Отговори
# 630
Добро утро! Simple Smile
Радвам се, че някой ме е отменил в домакинските задължения Wink.
И при мен днес е малка лудница, така че ще надничам, но време за писане поне до късния следобед няма да имам.

Само да стисна палци на Квази, Пиле и Мамутче fingerscrossed и Лени fingerscrossed

Хубав ден!   bouquet

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 10:50 от caritas

# 631
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Квази, призовавам ветровете бързо да разсеят всички облаци по красивото Варненско небе. Радвам се, че имате много хиляди, че вие сте богати хора. Дай задачи на Пилето до следобяд да не стои и да бездейства и да си пълни главицата с къдрави мисли. А ние, че ще стискаме, ще стискаме, това си го умеем.  Peace

Лени, успех днес!

Херка, хич повече не ни осведомЛявай. Аз лично нямам никакво намерение да намеря разрешение на коледното упражнение. Предпочитам в неведение да усетя празничното настроение. Поръчки специални лично нямам, само Дядо Коледа призовавам, на тукашните меци и мечоци, да донесе лигави бебоци.  Heart Eyes

Кхристмас, благодаря ти за чудните сладки. Ние с моето детенце вчера спретнахме една тава подобни за днешния празник на английския език. Ще празнуват Хелоуин и тя ще се маскира на Мини Маус.

За раждането по естествен път съм ТВЪРДО ЗА (освен ако няма медицински показания за секцио). Няма нищо по-хубаво от това. И е голям купон, както вече сте чували мнението ми. Така че да не се повтарям: ако има нещо за раждане, давайте го насам. Дискотеката е неустоима!  Mr. Green

# 632
  • там където мога да си закача хамака
Квази  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Лени fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 633
  • София
Квази и ЛениPraynig Praynig Praynig

Кари, много си красива днес!  Hug

Джудженце, може ли да си дам служебния адрес?  Mr. Green

Обичам ви всички и приятен ден!   bouquet

# 634

Shocked
Чак взех да се оглеждам за скрита камера. hahaha

Много ти благодаря!  Hug

И аз ви обичам всички, казвала ли съм ви го напоследък? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
Етоооо меее крушки веселушки  Hug Hug Hug
Резултатите са ми добри  Peace Peace Peace и подозирам, че палцестискане Peaceто е помогнало много за това  Hug

Маргаритич страхотна песен - стопли ми сърцето  Heart Eyes Hug

# 636
  • На планетата Земя
Браво, Лени! Урааааа! Аре, печелиш!   bouquet Един букет за салатка!

Кари, Прасковката подмолно го дава. Тайничко, неусетно, подвеждащи въпросчета  Twisted Evil

Сега я чакам да ме пита, дали съм с пола днес.  Mr. Green Мата Космата!  Monkey

П.С. Каква песен, какви 5 лева, я дайте малко подсказка!  Whistling

# 637
Браво, Лени, УРАААААААААААААААААААААААА!   bouquet

П.С. Каква песен, какви 5 лева, я дайте малко подсказка!  Whistling

Ох, ма шматкоооооооооо...

Страхотен ден, избрах си очи,
страхотен ден, навън вали.
Страхотен ден, тук има небе,
страхотен ден на цветове.

Слънчевият живот, аз избрах за мен,
не харесвам долната земя.
Аз избрах си сърце за светлите неща,
аз избрах...страхотен ден.

# 638
# 639
  • София
Браво, Лени! Много се радвам!  Heart Eyes

Миле, с пола ли си?  Mr. Green  hahaha  Joy

# 640
  • Манчестер
Добро утроооо  Heart Eyes Гудморнинг еврибари  Mr. Green
Лениии, аз може да не съм ти казала, ама палци съм стискала  Heart Eyes
Квазииии, как ше ти дърпам ушите, да знаеш  Mr. Green Стискам палци за резултата от прегледа...или там каквото предстой  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Аз резултата го знам  Heart Eyes остава и ти да го научиш  Wink Hug Гледай мен и Пингвина, и взимай пример  Heart Eyes Никакви тревоги и притеснения  Heart Eyes шапка на тояга  newsm35
Кюбит, да ти кажа и аз нямам доверие и съм малко резерве по отношение на това Джудже  Thinking За раждането в България съм на същото мнение Peace Просто не се дава избор, и се превърна в печеливш бизнес Twisted Evil Моите снахи и английски роднини, се в къщи са раждали  Heart Eyes Аз разбрах за това през януари, когато снаха ми роди четвъртото си дете , и бях така  #Crazy Сега го приемам и даже подкрепям. Да не говорим, че до обяд всички се изредиха да видят бебето, и го разнасяха Crazy .... и всеки да се снима с него  hahaha
Маргоооо, за киселините казват, че бебето ще се роди с коса  Crazy Дет вика Питър - Само да не родиш некое бейби горила  hahaha

# 641
Добро утро - по обяд!
Усещам слънчевото, поетично настроение и за това ви изпращам и моите пожелания за мечешка дружба.

Квази браво за изследванията - да успокояваш Пилето, че всичко ще е наред и при този доцент дето явно е с променлива психика.......Но днес ще бъде един много усмихнат ден за вас  и всички ние ще сме с вас fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Лени  newsm51 smile3501

Аз като сестра на Пинокио и най-голямата будала в групичката май няма да вдяна въобще кое е това Джудженце, но карай - важното е главоблъскането......и благодаря за Коледните сладки.

Имам и една друга главоблъсканица за която съм сигурна, че вие, и само вие ще ми помогнете. За работата ми трябва да се изработят едни антични амфори, които обаче да са леки и нечупливи, защото ще се ползват на сцената. Тъй като аз имам нужда да се захнавана и да правя нещо, което да ме успокоява и разсейва съм се засилила и мисля, че мога да свърша тази работа.

Та, как се казваше това занимание, което сме правили по трудово обучение - правехме от глина някаква форма и после започвахме да я лепим с мокра хартия и като изсъхнеше махахме глината и оцветявахме произведението си??????????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Все някакво преспапие ми се върти, но съм сигурна че не се наричаше така........
Помооооооооооощ умни мои приятели Hug Hug Hug

# 642
Йоси, папие маше се казва технологията, а ето ти и едн сайт:

http://amber-bg.com/forums/index.php?topic=1491.0

bouquet

# 643
Милето Hug благодаря за пожеланията за слънце, но най-доброто, за което успяхме да си стиснем ръцете с временцето, засега, е това:

Въпреки това усмивките са на лице и аз лично чакам прегледа следобяд спокойно и с увереност, че моето девойче ще може да си позволи една чаша вино, както се е заканила, ако всичко е наред Heart Eyes
Ще се опитам да пиша веднага след прегледа Hug

Йоси Hug този метод най-вероятно няма да ти помогне, защото има пропуск в плана Crazy Амфората е със сложна форма и тесни два края. Как м..ка му после ще извадиш от вътре това, което си ползвала за своеобразен калъп CrazyАко държиш на това решение се налага да разделиш формата на две и след да закачиш някак си частите. По принцим се лепи слой след слой хартия, като всеки се намазва с някакво лепило. В училище го правехме с воден разтвор на брашно, но ти можеш да ползваш лепило С200 Hug

# 644
добро утро и лек ден на всички  Hug

папие маше се казва тази техника на изработка.Докато пишех видях че дружето ме е изпреварил. Над това размишлявах и аз че е добре да се прави на половинки а в последствие да се прикачат дръжките, така да се каже две форми с припокриване , които после да се слепят а дръжките могат да се направят и от тел облечена с хартия.

Общи условия

Активация на акаунт