Отговори
# 645
Амаааааааааа знаааааааааех си аз къде ще намеря отговора -
Реге, Квазко, Марги благодаря ви!!!! Разбира се и аз мислех, че дръжките ще ги прикрепвам отделно. Важното е основното тяло да направя.после ще го разрежа, ще извадя калъпа и ще залепя хартията. После прикрепване на дръжките и после със златен спрей и съм готова. Проблема ще възникне от факта, че трябва да изработя 12 бройки..........за една до 3 ще съм ентусиаст, ама после..... smile3532

Знаете ли, че Пинокио много ми приляга за никнейм..........току виж съм го сменила.... newsm47

# 646
Аз Йоси си го харесвам Heart Eyes Против смяната съм Crossing Arms То кой ли ме пита Blush

# 647
Мили крушки,

тъй като идвам от света на мечтите, явно няма място за мен в реалния свят.  Cry Поне така решиха модераторите.
Ако вие решите да следвате мечтите си, последвайте предложението на Кюбит.

Завинаги ваше  Close-mas:

# 648
Ленкааа, не се и съмнявах че всичко ще е наред, нали ти казвах  Heart Eyes Hug

Иии Квази, много хубаво бе, нищо че е облачно, и тая зеленинност ми харесва  Crazy
Давай , като се умориш свиркаш и пращаш тука формата- я що калабалък сме - докато всеки направи по една бройка и сме готови  Mr. Green

Кюбит, да ти кажа и аз нямам доверие и съм малко резерве по отношение на това Джудже  Thinking

Джудженце, може ли да си дам служебния адрес?  Mr. Green

И аз като градски отговорник мисля да си дам служебния адрес, само дето не разбрах на лични на джуджето ли, или някак си там на Кюбит? Обичаааам подаръциии  Mr. Green Heart Eyes

П.с- я Джудженцето писало, що така бе друже?  Shocked

# 649
Еееее... Гледай сега Party Какво голямо джудже, а тъжно Crazy Няма страшно бе пиле Naughty Къде ще ходим, че няма да си следваме мечтите Hug А на теб нищо не ти пречи да се мяркаш скорострелно като гост и да изчезваш преди тези груби, хора  Crazy модераторите, да успеят, да ти натиснат копчето hahaha
Аз за другите не знам, но специално за варненки няма как да пропусна тази възможност Mr. Green Значи на сайта на Кюбитчето Party Добрееее... Hug

# 650
Квази  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 651
... Здравейте на всички и това е от мен:

http://tekstove.info/browse.php?id=2117#prevod
  bouquet

# 652
  • Стара Загора
Кристмас идеята наистна е хубава но моля да не се изкарват модовете лоши хора Tired Длъжна съм да го направя. Квази може да потвърди как и неговия втори акаунт изтрещя. Просто това са Правилата.
Съжалявам

# 653
Мили крушки,

тъй като идвам от света на мечтите, явно няма място за мен в реалния свят.  Cry Поне така решиха модераторите.
Ако вие решите да следвате мечтите си, последвайте предложението на Кюбит.

Завинаги ваше  Close-mas:

Ааааааааааааааааааааааааааа  newsm45  newsm45  newsm45

Ами какво ще стане сега с подаръците???  smile3518

# 654
Ей, Пингвин Crazy стига си вдигала врява Mr. Green Всичко е замислено и ще се уреди. Доколкото разбирам с помощта на Кюбит Hug
Херка е права Hug Дано Доброто Коледно Джудже Heart Eyes се смили над онеправданото модче и му донесе подарък Praynig

# 655
  • Стара Загора
И кво сега...без подарък ли ще остана Tired

# 656
Не можах да разбера защо се вдигна таква патардия за доброто джудже. Ами ние тук сме големи хора с ясна представи за живота  и с настроение за веселба. Изводите са очевадни , поне моите са че джуджето иска да изпрати на специални членове на темата своите лични и дядо Коледо-Мразовски картички или подаръчета, като едновременнос  това иска  да остане инкогнито - толкова ли е трудно да се разбере. А вие вкарахте психопати, нинджи, злонамереници ...А беше толкова вълшебно и омагьосващо. Мисля че който се притеснява може да даде адрес на поща до поискване, това е безобидно и практично решение...

Благодаря ви споделените мнения за ражданията. Ще чакам още лични наблюдение, защото ми се струва че изчерпахме георгафските региони.
Тук в бг.мамма срещах такива теми, но като ги четеш се чудиш къде се е изпарила толерантността на хората - спорят, обиждат, налагат мнение. В крайна сметка всяка позоцоя е достойна за уважение и предполагам разумна за даден човек.Моите наблюдения също са доста обширни пък имам и опит, смея да твърдя че естественото раждане трябва да върви ръка за ръка освен с акушерката и с кадърен лекар който да може да реагира при възникнали проблеми. Приветствам и секциото по желание  - всеки има различна гледна точка за това как детето му да види бял свят . Мразя само изсмукани от пръста причини то да се прави...

# 657
Добро утро.  Grinning
Радвам се за добрите резултати на Лени и Квази.  Hug

Сега съм ангажирана, но по-късно, ще направя таен постинг с парола и ще ви ги раздам на лична. Ако някой случайно има списък с никовете (оригинално изписани) и ми го прати на лична, ще ме улесни неимоверно и може да се смята за иззел успешно ролята на Кристмас в този момент. Wink

# 658
  • София
Ааааа, моля ви се, недейте ми разваля настроението. Това за джуджето се отнася. Къде отиваш, моля ти се Crossing Arms То тоз въпрос на Хера май да го задам.... Tired

Квази, и аз от известно време обмислям варианта да си сменя ник-а. Имаш ли нещо против newsm78 Снимката ти е прекрасна, има нещо приказно в нея..... А палците не сме ги развързали, нали знаеш.

Лени, браво, мила, много се радвам.   Hug

Йоси, успех с майсторенето на амфорите. С повечко търпение ще ги направиш 12 бройки. Пък после като ти хареса, ще почнеш и други форми да си правиш.  Grinning

Регенце, благодаря ти, за това: "Приветствам и секциото по желание  - всеки има различна гледна точка за това как детето му да види бял свят". Аз не че имам избор, щото имам медицински показания да раждам секцио. Но ми се струва, че ако не беше така, пак този начин на раждане бих избрала. Просто аз съм такъв тип човек, обичам да знам какво ми предстои.... и някак си планираното секцио ми се струва по-малко рисково от другото. А пък и си мисля, че не съм лигла, дето ще й трудно после да се възстанови.... Ох, то до там да стигнем дет' се казва......  Blush

Кюбит, ти си златна фея  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 659
  • Стара Загора
Не можах да разбера защо се вдигна таква патардия за доброто джудже.
Аз въпреки, че разбрах защо е това джудже тук съм длъжна да замразя акаунта защото потребителката направила втория акаунт нарушава Правилата. Предпочитам да замразя акаунта отколкото да банна потребителката за нарушаване на Правилата. Който не ги е чел...моля да ги прочете.
Знам, че изглеждам аз лошата в случая но такива са Правилата и аз съм тук сложена за да съблюдавам за тяхното изпълнение.
Ами това е..

Общи условия

Активация на акаунт