Отговори
# 660
  • София
Хера, спокойно, мила. Отлично разбираме как стоят нещата. Но обичаме да се шегуваме, не го приемай лично.  Hug

# 661
  • Стара Загора
Абе то и аз нося на майтап ама вече се виждам с надпис на гърба - убиец на джуджета Crazy

# 662
хи-хи... hahaha Опряхме чак до там Хера Heart Eyes да се обяснява. Абе пиле модераторско такова Party Никой за нищо нито спори, нито се мръщи  Naughty Правилата са си правила, чудната идея за появата на Джуджето си е чудна идея Hug Запазваме и двете Mr. Green
Аз знам кое е джуджето, както знам и всички имена на еленчетата Mr. Green Джуджето се казва Christmas Heart Eyes и точка - поне за мен Mr. Green Сега съчинявам писмото и когато го проверя за фатални пропуски (особено в приложението-списък с подаръци) веднага ще го пратя Mr. Green
Прекалено дълго се обсъжда тема, по която всичко е  кристално ясно!

Херка Party ако те баннат от старозагорската банда те приемам във варненската hahaha Щяла да остане без подарък, моля ви се hahaha Шморц...

# 663
Абе то и аз нося на майтап ама вече се виждам с надпис на гърба - убиец на джуджета Crazy

Тц!  Naughty Не съм съгласна.  Hug Ти си вършиш работата и добре че е така.  Peace
Важното е да осъществим идеята, а това очевидно ще стане.  Flutter
Излизам и като се върна, ще раздам инфо на лични (пак да напомня, ако някой има списък, да ми го прати  Praynig).  Grinning

Квази, Зази, Хера, хайде издайте джуджето де.  Party Така не е весело. Пък и все пак някой може да иска да му благодари по-така за прокараната идея.  Mr. Green

# 664
Ехааааааааа, пък Кюбит вече е направила секция "Коледна изненада" на сайта си!

http://www.ivf.no-meat.org/

Hug  Hug  Hug

# 665
 newsm62
 Shocked Зарадвах се като дете Blush После ще нагледам Party Само да не забравя да впиша някой подарък ooooh!

Хайде, ние тръгваме на Страшния преглед ooooh! Пилето Heart Eyes от един час свири на китара и дори не подозира, че е дошъл моментът Mr. Green Ще му оставя само 5 минути да се приготви, за да няма шашакане Crazy
Благодаря на всички за стиснатите палци Hug Heart Eyes Hug

# 666
# 667
И каква стана тя? Изчетох всичко вчера и се размечтах, как ще пиша на джуджето /може би и аз като всички деца трябва да пиша на Дядо Коледа/ как ще му споделя мечтите и желанията си. И докато го направя нещо се объркало  Confused Cry

Кюбит опитах да вляза в сайта, но има парола Sad ще чакам достъп .... беше много хубаво мечтаенето.В постовете ти винаги има по нещичко ценно .... хубаво е да те чете човек.... какво ли си замислила сега

Зази и Милето - девойки вдъхновихте ме да си отворя писанията със стихове. Невероятни сте  Hug

Накратко : Радвам се че ви има
                  в тази шир необозрима!!!!
Лени и Квази Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Ние преместихме половината офис, БТК омаза нещата и оставихме за петък другата половина  Joy типично по български

Утре съм на кръвопиец  Confused да проверят какво се случва с добрите ми стари хормони  Rolling Eyes

На Йоси и Квази специални благодарности за комплиментите към моя рошав четрикрак приятел, той ми е душичка. Може сам да отваря врати, и често плаши хората които не знаят тази подробност , щрак вратата се отваря и докато се усетиш се усеща движение от някъде. Innocent Качих още две снимки Simple Smile

Милли нещо те загубих , но се радвам че чувството ти за хумор е на 6

Хайде до скоро , бъдете здрави и усмихнати newsm51

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 16:24 от Мелани

# 668
Тъпня,  Whistling на 6 човека не мога да пратя, защото май изчерпах лимита.  Crazy
Хера, до кога ще съм "наказана"? След колко време ще ми даде системата да пускам пак лични съобщения?

Гледам двама човека вече са писали. Wink
Но... само градовете?!  newsm78 Аз мислех, че този Кристмас иска пълните адреси?  Thinking
Така и не разбрах точно каква е идеята.  Blush Някой да обясни тук на простолюдието, моля.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 16:47 от Кюбит

# 669
  • Манчестер
Тъпня,  Whistling на 6 човека не мога да пратя, защото май изчерпах лимита.  Crazy
Хера, до кога ще съм "наказана"? След колко време ще ми даде системата да пускам пак лични съобщения?
Отиваш в изпратени, и правиш чистка на съобщенията  Mr. Green Другата причина, която може да е , ако пощите на хората към които изпращаш са пълни Peace

# 670
Здравейте, крушки Party маргаритки, пингвини, кашалоти, зайци-байци, мамути, пилета и де що има още зеленчук и добитъци в тази тема Mr. Green Днес от сутринта на два пъти се пробвам да внеса скромната си лепта под формата на пост, но и двата пъти нетът ми се скапва в последната секунда...
Та затова с доста голямо закъснение да си кажа, че имам 5-6 стиснати палеца - за Лени (браво за резултатите!),  за Квази+Пиле+Мамутче и за всички останали, които биха могли да имат нужда днес и утре (например Мелани Simple Smile другите да си знаят, че стискам). А пък на всички с провесените носове - няма да се даваме, нали?
Christmas, шапка ти свалям за идеята! bouquet Пък че не можело два акаунта - голямо чудо, начин ще се намери. Сега ако не друго, то можем да сме спокойни, че поне на едно място в България, нищо че е виртуално, законите се спазват Laughing

# 671
Мили, не е нито едното, нито другото.  PeaceПросто пратих прекалено много съобщения, за твърде кратко време. Третирана съм като спамер от системата.  Joy

Сезираха ме току-що на лична, че трябвало по един отговорник от града да има Кристмас.  newsm78 Ама аз не знам за всеки в кой град е, така че си пишете и после ще се уточни. А тоя Кристмас ще си избира сигурно пак тайно отговорници.

Подсетиха ме и за 3 пропуснати ника. Заедно с тия 6, на които не съм пратила още (но ще по-късно), стават 9. Така, че ако не сте получили съобщение, не се притеснявайте - работя по въпроса.  Mr. Green

Излизам за 3 часа.

# 672
  • София
Ей тая Мили бе, колко е чевръста! Така, така, то бременността на някои така им действа - изпълва ги с енергия, освен кекса с ягоди....  Joy

Квази, заболяха ме и ръце и крака от стискане. Айде идвай и казвай, че всичко ви е ОК, и да ги пускаме палците....

Мелани, разгледах ти снимките и ми се струва, че там има един мой колега, ама не съм много сигурна  Blush И продължавай с римите......

Милееее, къде си днес, много работиш. И още сигурно не си разбрала кой е джуджето. Пък аз теб бях набедила.... Heart Eyes Ми щото знам че ти си по идеите и изненадите.

# 673
Само да добавя, че НЕ мога да отговарям на лични, поради горе посочените причини. Да не се обиди някой.  Peace

# 674
Кюбит, виж първия постинг на Джуджето. Там има отговорници по градове, които трябва да си дадат адресите и после да раздават подаръците. Останалите няма нужда нищо да дават, знаем си се. Или поне Джуджето ни знае. Wink

Общи условия

Активация на акаунт