Отговори
# 600
Здравейте казвам се Мария ще ме приемете ли във вашата хубава тема

# 601

Хахахахаааа, Мария, това ми заприлича на една публикация от една наша активистка в предното издание на темата ни:

Здравейте, казвам се Джорджина, много ми харесва вашата мазна темичка. Дали ще мога да се присъединя, за да се лигавя заедно с вас?"  Joy

Майтап, бе, Уили, добре дошла!   bouquet

# 602
  bouquet Е заради тоя майтап съм луда по вас.

# 603
Е, ама какво сте се оклюмали днес, ей симпатягииии (то пък кой ви го казва, дето преди близо 2 седмици се изплаках сигурно за една година напред, та сега направо съм като изсушена сланинка  Mr. Green).

Ето изпращам ви цялата си надежда (тя не е много  Embarassed), но пък вярвам, че ще ви стопли  Hug Hug Hug Всички имаме и ще имаме трудни моменти, но едно осъзнах - трябва да си изживея мъката, трябва си понякога човек да е тъжен, съвсем нормално е това, но ... само от мен зависи какво ще следва след това. Та аз пак с мойта Йога - точно предишната сряда на тренировката или може би сеанса да го кажа, трябваше всеки да си изтегли по една карта, на която имаше написана думичка. И през цялата сесия трябваше да се опиташ да осъзнаеш, приемеш и заредиш цялата същност на тази думичка. Направо онемях като видях на мен какво се падна - FAITH( ВЯРА)-тя имаше само карти на английски. Е тогава си казах, няма начин ще трябва отново да върна вярата и надеждата в себе си и да продължа напред, каквото и да означава това. Така че мили скъпи съфорумчета моля ви имайте вяра и не се предавайте, ако трябва първо си изживейта мъката, ние сме тук да си помогнем.

Така, толкова с философията, я малко майтап. Милли аз на теб ще ти дърпам ушите  Wink, ама на ЛС...ей ама си ... винаги да помогнеш на всички.  Hug Гледам и някъкво джудже се изперчило, че ни познавало всички ... а няма такова нещо, май не сме се срещали, ама много ще ми е приятно да се запознаем и подарък не отказвам. Незнам дали това е Квази, но дори и да е той, не играе играта самичък  newsm78, интересно с кои други е комбина, или с кои други това джудже се е сговорило  newsm78. Все тая, аз изненади обичам, ама ако са хубавииии, но то тук само прекрасни неща ни очакват.  Hug Hug Hug

А за диети и килограми аз изобщо ни ща  Naughty, ни то мога да ви конкурирам, като сте в 9 месец бременни (поне на килограми може и малко да ме доближите), тогава ми се обадете за конкуренция - ей манекенките, я да не съм видял повече ни цифри, ни смут тук... Каквито такива!

Гала03, горе главата, с теб сме и ще се справиш, знаем че ти е мъчно и тежко, но живота продължава с още по-прекрасни изненади, повярвай.

Е, ама немога да се отпусна да пиша без да ме .... я никой да не пише докато пиша аз, какви са тези 5 нови отговора, какви са тез 5 лева  Thinking. Лека ви нощ сега и да сънувате какво искате за подарък от джуджето!  Hug Hug Hug

# 604
  • Манчестер
Влизам да си гушна Галка spoko Галенце, Ох  Tired така ако мога от тук да го направя  spoko
Регенце,  Hug Аз съм от тези дето нямат деца Blush Но съм сигурна , че болката и желанието за това е една  Hug Дано ме разбра  Heart Eyes

Джуджето съм Аз  Mr. Green ама друг път  hahaha
Истинските джуджета знаят всичко, и не дрънчат адреси  Naughty

Мария, добре дошла  Heart Eyes

# 605
Моля за извинение още 1 път!

Новините от Дядо Коледа са добри, но да видите само помощниците на какво са способни:

Ей това се казва добре свършена работа!

