, да знаеш...  Joy hahaha Joy  'Начи от инструктажа на става ясно какво да правиш  hahaha  Кюбит, прати й още един, моля...  Praynig hahaha Joy

Квази, приятен преглед на вас!  Hug Сигурна съм, че всичко ще е наред!  Praynig

Аз пък го знам кое е джудженцето, щото съм парче детектив  Mr. Green

Хайде, хубава вечер на всички!   bouquet

П.С. Квази, сега прочетох отчета - плацента на предната стена значи - отпред на коремчето на Пилето! Превия е плацента, която стои отдолу, запушва шийката и т.н.... Така че... - никакви превии... Аве много четете ве хора, може да е донякъде, ама си четете... Айде, приятна разходка!

# 681
Еееей Виртуозе (Квази) честити розови гащи  Hug Hug Hug. Много е хубаво да имаш дъщеричка!!! Бравоооо! Поздрави на Мама Мамутка!!!

Нямам никакво време и се извинявам на всички!

На всички   bouquet

# 682
Друже
къде вкара пилето фъф филми бе, превия или предлежаща е когато е пред изхода на бебето, така че на място си ви е всичко в момента . За изоставането смея да твърдя че в този период си варират показателите. Чудя се кога се появи то при вас  като показател че съм го пропуснала. Нали си биете фласкипарина- значи нещата ще се оправят - спокой, гушкай Норето и нека почива милата.

П.С. Аз ли съм заплес и неразбрала ама защо ми се струва че още преди седмица беше ясно че ще ставаш татко на малка принцеса.., защо всички са толкова очудени, дали не съм го сънувала...

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:47 от _re_ge

# 683
Квази, браво за хубавите новини!  bouquet  bouquet  bouquet

# 684
Квазииии  Hug Hug Hug  стопли ми сърцето - МОМИЧЕНЦЕЕЕЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves txtloves txtloves

Ох че хубаво, запрятам ръкави и сядам да пише сериозна оферта така да знаеш  Hug Hug Hug и да не си се опънал - зетьове дал господ всякакви цветове, калибри и характери....

Еййй ама така ми стана мило  Hug Hug Hug
Нали ти казах, че ще е девойче  Heart Eyes Mr. Green
Сега остана и Кашалотито да го позная и се кандидатирам за врачка  Flutter Crazy

# 685
Квази-и-и, честити розови гащи  Hug Heart Eyes Hug Голя-я-я-мо гуш и за Пилето Hug Heart Eyes Hug
Аз така или иначе нЕма как да те ухажвам, ама можем да ви понаучим на някои женски номерца  като му дойде времето Flutter Crazy Wink

От сега усещам обаче, че Лени плюнчи молива и ви записва доволно с ГОЛЕМИ букви на първа страница в свекървинския си тИфтер Mr. Green Пък гледам и Ванхорнчето като усети розовите гащи и хоп -появи се Flutter
Квази, може ли вече да ти викаме Майсторе...  Joy Joy Joy

Ванхорнче Hug, с каква бързина преминаваш само... smile3535 Надявам се, че не е между две "НапъваЙ!" и "Ха сега, дишай!"  Crazy Има още време, нали сте се разбрали с момъка  Wink

Ей го, докато се изпиша и кандидат-свекървите се наредиха и почнаха да мислят оферти  hahaha Joy Joy Joy

Ленка Hug, Кашалотито е мъжко бе. Антенките ми го говорят  Mr. Green

Прасковче Hug, ами аз... такова... newsm78 Пак не съм внимавала в час и сега питам. Ама не ми пишете неизвинено де  bouquet

# 686
Eeeййййййййй, че хубавоооо........Квази ще си има момиченцеееее, като на онази картинка, която беше поместил по-рано......еееееее, това е най-хубавото........другите неща - ама НИЩО не разбрах, но чувала съм че бебетата си растат различно - някои наддавали бързо в началото, а други по-късно........аз като съм се родила 1.700кг. - нещо да ми има сега????? Я, се разхождайте и се поотпуснете........Предполагам, че известно време няма да има пак такива стряскащи изследвания, нали? Много  Hug Hug Hug Hug Hug за мама

Включване от Пинокио - къде да си заровя паричките? smile3532 Не, бе милички.......аз също се вписах в оня списък, ама гледах че пишите само град и страна, та и аз да не видя нещо......ако трябва още нещо да пиша - казвайте.......щом е за изненади съм първа писта.......ако улеснява процеса предлагам и софийският адрес........както прецените......

Аааааааххххх, радвам се за момиченцето на Квази как ще му отива....

Lennyh и Маргаритка ще е с момиче....ще видите....нямам никаква представа, защо съм толкова убедена, ама......скоро ще разберем....тогава мен също ще ме обявите за врачка - каквото кажа - та обратното.....разбирате, нали smile3532

# 687
  • там където мога да си закача хамака
Квази  newsm10. Да нагушкаш Пилето. И няма да се връзваш на разни машини дето мерят в диапазон +- 4 дни. Когато отидох в 15 и 4 дни на първото измерване ми показа 17 и 1 ден /не си измислям - имам снимка/, а отделните части на тялото бяха на по 16 и 1-2-3 дни. Направо можеш да луднеш. И кой каквито четки иска да ти прави - ти на мен вече си обещал да се състезаваме с количките в Морската градината - пък то другото божа работа - ако се харесат младите ........абе тя рибата в морето...... ама хайде лаф да става.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:57 от papolino

# 688
Квази, може ли вече да ти викаме Майсторе...  Joy Joy Joy

Цъ. Едно момче - майстор; две момчета - фукльо. Wink

Едно момиче - художник; две момичета - заслужил художник.  bouquet

Квази, засега кариерата ти е ясна. След година-две-три ще се явяваш на изпит пак. Hug

# 689
Цъ. Едно момче - майстор; две момчета - фукльо. Wink

Едно момиче - художник; две момичета - заслужил художник.  bouquet

Квази, засега кариерата ти е ясна. След година-две-три ще се явяваш на изпит пак. Hug

А-а-а, аз го знам по друг начин:
момче и момиче- майсторлък Wink
две момчета- бабаитлък  Laughing
две момичета- художник Heart Eyes (а според друга версия, която твърдо не одобрявам  Naughty било сакатлък)

Добре де, засега Калфа ще те пишем. Пък след втория изпит ще те видим художник ли си или Майстор Wink

Общи условия

Активация на акаунт