Отговори
# 615
  • На планетата Земя
Гала, хубавица наша,
мъчи се да ни уплаши,
че е лачена мадама.
Да, ама балъци няма.
Всички знаем ний прекрасно -
не изглежда тя ужасно,
а е много симпатична.
Моля, потвърдете всички!

Айде сега вие, "всички", потвърждавайте  Heart Eyes

Без дълго да се помотаваме,
бързо думите й потвърждаваме.
Приветстваме те заедно да се сражаваме.

Гала, болка ти е голяма,
но не сте във нея двама,
имаш нашто топло рамо,
рамото ни е голямо.
Ние силна сме дружина,
със енергия пружина.

Матрева, добре дошла,
тук във нашата махла,
чехлички не чакай да дадеме,
бързо ще те ометеме,
не при непълнолетните,
а направо във отчетните.

Днешното ми настроение клозетно,
слава Богу беше мимолетно,
Ей така съм: слънце-дъжд,
Сменям плочи неведнъж.

Но .... си имам .... вдъхновение,
то ще бъде моето спасение,
в името на коледния дух,
свалям черния кожух,
имам вече пъстро наметало,
вадя шарено сметало,
на джуджетата помощник пръв,
глашатай, и то какъв! Simple Smile

Виждам усмихнатите ви лица,
Обичам ви, Слънца!

# 616
Зазинка, Миле, нямам думи.  Heart Eyes

# 617
Аз също, но затова пък след тези стихчета имам много и големи усмивки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ Hug Heart Eyes Hug

# 618
  • Стара Загора
Добро утро.
Да знаете, че съм тук и ви чета...но нямам многовреме за писане Tired
Коледното не е Квази...но го познавате със сигурност /това сочи проверката ми Mr. Green/
И да му кажа също, че освен Дуденце и аз съм от Ст-Загора и ако ще носи подаръци да не ме пропуска Mr. Green

# 619
Добро утро милички!  bouquet
Влизам само за един бърз поздрав, че после денят ми се завърта в бесен ритъм и чак довечера ще мога да седна на компютъра. #Crazy

Още веднъж ви благодаря за подкрепата! А пък стихчетата са...  newsm10
ще импровизирам и аз нещо набързо:

Ех уютничко е тук,
и на грижите напук
сбрали сме се ний дружина
борбена, неудържима!

Продължението довечера, че трябва да отивам на работа.
Приятен есенно-зимно-преходен ден! и много усмивки!!! Hug Hug Hug

Бягай работа, че идваааам.... Joy Joy

# 620
Въх Shocked ви казвам newsm78 Това джудже сън не е спало Thinking Цяла нощ стоя да ме чака да си намисля подарък и да е под ръка, ако изпитам неотложна нужда да му го съобщя Crazy
Спокойно бе пич Stop Лягай дремни Hug Ще чакам още ден-два варненки да си намислят подаръци и тогава ще ти пиша Mr. Green

Така де Blush Да се върнем към удоволствието от ритуала по обявяването на Новия ден за открит Mr. Green

Добро утро Hug Heart Eyes Hug

Ленка Hug днес стискаме палчета при теб да мине всичко безболезнено и безпроблемно Praynig Нали днес имаш манипулацийка Thinking

И за нас днешният ден е важен Praynig След 10 минути отивам да взема резултатите от втория БХС Praynig А следобяд от 16:30 сме на ФМ при доц. Балев Praynig
Няма да крия, че ходенето при този човечец е свързано с изключително болезнени асоциации Tired Дано този път се държи малко по-възпитано Praynig Praynig Praynig

На вас желая хубав ден Hug Тъй като си нямаме слънце ooooh! явно ще се наложи да си "докарваме" настроението и тонуса с усмивки и ведро настроение Hug Heart Eyes Hug
Сипвайте си по едно кафе и смело си "забийте" песничката: Позната ви е Mr. Green в прекрасните главици Heart Eyes

Лек ден Hug Heart Eyes Hug

Аххх... Изпревариха ме Mr. Green Хера, Гала Hug Heart Eyes Hug Хубави усмивки за началото на един ден Heart Eyes

# 621
Това кафееее и тази невероятна песен...

Хайде от мен да са традиционно коледни сладки:

# 622
Коледното не е Квази...но го познавате със сигурност /това сочи проверката ми Mr. Green/

Не мога да заспя от любопитство.  Flutter Кое време стана, а аз не мога да отлепя пръста от Ф5, а той наглия даже сладки пуска.  Joy

# 623
Добро утро - аз се наспах като за световно !!!!!! newsm10 и сега с това прекрасно кафенце сым кукуряк и идвам да ви пожелая прекрасен ден  Hug Hug Hug!!!!!!!!

регенце - понеже нали и аз сым на тема раждане, та да се включа  Laughing
Аз имам наблюдения само от Холадия и това което кюбит е написала се покрива сыс ситуацията тук - поне това са моите лични наблюдения. Цезарово по желание не сыществува, около 30% от жените предпочитат да родят в кыщи. Имаше статия наскоро, че все пак гинеколозите са на мнение, че при пырво раждане е добре да става в болнична обстановка, и че се оказва, че не всички акушерките винаги дават пылна информация за всички + и - на за раждането в кыщи ( май се беше оказало, че 50% от раждащите в кыщи, така или иначе трябва да ги транспортират до болницата в един етап от раждането, поради рискове появили се в хода на раждане). Дори като родиш ведныж с цезарово, често е вызможно да си родиш след това вагинално (пак зависи от причините за пырвото цезарово). Епидурална упойка тук се дава доста рядко (трябва предварително да си казал, че искаш такава, трябва да има анестезиолог, по това време в болницата-при някой е на повикване нощно време например и в повечето случай се дава само ако има медицинска причина, налага се някакви по-собенни манипулаций и родилката наистина не може да издыржи бзе болко успокояващо). От 5 раждали приятелки, нито една не е раждала с епирурал. Има доста методи за алтернативо обезболяване, но аз не ги знам. За сыжаление, при мен няма място за избор и дискусия , та отсега се подготвям психически за веселбата в болницата  Confused Кой ме накара вчера да чета за цезаровото и вызможното проблемно дишане при новородените  ooooh!

Много  Hug днес ,
Квази - успех !  Hug

# 624
Така, така, такаааа... Mr. Green Първата тревога за деня е отметната Crossing Arms Реултатите от втория БХС повтарят почти дословно резултатите от първия - 1:Много хиляди Praynig Маркерите за генетични заболявания са близо до долната граница от референтните стойности Praynig Поне тази тревога ни отпада от препатилите главици Blush
Все пак за прегледа при доц. Балев ви искам всички със стиснати палчета и на линия Praynig На малкото Пиле Heart Eyes ще му изскочи душата през перушината до следобяд ooooh! Преди да изляза го завих добре, та дано спи по-дълго и да няма много време да се притеснява Heart Eyes

Еххх... ама нахалничка си е наша Херка Mr. Green "И аз съм от Стара Загора bowuu " един вид "Да ни мъ забра'йте, ей, че ви натиснах копчето Crazy "
Хи-хи... гле'й сега как нашето Вълшебно Коледно Джудже Heart Eyes си отпра едни тревоги с модератора hahaha Втори акаунт открива, а newsm66 На мен без малко за това да ми откинат ушите Blush Както и да е - с подкупи всичко се замазва, така че явно и за Хера ще има подарък  Mr. Green

Хайде бе, къде сте? Ще изстине кафето ooooh! Ха HugИлчето Heart Eyes Добро утрооо... Hug Hug

# 625
Ми добро да е де  Hug
Малиии, не спите беееееееееее  Mr. Green
Сръбвам кафенце и грабвам коледна сладка.... мали какво настроение- кеф  Sunglasses Blush
И какво сега, подаръци ще има ли за всеки от сърцееееее.....? Flutter Кюбит, и аз като тебе, тая сутрин чак прочетох поста на Хера и сега ме глождиииии  Crazy
Леле, Хера, страшна си, нищо не мож ти убегна  Heart Eyes Hug

Квази, Лени, стискам палчетата пилета любими, всичко ще е наред. И Квазиии, ис-ка-ме видео, ис-ка-ме видео....!  Heart Eyes

Ей, стихоплетничките, много ми харесвате  Hug Heart Eyes Я нещо и за Кристмас да наредите да му стоплим душицата на джудженцето, па белким се покаже  Joy

Хубав ден на всички тревички, пилета, крушки, зеленчуци и дребосъци   bouquet

# 626
 Hug Hug Hug Hug Hug
Само за добро утро по късно ще намина по същество Heart Eyes

# 627
Добър ден от Плевен!!! Кафе си имате и закусчица ...значи нещо за късмет от мен ...освен положителните ми  мисли към вас ...

По едно скъпоценно камъче за всяка и всеки ...изпълнява желания...възползвайте се...