# 606
  • София
Ей, най-накрая я видяхме снимката на Вики. Супер са джуджетата newsm10

gala03, не сме те забравили, мила. Толкова мъчно ми стана, като разбрах какво ви се е случило.... Прегръщам те и ти пращам от моята положителна енергия. Дано болката намалее, дано имаш сили да продължиш с вяра и оптимизъм.  Hug И знай, че тук винаги ще намериш не едно рамо на което да поплачеш, но ние се надяваме в бъдеще да се смеем заедно  Heart Eyes

Мария, добре дошла. Включвай се активно и се забавлявай. Но все пак кажи за какво се бориш smile3503

Реге, както винаги си много мъдра  newsm03

Лени, стискаме палци за отлични резултати утре.  Hug

Илче, не се преуморявай. Дано тази нощ бебчо те остави да се наспиш  Heart Eyes

Камъче, и без това напоследък всяка вечер сънувам, понякога и повече от един сън, та ще се опитам тази нощ в съня ми да се яви желания подарък. Щото силно се съмнявам, че една голяма част от нас ще си пожелаят един и същ подарък, на Дядо Коледа ще му писне от това и накрая ще прати по джуджето каквото му падне...... Та затова да си подготвя аз един резервен вариант за подарък, та да ми е мирна главата. Само дето не мога да измисля още едно нещо, дето да го искам също толкова силно  Thinking...... Е, надявам се да ми се яви на сън.....

# 607

Хахахахаааа, Мария, това ми заприлича на една публикация от една наша активистка в предното издание на темата ни:

Здравейте, казвам се Джорджина, много ми харесва вашата мазна темичка. Дали ще мога да се присъединя, за да се лигавя заедно с вас?"  Joy

Майтап, бе, Уили, добре дошла!   bouquet

Марги, нали точно затова "лигавене" ви говорих преди малко - то не бяха бухтички, то не беше сатен, то не беше кекс.  JoyТакава положителна терапия ми бяхте през последните дни- благодаря ви от сърце! newsm51 Вярно се бях отчаяла тотално, ама вече почвам да влизам в релси! Rolling Eyes

Миле, драсни някоя римичка моля те!!!  Hug Hug
Мария, хич не му мисли ами направо се настанявай-компанията е страОтна ша знайш.
Аз отивам да приспивам дребната-спазваме уж някакъв режим, че иначе не ни се става за градината сутрин, обаче утре пак съм на линия! Целувки на всички от една леееко остаряваща, ама все още "Лачена" мадама -демек аз!  Joy Joy

# 608
  • София
Гала, хубавица наша,
мъчи се да ни уплаши,
че е лачена мадама.
Да, ама балъци няма.
Всички знаем ний прекрасно -
не изглежда тя ужасно,
а е много симпатична.
Моля, потвърдете всички!

Не съм Милето, но надявам се приемаш и  римувани произведения от други автори.

Айде сега вие, "всички", потвърждавайте  Heart Eyes

# 609
Я да видим - бреййй пак сте изписали 2-3 странички като за отскок. Миленцето я няма  Sad, как си милинко  Hug мина ли ти лошото настроение от сутринта?
Не че аз бях в по-прекрасно от твоето де, но пък тези Коледни мотиви в темата ми го пооправиха доста  Flutter
Хич не ме вълнува кой е джуджето, стига да не ме подмине в Коледната нощ  Mr. Green Heart Eyes Hug
Мария - добре дошла   bouquet
Галчета spoko spoko spoko кураж милички и горе главите идват прекрасни дни и нощи, опитайте се да мислите позитивно и да си давате кураж. Дори и в мислите си не се давайте на негативното. И бъдете по-често с нас.
Рослемче  Hug Hug Hug и ти също Hug Heart Eyes
Камъче звучиш ми някак по-спокойна тези дни  Heart Eyes, дано не бъркам.
Регенце - страхотен пост, както винаги Peace, радвам се че вече влизаш честичко  Hug

# 610
Ами да кажа що да не кажа за какво се боря. За бебе ама само борбата ми остана,и тъкмо реших че се отказвам и потънах в една дупка ,и взех че ви открих и си признавам без бой от 2 месеца ви чета и ден след ден надеждата отново се промъкна в мен. За което много ви БЛАГОДАРЯ

# 611
  • София
matreva, няма отказване, мила. Вдигай глава и смело чертай планове. Стискам ти палци и вярвам, че и твоето чудо ще се случи  newsm17

Пипи, как си мила? С теб съм, вярвам и се моля Hug

# 612
gala Hug мога само да те прегърна spoko Не се отказвайте и не се отчайвайте Naughty По-честичко ни навестявай и граби Mr. Green от енергията, колкото сила имаш Hug

Г-жо matreva Party от "векове" се чудя, кога ще ни се веснеш росна-прясна да те нащипем за здраве и късмет Hug

Мария Hug Настанявай се удобничко Hug Имаш прекрасно име Heart Eyes И аз се сещам за един майтап с него Blush "Петелът е женски, г'син полицай(ли беше Thinking), ако се сещате от къде ми хрумна Mr. Green

Още едно пиле май съм пропуснал да приветствам с Добре дошло, но кое беше newsm78 сякаш скоро се мярна, но  Blush пропуснах бе, човещинка Blush Да си признава веднага Hug

Регенце Hug аз Фотошоп пиле не бях отварял до преди 2-3 седмици Naughty Честна Quasi-модска Stop А да готвя се научих преди 15-на години, когато отказах месото и си нямах мома да ме наглежда, та се принудих, 'щото иначе щях да изпукам от глад по добитъка Blush

Рослемче, едни големи и много прегръдки за теб, че си ми много свидна Heart Eyes и ми липсваш Blush

Вики hahaha браво девойче Hug Успя, а и картинката си заслужаваше труда Hug

ЩурАче Hug ти си знаеш, че увиснали антенки не търпим Naughty Те са ни като знаме и ги искаме смело развяти Heart Eyes

Камъче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наближава ли утрото, пиле Party С теб сме Hug

Дебелата Зази hahaha Това стихче от коя кристална топка го измъкна Party Hug

И аз като ПингвинЪТ Heart Eyes съм леко възмутен Crossing Arms На мен не ми пращате ЛС, но май и не ми вярвате много ooooh! Единственото, което имам с Коледната идея е, че знам имената на всички джуджета bowuu - Ракийка, Кисело зелце, Веселба, Обич, Надежда, Махмурлук, Мърморко, Вяра, Счупи О'Пакли, Топлина и все от този род... нооо... това джудже Коледа Heart Eyes за първи път го чувам и ми се чини, че е някой от по-главните Mr. Green , така че изобщо не ме интересува, вие какво мислите Naughty Аз ще си пожелая нещо Praynig
А Кръщелницата ми Crazy ако си мисли, че джуджетата си нямат друга работа, а по цяла година работят за компанията отпечатваща телефонни указатели или другата пробутваща ни софтуер за GPS-и, жестоко се лъже Crazy
Имат си те едни други задължения и ние всички на Коледа усещаме резултата от труда им Heart Eyes

# 613
Квази Крисмасов Джуджевски айде изкачай иззад храста.

Quasimodo., Christmas, milasara, Mileto (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Еее, спрете се де... Когато съм заета сте егати му си и дейните писарушки.

Ще се опитам да ви настигна   bouquet

# 614
Гала, прегръщам те. Дано се възстановиш бързо душевно.  Hug

Ядосана Маргаритка, успокой се.  Grinning Идеята за джуджето е хубава и пълна с надежда, какво по-добре от това момичетата и момчето тук да те свързват с това.  Hug

Реге, честно казано не ми се пише подробно, извини ме.  Confused А и освен това нямам наблюдения с световен мащаб, а само за определни страни. Накратко ще ти кажа само това, което и ти самата знаеш. Колкото по-далеч от България, толкова по-голям избор имат жените да родят естествено - в болници, родилни къщи или у дома; с лекар, акушерка, дула или в комбинация или дори сами; напълно естествено обезболени алтернативно без индукции, без измислени причини за секцио и т.н. и т.н.
Ако се интересуваш, има няколко теми из форума (някои "скрити" в неправилни форуми нарочно) по темата, мога да ти дам линкове. Там дискутираме, пишем, бришем и подобни.
Моето лично виждане за раждането (не че си питала за него  Mr. Green) е естествено вагинално в болница, която толерира това и би те оставила да правиш каквото и както искаш без да те връзват, притискат, пробутват питоцин, епидурална и други хубавини. Има прекрасни алтернативни начини да се обезболи една жена по време на контракциите.
...

матрева, добре дошла. Simple Smile Ако вече не си разбрала, аз съм от нередовно пишещите икато се появя все давам наставления.  Joy
Мария, не помня поздравих ли те, за това сега го правя. Wink

За това джудже... Аз лично бих се чувствала по-спокойна, ако каже кой е. Не бих си изпратила адреса на някой току-що регистриран.  Rolling Eyes Но и си признавам без бой, че съм параноя малко...  Blush

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 08:16 от Кюбит

Общи условия

Активация на акаунт