Отговори
# 585
  • София
Квази, кво щ'си лепва Милето от Колегата, та ни ръзбрах  newsm78 Ако е някоя болест, сакън, нидей  Naughty

Миле, Мадам Бътерфлай ми подейства вълшебно. Още веднъж гушки за тебе  Hug

Цвети, къде пак зачезна? Липсваш ни. Регенце, и ти.  Heart Eyes

# 586
'що мен питаш, бе Зази Shocked Да не би случайно аз да произнесох сакралната фраза "Колега Party Ела ми, ела ми smile3508Crossing Arms

# 587
Прочетох на майка ми думите на Джуджето и тя каза - "Ааааа, това е варненското момче....както винаги пълен с изненади!" newsm51
Тя също ми изсуши розичката от срещата и сега я е сложила в една вазичка, че да съм можела като говорим на Скайпа да съм си я гледала......
Квази много   smile3525 от мен и новата членка в групата - майка ми.

Виждам увесени носове и влачещи се задници Crossing Arms
Противно на някои мнения, нещата в живота не се получават с тропване с крак и изричане на безумни заклинания от рода на "Писна ми", "Не мога повече" или "Сега ще видите вие, като умра от мъка"  Crazy
НЕЩАТА се получават по много други начини и един от тях ни беше посочен от Вълшебното Коледно Джудже Heart Eyes Вярата е най-силният удар под кръста на отчаянието Hug

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 588
Казвам самата истина - НЕ съм аз джуджето Naughty Ей сега ще си махна защитното наметало за да видите, че и двамата ще сме на линия, а не е възможно да съм в два профила едновременно Naughty ... или може newsm78 Това Хера  трябва да го каже Praynig

Е?!? Нещо да кажете???

# 589
  • Манчестер

Аз съм едно от Джуджетата на Дядо Коледа и ви познавам всичките много добре.
Знам, знам ....затова, ако си истинско джудже и адреса ми трябва да знаеш  Crossing Arms
или Дядо Коледа е забравил къде ми носеше подаръците, когато бях малка глезена пикла  Mr. Green

# 590
На тъжните момичета пращам малко усмивки и положителна енергия от моите. И над най-тъмната бездна изгрява слънце. Само трябва да се преместите така, че да ви огрее. Вярвайте!  Heart Eyes

Това Джудже...   Flutter Да направя един таен постинг на сайта ми, в който да си сложим адресите?! Или да му ги пращаме на него? Както е по-лесно.

# 591
Здравейте ненагледни
ами като листвам отгоре отгоре що да видя, Даненцето ви е казало че се видяхме с нея. Бяхме в Плевен за една визита и така. Беше ми много умряло след гореспоменатата визита , но тя просто ме съживи, поля ме с толкова оптимизъм , огря ме с толкова усмивки, направи пътя ни обратно невероятно кратък. Накара ме да мисля че и даже да се наложи да се откажем от идеята за детенце , имам толкова много неща в живота си които да "тача, любя и милея" и този урок ще се старая да не забравям.

С всички вас ще се гушкам някой ден обещавам, само малко да се поразсеят облаците, но няма да ви позволя да гушкате моите мъже, само Данито успя да мине по "тънката лайсна".

Хареса ми поста на джуджето на дядо Коледа, мисля че не е Квази защото ако беше той нямаше да избере себе си от Варна а примерно Николчето или Поли.

Прегръщам всички на които им е кривичко, ................. но и тези на които им е правичко също.

бъдете усмихнати , почвам  да ви чета сега

# 592
  • Варна
С най голямо удоволствие ще си поръчам подарък и то огроменннн. Heart Eyes
Ех че хубаво да върнем назад в детските си години  и да си помечтаем. Пък знаем ли по Коледа стават чудеса. newsm17

# 593
Ох че хубавкооо Коледа, Джуджета, Подаръциии  Hug Hug Hug
Стана ми едно такова детскооо, топло на душицата ......
Аз ще поостана по-назад на опашката, че моя най-голям подарък си е вече при мен някое добро джудже ми го донесе по-рано  Mr. Green Heart Eyes
Но с удоволствие ще се веселя с вас  Hug
Тези дни ми е много форсирано и леко уморително, утре ще ми махат конците най-накрая и ще си взема резултатите - следобяда е поделен между майстори, брокери и подреждане на лудницата  Heart Eyes Mr. Green, която трябва да стане дом наскоро.
Много ми липсвате и  се опитвам да ви чета, като почтиии успявам.
 Hug Hug Hug всички и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes най-вече тези които са оклюмали главици- ще дойде и вашето време момичета - ВЯРВАЙТЕ!!!!

# 594
Много тыжничко сте го подкарали днес, дано утре да е с повече настроение. И на мен днес ми беше много труден ден. Малкото в корема цяла нощ риташе, аз пык подритвах хыркащата ми половинка (леко настинал) и выобще много "агресивна нощ"  Confused И после айде на работа и там как не заспах не знам. Сега ще го натыпча малкия с мусака, и после в хоризонтално положение. лека нощ  Peace

# 595
galka, няма място за отчаяние! Радвай се на това което имаш -
прекрасната дъщеричка и любящия ти съпруг!
Някои от нас имат само второто, но въпреки това продължаваме да се надяваме!

Новините от Дядо Коледа са добри, но да видите само помощниците на какво са способни:

Ей това се казва добре свършена работа!

# 596
Отново съм тук
прегледах темата, много събития много чудо, почувствах се както се чувстват бабите като гледат мексиканските сериали - много герои , невероятни случки, бурно повествование.

Малко да коментирам разни нещица дето им е минал срока но все пак.

Мило Бъни - аз също не бих препоръчала Мазнейкова. В интерес.на истината две близки познати не бяха доволни и от В.Димитрова след лични контакти ,едната мина дори амниоцентеза при нея и  даже. За Марков сякаш не съм чувала отрицателни отзиви но знае ли човек. Бих включила в списъка и Томова но това е лично мнение. Когато ти кажат че няма часове просто не се отказваш, отиваш сядаш пред кабинета и чакаш като обясняваш че се налага. Никой няма да те върне , бъди сигурна но ще падне здраво чакане. Що се касае до витамините, подкрепям 100% мнението на Кюбит. Следя състоянието ти в постовете които ни пишеше и мога да кажа че не бих могла да те нарека " свежа като репичка".Когато организма не може да се справи сам със ситуацията трябва да му се помага. Не бих ти препоръчала обаче Матерна като добавка. Четох на няколко места, както и ми го казаха и гинеколожката ми и в болницата като раждах Зайо че от Матерната много се надували бебетата и главите им ставали прекалено големи. Поради тази причина ми бяха препоръчали именно Пренатал. Те са друг вид добавки с по естествен характер. Проблемът им е че трябва много добре да се запиват с вода иначе сякаш се раздуват ,засядат и предизвикват гадене. Ето чета че и Кюбит казва същото.

Квази като ти гледам кулинарните подвизи почвам да си мисля че бях в грешка като те обвиних в фотошоп с онзи хляб с маслини, май можеш да спретнеш нещо подобно ...

Кюбит ще ми е много интересно да споделиш наблюденията си в световен мащаб относно естественото раждане и такова с наложена или по желание интервенция.

Миле страхотна рецепта за виенски бебета.Аз бих добавила че би било чудесно тези виенски бебета да се правят на Коледна във Виена , мммммммммм...

За рекламата по телевизията , не съм чувала за "дивата патица но поне за Ибсен знае всеки, за Кнут Хамсунг и аз не бях чувала, но мъжо изчете в интернет и ни направи едно кратко представяне. За мен това е пример че рекламата може да бъде полезна в редки случаи, кога иначе щях да чуя за Кнут.

И не започвайте пак темата за диетите, нали ви видях снимките на срещите- всички сте толкова фини че не виждам къде ги слагате тези килограми.Йоси е нежна като капка,пък Зазито си е винаги една прекрасна фиданка.Всички изглеждате перфектно. Кажете на кантара да си гледа работата.

Галка отдавна не беше писала, прегръщам те , много тъжен пост ( и предният ти беше такъв) разтърсващ и с толкова до болка познати чувства за всички нас.Прегръщам те миличка, трудно е да си положителен и вярващ когато отвътре нещо просто те скапва. Това което имаме понякога просто не е достатъчно макар и да го обичаме до болка. Въпросът докога- никога няма отговор, мислим че няма да издържим обаче се оказва че можем . Просто ти пожелавам скоро чудото да се случи,  кураж  миличка , потърпи още малко, просто днес ще мине ще дойде утре. За съжаление много от момичетата от темата които все още не са споходени от чудото да имат деца не могат да разберат че може да имаш такова/такива и пак ужасно да те боли в очакване на второ/трето и така нататък. Повярвайте ми девойки-  така е, и това могат да го потвърдят всички в темата които имат едно и се борят за второ както и тези които имат две и много желаят трето.Странен парадокс е но е 100% истина.Затова не омаловажавайте мъката на някоя от нас с подобни на- какво да кажем ние ..

Марги има още един човек от списъка на рядко включващ с нашата тема Рослемчето.

Сега ще се наслаждавам на линка на Милето.

Прегръдки на всички и лека вечер.

# 597
Еееех момичета, Квазко, ако знаете колко ми помогнахте последните две седмици и то просто само докато ви четях ,а бях толкова съсипана че не вярвах че ще изплувам. Ако сте ме забравили -че то аз много не се задържах в темичката- имах си една линийка под тази на Ивка, обаче в осмата-девета седмица линийката...трябваше да бъде изтрита Cry какво и как се обърка така и не разбрахме. newsm45 Те и докторите не могат да ми обяснят. Сега вече малко се поуспокоих, тръгнах и на работа, но все още ми е гадно. Изненадващо дойде новината за бебчето ни след други перипетии миналата година, но много му се зарадвахме...Ама за кратко! smile3518

Сега чета за доц.Конова и смятам да направим там една консултация макар че след един мисед аборт не е задължително!
Продължавайте с ведрото настроение. Не като днес ей! Миле, galka и всички които имате нужда hug
Ще се опитам да съм по-честа с писането. С четенето съм редовна!
Марги, махни ми неизвинените отсъствия-ей ме на тук съм! Laughing
Туй 'жуже да не ме подмине за Коледа ей! Искам си момченцетоооооооо. Е, и мома да е пак няма да я върнем де Mr. Green

# 598
Сега, да внимаваме!

Ако обичате да спрете да ме побърквате на ЛС и скайпа с въпроси от сорта: "Ти ли си джуджето?". Всъщност сигурно не само аз получавам атаки от този сорт, ама лекинко почнах да се изнервям, може би най-после дадох воля на бушуващите хормони, така да се каже!  #2gunfire

Какъв отговор искате да получите, без значение дали е от мен, или от който и да е друг, на който задавате този въпрос - да или не?

Какъвто и да е - получавате го от мен. А дали това ще ви направи по-щастливи от факта, че бихте получили подарък от Дядо Коледа, оставям на вас.

Това Джудже...   Flutter Да направя един таен постинг на сайта ми, в който да си сложим адресите?! Или да му ги пращаме на него? Както е по-лесно.

П.С. Както кажете - понеже и аз съм сред "избраните" ще се съобразя с предпочитанието на мнозинството!  Grinning

# 599
И-ха-а-а-ха-а-а, коледното настроение вече наднича и в нашата темичка Close-mas: Heart Eyes
Аз пък вярвам в джудженцето и изобщо знам, че си е истинско джудженце yes. Нищо, че се е пообъркало в местоживеенето ми с около 30км. на югоизток  Laughing Ама то си е направо трудна работа да запомниш то-о-олкова адреси. На мен обаче никак не ми пречи да съм помощник на помощника на Добрия старец и да прелетя от най-розово-уханния град (откъдето съм) до Стара Загора с пълна торбичка с усмивки.

Миленце, Галка, скъпи слънчица Hug Вижте колко хубаво го е казал Квази  Hug Heart Eyes Hug " Вярата е най-силният удар под кръста на отчаянието!" (записах си го на първа страница в дебелия тефтер с мъдрости) Потъването е забранено!!! Знам колко ужасно смачква усмивките ни разочарованието всеки месец, но АЗ ВЯРВАМ, че ще гушкате своите чудеса babydust7!

Зазинка, душицо мила, ти плашиш ли ме Laughing? Винаги и по всяко време приемам гости на смокиново сладко. И палачинки ще забъркам  food002  Пък Щур ще почерпи и със смокинова ракийка cheers

Регенце  Hug
Рослемче,  Hug
Маргаритко, не се нерви, крушцице Hug

Гуш за всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт