Отговори
# 570
Здравейте банда!

И аз днес съм като Милето - черно ми е, мрачно, разочароващо и...........всичко такова за което се сетите. С две думи потънали са ми гемиите. И има защо - пореден неуспешен месец........Имах толкова надежди и последните 15 дни на чакане ме беше обзела такава една еуфория..........Ама, не било писано..............Потънала съм на дъното.
Ще се оправя след 2-3 дни и така до следващия месец, по-следващия, най-следващия......... . Понякога се питам: Докога така? Дали човек свиква с тази болка на очакването или се научава да живее с нея? Мисля си, че така неусетно в чакане ще остарея и толкова.......
Искам да съм положителна и вярваща, ама в ей такива дни като днешния се мразя, защото не успявам и се предавам! Забравям за малко, че има едно прекрасно момиченце и един мъж, които ме обичат и са до мен.

Hug ви всички и благодаря, че ви има!

# 571
  • Варна

Ето малко кафенце и плодове за настроение и без такива мрачни мисли. smile3521 Че то е заразително. Милето и аз не знам какво става вече. newsm78  Аз съм на утрогестан. Не че е нещо по различно, просто е по пречистен от дуфастона при теб. И не знам дали да го пия и този месец ,защото станах слон.Вливания лекарства изобща пълен ужассссс. newsm45
Вече много ми писна.

# 572
  • Манчестер
Цоп  Heart Eyes
Милето, мие тъжно  Sad А, когато Милето е тъжно, и аз съм тъжно  Sad Как да го развеселя сега  Rolling Eyes ....И хот-дог ми се доядееее  Crazy

Иска ми се да ви събера всичките на куп, и просто да ви гушна  Hug

# 573
Мили Крушки, жълти и зелени, умъчнени и засмени,

Позволявам си да се появя във вашата тема официално и знам, че ще ме приемете радушно!

Аз съм едно от Джуджетата на Дядо Коледа и ви познавам всичките много добре. Наближава времето, в което прекрасните хора като вас трябва да получат частица от радостта, която заслужават. Добрият старец ви е приготвил тази частица радост и ме изпрати при вас с една единствена молба:  да взема от вас адресите, на които после да доставим тази радост. Както разбирате тук не става въпрос за нищо друго, освен за нещо истинско, което да получите в действителност, а не на мейла си. Дядо Коледа реши, че ще е най-добре да изпрати тези подаръци в чували до един човек в съответния град, а той да ги раздаде по време на Коледната сбирка на всички останали Крушки от същия град. Така че, мили Крушки, Дядо Коледа определи следните отговорници по градове:

Варна – Квази

Шумен - Лора

Стара Загора - Дуденце

Пловдив – Деми

Пазарджик – Руми

София – Маргаритка

Плевен – Тесс

Моля тези Крушки да ми изпратят на ЛС пощенски адрес, на който ще могат да получат чувалчето с подаръци когато му дойде времето и в последствие да ги раздадат на когото трябва!

За Крушките, които вятърът е отвял по-далеч, ще трябва да изпратим индивидуални опаковки, така че моля следните Крушки да ми изпратят също на ЛС или пощенските си адреси по местоживеене, или тези на близките си в България, на които да изпратим подаръците:

Йоси – в Гърция

Илче – в Холандия

Мили Ванили и Цветак в Обединеното Кралство

Камъче – в Швеция

Ванхорн и Кюбит – в САЩ

И бъдете сигурни в две неща:

1. По Коледа стават чудеса!  santa2
2. Love is all you need!  Two Hearts

С обич – ваше Джудже  Close-mas:

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 16:29 от Christmas

# 574
  • Манчестер
Квази, що се пра'иш на джудже брееее  hahaha Познах те  gydi

# 575
Ха сега де, такъв приказен пост не съм чела от детските си години  newsm78. Няма да развалям магията и затова се обръщам така:
 Мило джудже, благодаря ти, че се грижиш така за нас. Пожелавам ти спорна и успешна работа до Коледа и съм сигурна, че на джуджешкото парти, дядо Коледа ще се погрижи и за вас джуджетата.   bouquet

# 576
Зазинка, тук съм миличка, но не съм в унисон с настроението ви и затова не пиша. Иначе винаги когато мога ви чета и ви мисля  Hug

# 577
Ехаааааааа!  newsm35
Взе да ми става едно такова... Коледно, да му се не види!  Mr. Green

Мили Ванили, нали трябва да даде адрес сега, и веднага се прояви като Шерлок Холмс  smile3530 - сигурно въздуха там й помага  hahaha. Дали да се доверим на продобития й детективски нюх? Или май дето вика Мишанка - карай да върви, нали е весело!  nuts

Ама гледайте го - Джуджето си стои в темичката и ни наблюдава!  Simple Smile

# 578
Реших аз да надникна пак и то вече замирисало на Коледа......чакайте бееееее.......има време......къде сте се разбързали.....Аз вчера казвах на котарака ми, че бих искала ако може да заспя и да се събудя след Коледа вече бременна........това не знам кой може да го изпълни #Crazy newsm78 newsm78 но в момента  въобще не ми е празнично.......
Но мило Джудженце, успех - не ти е лесна задачата, но както казва и Мишанка, дано дядо Коледа ще се погрижи и за вас джуджетата

Галка така бих искала да те гушна, защото ти си страхотен човек и ми даваш толкова надежда сякаш ти изцяло си изпълнена и можеш дори да раздаваш. Разбирам всички ви и чувствата ви като минава месец след месец без нищо - колко съм ги преживяла такива и аз.....ехее...Аз затова взех решение - отиваме на АРТ и да се приключва.......Даааааа, ама неееее........сега излезна нова пречка.......то тия пречки като че не свършват..... отплеснах се пак.....
Галка ще дойде и твоя радостен месец!!! Вярвам в това - щом има едно сладко момиченце защо пък да не дойде изневиделица и сладкото момченце на пример!!!!! Много  Hug Hug Hug Hug и горе нослето!!!!

# 579
  • София
Мили, недей разваля Коледната магия, плийзззз.  Heart Eyes

Галка, кураж, миличка. Знам как се чувстваш. Знам как боли. Но всичко минава и заминава, идва следващия месец, с новите надежди.... и съм сигурна, че в един момент се случва чудото. Не се отчайвай, имай вяра. Ето виж, Коледа наближава. Прегръщам те  Hug

Рослемче, миличка, и теб те прегръщам. Пращам ти от моята положителна енергия. И на нашата улица ще изгрее слънце. Знам, че е така. Само не знам защо преди това толкова дълго трябва да е облачно и буреносно....  Tired

# 580
  • На планетата Земя
Милички мои!

Мога само с късче музика да ви опиша какво ми е в сърчицето, с всяка нотка, с всеки тон. Макар това невероятно хорово изпълнение да съдържа в себе си само буквичката "ММММ", то казва всичко - и болка, и копнеж, и очакване, и надежда, и лювов, и вяра.

http://www.youtube.com/watch?v=cpqpvGSR3Bg&feature=related

Дядо Коледа, очаквам те!  Heart Eyes Ела при мен, моля те! Моля те!  Praynig

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 15:27 от Mileto

# 581
  • Манчестер

Ама гледайте го - Джуджето си стои в темичката и ни наблюдава!  Simple Smile

Еми ше ни наблюдава...гледа ни сеира  Mr. Green и как ше се пусне ме по пързалката  hahaha

# 582
Дядо Колега, очаквам те!  Heart Eyes Ела при мен, моля те! Моля те!  Praynig

Дядо КолеГа  hahaha Ще умра от смях!!!  smile3532
Колега, Коледа - няма значение! Важното е да има подаръци и много хубаво настроение!

Hug  love001

# 583
Заклевам се в най-скъпото си (според някой злобни феминистки проучвания явно е коремът  hahaha ), че нямам нищо общо с появяването на това Вълшебно Коледно Джудже Heart Eyes Истина ви казвам Hug
Това ще да е едно от онези магически същества, които надушват изпод голямата си брада, не само какво са яли предната вечер, а и добрите и послушни девойчета и младежи Blush
Преди да пратя писъмце на Christmas Heart Eyes нашето, подозирам, персонално джудже, ще помоля девойките от Варна, ако имат специални желания за подарък да ми пишат на ЛС Party
Така и така ни падна в ръцете, да му изтърсим чувалчето Mr. Green newsm66 Mr. Green

Ако съм аз, да пукна като презряла тиква Naughty

Виждам увесени носове и влачещи се задници Crossing Arms
Противно на някои мнения, нещата в живота не се получават с тропване с крак и изричане на безумни заклинания от рода на "Писна ми", "Не мога повече" или "Сега ще видите вие, като умра от мъка"  Crazy
НЕЩАТА се получават по много други начини и един от тях ни беше посочен от Вълшебното Коледно Джудже Heart Eyes Вярата е най-силният удар под кръста на отчаянието Hug Кръщелнице Heart Eyes не се шегувай с нещо, което може да удря толкова силно Naughty

А виж Милето Heart Eyes започва да се замисля и за алтернативни методи - Дядо Колега hahaha Ама 'що Дядо, бе пиле?!? Може и някой по-младичък да си лепнеш Crazy

# 584
Малееее, мотая се аз по данъчното, а гледай тука какво става. Искаме подаръци! Искаме подаръци!  Oha!  
Малиии и аз отговорник на цял Пазарджик  Joy .... та къде да се дават адресите на комините? И кога точно да не си палим огнището?

Галка, Миле, Рослем  Hug Heart Eyes Горе главиците, пилета. Ще стане чудото

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 15:34 от rumix

Общи условия

Активация на акаунт