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 09:39 от Danito

# 628
Страхотен ден, избрах си очи,
страхотен ден, навън вали.
Страхотен ден, тук има небе,
страхотен ден на цветове.

Слънчевият живот, аз избрах за мен,
не харесвам долната земя.
Аз избрах си сърце за светлите неща,
аз избрах...страхотен ден.

Това беше специално за Галка!

Добрютрооооооооо!

Ей, ако знаете само в София какво слънце е блесналооооо! И понеже тази нощ валя, в момента е толкова свежо и чисто, та чак приказно! Не мога да повярвам, имам чувството, че София никога не е била толкова хубава!

Мммммммм, гледам рано сабахлем както си е по традиция тук са се раздавали кафе и сладки, и то коледни!   madnoel  От кафенцето ей сега ще сръбна, но вместо сладките изядох един варен геврек, че от няколко дни не мога да се отърва от киселини. Далеч съм от мисълта, че в следващите 6 месеца ще се отърва от тях, затова сега търся какво ми помага да ги боря. Определено млякото ми се отразява добре, тъй че вече кафето ще го пия с много мляко.

Квази, въобще не съм се съмнявала за добрите резултати от БХС-то, а лично аз, без да съм минала БХС отсега съм се наточила и мисля за ФМ като за едно от най-хубавите преживявания, които ще имам по време на Кашалотстването!  newsm10 smile3521

Гледам и за раждането говорите - аз съм твърдо "за" нормалното!  newsm10 С дъщеря ми мислеха, че ще се наложи секцио, защото си беше гюлле за моите размери - 3650 гр и 52 см и даже ме приеха предния ден в болницата и ме подготвиха. На следващата сутрин лекарят ми ме прегледа, усмихна се, потупа ме по гърба и каза: "МИсля да опитаме нормално - имам чувството, че ще успеем!" Така и стана, макар и с 5 шева  Mr. Green. Но сега, живот и здраве, отново смятам да раждам нормално и не искам да чувам никакви приказки от сорта на това, че щом съм забременяла с АРТ, това, видите ли, се водело рискова бременност!  #Crazy И защо да е така? Лошият ми спомен от първото раждане беше системата и колана за сърдечните тонове, които ме бяха приковали на леглото и акушерката, която не даваше да заема друга поза, освен легнала по гръб  #Cussing out. Еееееееех, тогава бях дете невръстно на 25... Сега обаче смятам да им стопя лагерите в Щерев!  Mr. Green Може да им позволя от време на време да слушат сърдечните тонове, но смятам да се разхождам и да си правя каквото си искам!  Joy

Хм, Херка е разконспирирала ДжуджевскиMr. Green Поне знаем със сигурност едно - не е в мъжки род! Всъщност как ще е в мъжки род, като е в среден?  hahaha Абе Херка, то хубаво, че ти си в Стара Загора, ама определеният от Дядо Коледа отговорник, а именно Дуденцето, се оказа, че не е от там. А ся да го видя кво правим?!  hahaha

Опс, не ви се похвалих, че снощи с Мили Ванили заедно в скайпа успяхме да осъществим закупуването на билети за мача Манчестър Юнайтед - Евертън. Вече имаме всичко необходимо и аз със страшна сила и нетърпение очаквам да изминат тези 3 седмици...!  Crazy

# 629
  • София
Включвам се и аз в слънчевото настроение тук тази сутрин.  Само ви се чудя, вие още ли не сте разбрали наистина коя е тая Джуджанка  Grinning Ама няма да я издавам  newsm47

Марги, и на мен много добре ми действа това слънце. Снощи се бях оклюмала, мислейки за предстоящите дни в работата. Приключваме един голям проект и какво ме чака..... не ми се мисли. Но все някак ще се справим  Peace

Дани , какви са тези скъпоценни камъни, какво е това чудо.... Щом даваш обаче, си вземам Blush благодаря, и дано е на късмет

Дуди, като отговорник по вашия край, виж там да не забравиш с списъка Херка, че после лошо ни се пише на всички  Mr. Green

Квази, стиснали сме всички палци, и то най-вече Пилето да се успокои и Балев да е кротък. Щото за резултатите съм сигурна, че всичко ще е шест   smile3521

Миле, поздравления, поетесо!  smile3525 Гала, браво и на теб!

Лени,  махането на конците не е страшно. И твоите резултатите се перфектни, дай Боже  Praynig

Уф, оставям ви, че работата ме подгони.  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт